28 februari, 2012

ÄLSKADE HÅR VI SES SNART IGEN!


MEN FATTA VAD MAN VILL HA SOMMAR NU

vaknade imorse till äcklig snö som fallit under natten. Menförihellvettenärskarevanooog? Orka halka runt liksom! Bra less asså. Tur att man hade en bra dag på jobbet! Trots stress så hann vi me en del skratt också:) Sofie, älskar att du är så ironisk! Och kommentera förfan så svårt är det inte;)

PUSS


27 februari, 2012

MÅNDAG IGEN DÅ

gårdagen spenderades med min fina Tessan! Sushi och bio. Vi såg "en gång i Phuket". Jäävligt rolig film faktiskt! Älskar Peter och David!

Och nu var det måndag och slut på den lediga helgen.. Fyfaan vad jag har sovit dåligt inatt! Låg vaken mellan typ 01-05, det gick bara inte att somna om. Jävla skitsömn asså! Sen när jag väl somnade så drömde jag mardrömmar som gjorde att jag vaknade stup i kvarten ändå! Inte så jävla tuff nu.. reta mej EJ idag!:) Och fram till nästa måndag är jag bara ledig en endaste dag (torsdag), så det känns som man kommer bo på Ackis en del.. Aja, det blir kul!

ha en fin måndag alla!! PUSS


25 februari, 2012

JAG FICK ETT VYKORT

så jag ba faaan va roligt (när det fortf låg på hallmattan och jag inte tagit upp det än). Lyfter upp det och läser : "glöm inte att vaccinera Stella i mars!" Åhhh lilla snuttan måste få sin 1-årsvaccinering. Jag kommer dö. Måste fixa nån annan som kan ta henne dit. Jag var ju med på både hennes 8-veckorsvaccinering och 3-månadersvaccinering.. men nu asså!? Plåga mitt allt?? Det kan jag bara inte se.. Jaaaa jag är sjuksköterska, MEN jag kan inte se min bebis bli plågad av en spruta. Sen måste jag också se till att jag är ledig en vecka efteråt, eftersom hon blivit jättesjuk efter de förra vaccinationerna.

kallningen..

NÄRÅ JAG LEVER

ifall det va nån som undra.. I torsdags natt åkte jag på nån jävla kräksjuka som var en äkta näradödenupplevelse kan jag säga! Fyfaan! Jag tror inte ni är så intresserade av detaljer så jag lämnar det där. Aaa så jag fick då ringa jobbet på morgonen och sjukskriva mej. Skit! Så igår låg jag mest i fosterställning i soffan och sov, ont i hela kroppn också. Men jag lyckades repa mej lite till kvällen iaf så det kunde bli lite mys ändå:) Nu ligger resten av sällskapet och sover, så jag ska nog gå upp och fixa lite frukost och väcka. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda!

den här bilden gör mej så glad! Sjuksköterske-gasquen förra året.

Pusspåer!


23 februari, 2012

...

sjukt mycket på jobbet ikväll. Jag hade fler patienter än jag borde haft.. Menmen det gick bra. Ska fösöka varva ner nu så jag kan sova (pyttsaaaaan!) och gå upp 05.15 imorgon igen. MEN en fin helg väntar och imorgon på dagen lämnar mamma bebis hos mej så hon är hemma och välkomnar mej när jag kommer hem!

Sovsågott fina ni! Puss<3


22 februari, 2012

TRÖTT DAG

eller det var en BRA dag på jobbet, men jag har varit skittrött. Vädret gjorde ju inte sitt riktigt.. guu vad det kan skifta så här års! Igår var det ju finaste dagen i år, lunchmys med en vän i solen innan jobbet och jag ville inte gå därifrån!

Check på att solbrillsen har använts för första gången i år!


20 februari, 2012

IDAG DÅ

jo idag mår jag faktiskt lite bättre! Tack vare alla fina vänner och kollegor som hör av sig med massa gulliga ord! Ni är underbara<3 Min lediga måndag har varit så bra hittills, och ikväll blir det måndagsmys med Empan (och det kan ju liksom inte bli mer än bra;).

det enda jag inte är helt nöjd med nu är att jag saknar mitt långa hår! Men det ska växa ut igen!

Pusspåer<3


19 februari, 2012

FY VILKEN DAG..

kan man vara fulare, tjockare och mer värdelös än mej? Skitdag.


16 februari, 2012

JOMENDETTARSIG

Snart har jag barret tillbaka. Fan va jag spar ut nu asså!


EN HELT VANLIG TORSDAG TROR JAG

förfryste arslet mitt imorse. Satan va kallt! Men det ordna upp sig till slut, rumpan är kvar och jag hade en bra dag på jobbet. Blev lite akuta grejjer men jag hanterade det bra, och fick högsta betyg:) Imorgon är sista dagen på min "inskolning" och nästa vecka kommer jag gå själv. Det känns bra. Jag fick massa beröm av avd.chefen idag som sa att hon "hade hört" av mina handledare att jag var jätteduktig. Känns sååå bra! Jag älskar verkligen mitt jobb! Det var meningen att jag skulle bli sjuksköterska helt enkelt.. och det var meningen att jag skulle få det jobbet jag mest av allt ville!
Annars då så får ni dagens fakta här nedanför..

Status: Jävligt trött. Saknar Stella.
Åtgärd: Aaaa fafaaan gör man? Kramar kudden
Utvärdering: berättar imorgon.

PUSS.


13 februari, 2012

OK DEN ÄR PÅ

favvodressen! Då min onepiece ligger i tvättn. Kom hem idag (efter att ha jobbat över såklart) till en liten älskling som längtat ihjäl sig efter mej (och jag efter henne!!!!). Hon har ju varit hos mina kära föräldrar i helgen då jag jobbat typ konstant. Aaa så vi brutalgosade en halvtimme jag och Stella, och sen gick vi över till grannherrskapet för att plocka ett par stygn på frugan. Man får ju använda sina skills i det privata me:)
Jobbet då.. jo, allt känns jättebra hittills. Har en vecka kvar på min intro och sen ska jag stå helt på egna ben (Maria: tror du Kalle Stropp-bena fixar det?;). Det är så mycket att lära sig men jag tror jag kommit en bit på vägen iaf..
Imorgon är jag ledig och då ska vi sova ut som prinsessor!

Hörs imorgon vänner! Puss


12 februari, 2012

FINASTE LÄSARE

det har liksom varit kaos! Internet har inte varit med mej.. men nuså:) Har jobbat hela kvällen och det har varit fullt upp. Önskar jag kunde berätta så mkt mer för er, men jag har ju tystnadsplikt.. Jag säger bara att jag gillar er, fortsätt häng på min blogg! Och så kör vi! Visst då? ;)

PUSS


11 februari, 2012

HEJ

nuäretypsåhär att jag är ... äh jag håller på att ställa om livet bara:) Follow me pliiis!

09 februari, 2012

OROA ER INTE

Ni behöver inte efterlysa mej (har ju hänt förr), jag befinner mej nämligen bakom Zlatan-boken idag på min lediga dag! Jävligt osocial alltså. Men kul att man för första gången på tre år kan få läsa nåt annat än kurslitteratur eller vetenskapliga artiklar..

SÅ. Ville bara säga att jag lever. Hej.


05 februari, 2012

JAG OCH LARSA ÄR TYPSÅHÄRTIGHTA

hahaha träffade skönaste farbrorn när jag var ute me Stella idag på kvällskvisten. Han började konversationen med: "vilken fin hund du har!" och sen spann vi vidare. Han var en 75-plussare och vi pratade om allt mellan himmel och jord. Han blev så imponerad att jag var sjuksköterska, och jag blev impad över allt han gjort i sitt liv. Älskar sånna där spontana möten med människor som man får inspiration från! När vi skulle gå åt olika håll så tog han min hand och sa: "lycka till i livet flicka, det kommer gå bra för dej!". Fatta härligt!


Puss på Nellie


04 februari, 2012

NÅNFORMAVRUFFS


schysst frippa va? Jag sitter o leker med barret mitt i väntan på att skiten ska växa ut haha. Hade ingen ren bh idag så jag fick ta en bikini-överdel (för jag brukar ju lägga ut så många bh-bilder.. huuua). Hade typ inga rena kläder heller som jag gillar, men nu har jag tvättat ungefär arton miljoner maskiner (asså jag har inte tvättat MASKINERNA knäppisar), så nu har jag kläder för ett halvår framöver igen.

Pussa


DAGENS SHOPPING

Nu jävvlar Zlatan ser du till att jag inte blir besviken! Alltid älskat dej, och hoppas jag gör det efter jag läst boken också!




MÅLAR NAGLARNA OCH FIRAR ATT JAG ÄR LEDIG TILL MÅNDAG EFTERMIDDAG

03 februari, 2012

FF FÖR STELLA IDAG

lämnade lilla Stellabella hemma idag, funka perf. Grannarna körde rastning ba. Lilla hjärtegullis! Här på bilden är hon minibebis och ville vara vid mitt bröst (för att höra hjärtljud och andnig) hela tin.

Nu kör vi ledig helg!!

PUSSSSSSS


02 februari, 2012

VARM I HJÄRTAT

blir man när man kommer hem efter ett kvällspass och den här lilla godingen ballar ur av lycka! Dagpass imorgon sen ledig helg kanske skitskönt det. Nu ska vi sova säng. Puss & godnatt


01 februari, 2012

JOBB 11 TIMMAR FUNKAR JU..

plus restaurangbesök på det! RLS 17 nu typ. Närå! Jag kommer antagligen ha ont i skrattmuskulaturn imorn, för fyfaan vilka roliga kollegor jag har!! Passar mej perfekt med min störda humor! Dom flesta garvar redan åt mä, så jag tror jag har lyckats hamna på rätt plats;)

puss o godnatt kanskerå?