28 juni, 2012

A LITTLE BIT OF ME





Åhhh jag vill ba jobba! Älskar att vara sjuksköterska, vilket måste vara det finaste yrket som finns i hela världen (ok kanske partiskt då)! Varje dag jag jobbat så går jag hem med ett leende och med ett hjärta fyllt med erfarenhet och kärlek. Jag älskar mitt val av yrke<3 
Ta hand om varann nu! Livet kan vara så orättvist..

IMORGON

åhhh imorgon kommer min älskade amerikanska familj hit!!!!!!!! Första gången dom är i Sverige!! Jag ska möta upp dom imorgon förmiddag och sen ska vi umgås i fem dagar! Längtar så<3 Att dom kommer hit betyder så mycket för mej, och jag behöver verkligen få vara lycklig!

Hör av mej när jag kan!

Pusspåer


...


OK?


24 juni, 2012

MIDSOMMARHELGEN


Jo men tjena hej hej tja, jag har inte glömt bort er sörrni (har sett att det är många som tittar in, och det blir jag glad för!) Jag har spenderat helgen ute på landet och på landetlandet. Midsommarafton firade jag ute i Alunda med familjen och kära vänner, det var hur lugnt som helst och jag kom på att det här var första midsommarafton som jag inte drack en enda droppe alkohol på kanske 14 år, kändes överförjävligt BRA! Dagen efter åkte vi ut till vårat sommarhus vid havet och bara umgicks och myste. Riktigt härlig och avkopplande helg<3 Men jag börjar längta hem till stan nu.. av lite olika anledningar.
Hoppas ni haft en fin helg allihopa!

PUSS 


20 juni, 2012

19 juni, 2012

BABY I CAN SEE YOUR HALO


<3

MEEEEEEH

jag får ju damp!!!!
nu tycker jag att klockan ba kan bli tre så jag får åka ner på stan och träffa min bästa Tessan!
<3


ROLIGARE KAN MAN JU HA

Håller på att tvätta just nu. En jävla mördartvätt. Alltså skiiitmycket tvätt. Men det blir skönt när det är gjort och tvättkorgen är tom. Förut tvättade jag typ en gång i veckan, men nu blir det kanske en gång i månaden.. Aja så nu vet ni det.. OCH har räknat ut att jag har miiiinst 31 par trosor. Hej.





HÅR OCH KLÄNNING



såhärva


16 juni, 2012

15 juni, 2012

FÄB


åhh idag har jag fått hem min midsommarblåsa! Och jag älskar den:) Såå himla fin, kort i fram och lång i bak. Den ska jag ha på mej när jag myser med min prins<3 Ni ska få se:)


14 juni, 2012

HÅR



åhh imorgon ska jag boka tid för att fixa till barret mitt! Satan va snygg man kommer bli;)


HAHAHAHAHAAAAA


JAG DÖÖÖÖÖR för det här gamla kortet!!! Hahaha så jävla små vi va:) Jag tror vi var 20 här. Med dom där blickarna kan man inte tro att många killar vågade stöta på oss, men herregud va populära vi va;) Vi hade precis varit på Rhodos när den här bilden togs, så det är därför jag ser lite smutsig ut.. Men vad äre egentligen jag vill säga med det här inlägget?! JO att min fina lilla Therese idag väntar en liten pojke! Och jag är såå glad<3 I november kommer prinsen! Jag kommer nog redan börja handla åt´en:)


12 juni, 2012

IMORGONIMORGONIMORGON

ska jag äntligen få vara och sova med min skatt igen! I vår säng! Har saknat henne såå de dagar jag varit borta.. Många (nyfikna) undrar säkert vart jag varit. Det är ett känsligt ämne, men låt oss säga att jag varit på ett ställe som var nödvändigt för mej för att få lugn och ro och få mej att tänka till hur jag verkligen vill leva mitt liv.



Vi hörs imorgon när jag är hemma i mitt älskade hus igen<3

Puss och godnatt!

11 juni, 2012

ÄLSKLING MIN ÄLSKLING



SAMTAL MED MORMOR

Jag: har ni kollat på EM på kvällarna då?


Mormor: ja det finns ju inte så mycket annat att titta på..


Jag: men ikväll spelar ju Sverige, det blir väl spännande?


Mormor: jaaa men jag blir ju så trött på dom!


Jag: haha men dom har ju inte ens spelat nån match än, det är ju den första ikväll


Mormor: ja men dom kommer väl ändå förlora som vanligt


vi får väl se...


10 juni, 2012

PRISA FARBROR GUD

Eftersom jag typ blev miljonär nu när man fick tillbaka sina skattepengar så klickade jag hem den här finsöta klänningen idag. OCH också för att jag tycker att jag är värd den!



GODING




Nu när jag ändå bara ligger här kan jag tipsa om en riktig liten godsak för ansiktet! Burken innehåller små kapslar som i sin tur innehåller massor med vitaminer som normaliserar, mjukgör och lugnar huden. Dessutom skyddar dom mot antioxidanter. Används som ett serum EFTER dag-och nattcremen.  På bara några dagar har min hy blivit mycket mjukare och slätare. Heting-tips asså!


09 juni, 2012

FÖR ATT NI FINNS

och tack för att ni tittar in här trots dåligt bloggande. Men just nu händer det något i mitt liv som jag måste sätta prio 1 på. Så jag kommer att blogga när jag känner för det och har tid!


Puss C


07 juni, 2012

MIN FAMILJ

Jag vet inte om jag berättat det här... men jag bodde ju i USA i 1 år efter studenten och var au-pair, d.v.s barnflicka, åt 3 underbara barn. Griffin 2 år, Cece (Cecelia) 5 år och Zan (Alexander) 8 år. Vi blev som ett; jag tog hand om dom av hela mitt hjärta och dom älskade mej som om jag vore deras mamma! Efter det året har jag varit tillbaka och hälsat på typ 14 miljoner ggr, för jag älskar dom och jag älskar New York! Min "extra-mamma" har alltid sagt att "vi kommer till Sverige när du gifter dej eller skaffar barn", i sommar kommer dom! Exakt den 29 juni ska jag möta dom här i mitt land, för första gången! Min fina underbara familj! Barnen är idag 22, 19 och 15 år gamla. Och jag ska få visa dom mitt Sverige! Jag längtar såå mycket!
Idag är jag mer som barnens storasyster, än mamma:) Sist vi sågs var sommaren 2009. Vi hade bestämt att vi skulle ses vid en speciell korsning mitt i New York.. självklart var jag där en kvart innan för jag hatar ju att komma försent.. Plötsligt hör jag "Caroliiiiiiiiine!!" och där står dom på andra sidan Broadway och ropar! Tyvärr var det rött (eller No Walk som  det är i USA) så vi står där och tårarna ba rinner på oss alla då vi står på två olika sidor om Broadway och vi kan inte vänta tills vi ska få springa över vägen och kramas! Det var ett underbart möte!
Min finafina familj! 

<3

JAHARÅ

då vakna vi igen av att hela huset skakade av en sprängattack här bredvid, man ba TACK för att ni väcker oss en tid som denna Så då var det bara att tjaffsa på nå klädesplagg och gå ut med Stellibellirill som ville ut på toa. Nu är vi åter i sängen och myser.  Bra tack tja.




06 juni, 2012

SÖTA NIIIII!

 jag ser att det är många som kommenterar, men jag kan inte publicera dom (asså kommentarerna)! Jobbar på det fina ni! PUSSS


ÄKTA KÄRLEK


 jag älskar min vackra syster av hela mitt hjärta! Jennie, du är den finaste som finns! Och du har de tre finaste barnen som finns på vår jord<3  Älskar älskar älskar er!


BEBISLYCKA


åhh jag är så glad! Min fina idol (efter Mari då) Carolina Gynning, har äntligen fött sin dotter!

Så då vet ni det dårå:)


05 juni, 2012

BELLIS


asså hur många smeknamn kan man ha till en hund? Jag kallar ju Stella för mer smeknamn än hennes eget namn  haha! Min fina skatt. Stella Vilda, vad vore jag utan dej<3
Tänk när jag får barn, dom kommer väl inte veta vad dom heter för jag ska hålla på med mina fjantnamn!

Jävligt viktigt inlägg va..


ETT SÄTT ATT VAKNA PÅ

jomensåatte idag vakna vi av en jävla smäll och att hela huset skakade för en sekund! Hellvettte nu är det krig, dags att haffa ett klädesplagg och Stella och dra tänkte jag! 
Men sen lugnade jag ner mej lite när jag fattade att dom höll på att spränga bort massa berg här bredvid, där det ska byggas sprillans nya lägenheter.. så ni kan väl tjinga en nu så blir vi grannar snart!?


annars då, jo idag ska jag iväg och fira min fina mormor! Men innan det blir det nog en sväng på löpbandet som står där och glor på mej.
Justja glada nyheter till hösten har jag fått för tillfället.. men jag säger inget mer än:)

PUSSPÅER<3


04 juni, 2012

AAAMEH HEJ



Ni kanske undrar vart jag tagit vägn? Eller nehe. Jo men jag dampa ur på datorn i fredags då skrivbordet (eller heter det så?) ba fucka ur och la sej på snedden liksom, tänk kvart i. Lacka iaf och har inte satt på den   (asså inte satt på den SATT PÅ DEN men ni är ju inte störda som jag så ni fattar). Idag när jag stog där på datoraffärn så var det typ 85 nr innan det var min tur.. så jag tänkte att jag kan ju försöka o fixa den själv en sista gång  då jag ändå kommer stå här i tre månader o vänta på min tur. Och vad hände då?? Jo jag fixat själv under tiden. Mitt i affärn. Så jag gav min nummerlapp till gubben som var efter mej och ba :"hörru jag fixa min dator själv så du kan få den här". Bra man är! 


01 juni, 2012

MEEEEEH;((

jag som skulle träffa min älskade Tessan idag.. hoppade in i duschen och ba kände mej heltjävlaslut! Det gjorde ont på huden av duschstrålarna och jag kunde knappt stå på kallestroppbena mina.. Gick ur duschen och vira en handduk runt barret och en runt kroppen. Stupa i säng. Kötta in en temp i armhålan. Dummadummmaduuuummmmma feber! Måste stanna hemma idag:( Ge mej min Tessan!! Jag behöver henne<3




ÖHHHH

ni kanske märker hur rastlös jag är? Dessa två bilder är från Turkiet-resan med min mamma. Asså jag skrattar ihjäl mej när jag tänker på allt kul den veckan! Vi hade såå roligt! Mamma jag älskar dej<3



status just nu är väl typ att Stella kutat in under täcket och ligger och slickar på mina vader och jag ska väl försöka ta mej till duschen och lukta lite smarrigt när jag ska träffa min fining<3


ÅHHH

Jag är såå glad för en sak som  troligtvis händer till hösten! Vågar inte avslöja nåt än, men jag ska berätta så fort jag vet med mer säkerhet:)




ERKÄNNER


Gick jag o hämtade cykeln igår då? Neeeeeee för det började spöregna, så jag hade ingen lust. Och idag är det tydligen höst ute så det blir väl till att dra på sig mössan när man ska ner på stan och träffa fina Tessan och hennes bebismage<3



PUSSFORNOW