26 augusti, 2012

NÄÄMEN


om man skulle ta o skära bort vampyrögona och bli normal?! Äh kör ett svar imorgon, måste tänka!

Sov så sött!


BABYSHOWER!






För ganska längesen, när jag visste att min fina Tessan väntade barn, så bestämde jag mej för att ragga ihop alla hennes bästa tjejkompisar och fixa en babyshower! Inte direkt a lá USA, utan bara lite mys, presenter och god mat med hennes närmsta flickor! Så idag hade vi lurat iväg hennne:) Vi dekorerade hennes hus, gjorde ordning ett presentbord, dukade upp massa godsaker, och det ba pirrade i våra magar när vi satt och väntade på att hon skulle komma hem:)
Vi körde ingen sån där "SUUUUUUURPRIIIIIIIISE!!"-grej, för vi ville ju inte att vattnet skulle gå och hon skulle börja föda på vardagsrumsmattan (eftersom vi inte hade nån bedövning med oss).

Men det blev iaf jättelyckat, hon blev väldigt överraskad och glad:) Happy mama!
Så nu väntar vi bara på att lillprinsen ska ringa storktaxin och komma snart;)

Tack för en supermysig dag tjejer! PUSS


25 augusti, 2012

MEN NU SÄGER VI GODNATT


för imorgon ska det tydligen hända nåt stoooooorslaget!:) haha kolla Stellas framtass runt min hals, så himla sött!

Sov gott fina vänner! Puss


SÖTASTE NELLIE ANNA FIDELI






Idag firade vi min lilla ( jag vill fortfarande att hon ska vara liten:) systerdotter OCH guddotter på hennes 4-årsdag! Gullunge, moster älskar dej!


23 augusti, 2012

22 augusti, 2012

JAG LEVER ..


men jag har ingen inspiration till att blogga för tillfället.. vet inte om jag tänker fortsätta faktiskt.. 


17 augusti, 2012

DAGENS MAMMA

Asså jag är ledsen att ni säkert inte tycker detta är lika kul som jag, men jag kan skratta ihjäl mej åt min mammas kommentarer.. Idag hade vi en varsin bokad tid efter varann hon och jag (hos samma person).. medans jag var inne så skulle hon ha Stella och sen skulle vi byta.. För ovanlighetens skull vara vi lite sena, så mamma skena typ fem meter framför mej på väg dit (vi hade aldrig varit där för ut)..

Så på vägen då (stressade som fan)..

Mamma: "va sa du att det var för adress?"
Jag. "kungsgatan *piiiiiiiip*, dom sa på telefon att det var ett fult grått hus.."
    gå gå gå gå gå gå
Mamma: "Jaaapp då va vi framme då"
Jag: "hur vet du det, det finns ju inga nummer.."
Mamma: "näää men jag ser ett fult hus.. skynda dej in nu för fan, vi är sena"

Jo så sen när jag var klar skulle vi försöka vara lite smidiga och byta av varann med Stella och sådär.. (tänk typ Sällskapsresan 2 när dom ska ta kort i fotoautomaten)..

Jag: "Såååå nu är jag klar!"
Mamma: "Ok här haru Stella, hon har kissat"
Jag: "tack, bra, snabba dej nu"
Mamma (med handen på porten på väg in): "vänta, vart ska jag nurå?"
Jag: "nån trappa upp tror jag det va.."
Mamma: "jaha  men vad heter personen jag ska träffa då?"
Jag: "ääääeeh aa kanske Britt??..."
Mamma: "Vaddå kanske Britt?"
Jag: "Äh det löser sig, hej".

Jag antar nu att ni tycker jag har världens sämsta humor, men jag skrattar verkligen ihjäl mej åt situationen! Mamma, du är så rolig fast du inte fattar det! Älskar dej!





16 augusti, 2012

...


idag läste jag på facebook att en av mina klasskompisar just förlorat sin mamma i cancer.. den där jävla hemska sjukdomen som jag bara hatar!! Fast jag bara varit sjuksköterska i 7 månader så har jag sett så mycket, så mycket som jag önskar inte var sant.. Min bästa vän har även förlorat sin mamma, alldeles för tidigt, i denna sjukdom från helvetet.. finaste Åsa, hoppas du har det bra i himlen<3 p="p">
Men vet ni vad? Imorgon är det jag som ska skriva kontrakt för att börja jobba som sjuksköterska på barnonkologen! Barn med cancer.. det känns som att det är vad jag är född för att jobba med, och nu är det min tur! KÄRLEK.


13 augusti, 2012

HEJ NI


ok, det har varit sämsta veckan ever. Jag tänker inte skriva om det här för det är privat, men jag vill bara visa  för er läsare att jag finns kvar här och bryr mej om er! Och TACK för att ni bryr er om mej!
Jag har varit riktigt dålig på att vara en bra vän senaste dagarna också, förlåt alla mina underbaringar som jag inte hunnit höra av mej till tillbaka! 

Och NEJ, jag har inte gått och blivit blond igen, jag hittade en bild från exakt detta datum 2010, så den fick det bli i detta inlägg:)

KYSS


06 augusti, 2012

HUVVEVÄRK WTF!


vaknade självklart med huvudvärk av okänd anledning.. säkert för att jag sovit så ytligt och drömt massa konstigt. I flera nätter i rad har jag drömt om att jag befinner i en idrottshall, en sån där som man hade idrott i när man gick i skolan.. hmm, inte kan det bero på att jag kollar på OS eller nåt, för jag hatar OS, tycker det är skittråkigt. Aja, men då vet ni det.
Fan vad jag har saker att göra idag asså, kommer inte bli nån match för mej att sysselsätta mej som pensionär om ett par år!
Så när jag väl slitit mej från sängen här hemma hos mamma o pappa, så får det först bli en långpromme med Stella i sooolen. Sen ut o plocka hallon till frullen och blommor till folk som fyller år idag (underbart att bo på landet!). En dusch ska jag nog hinna med innan jag tar bilen och åker hem till Uppsala.. fast på vägen ska jag stanna  vid kyrkan och sätta blommor på min älskade farmors grav, för hon skulle ha fyllt 97 år idag om hon levt.
Sen ska jag stanna till hos mormor och morfar och dricka lite kaffe och prata strunt, värt!
Åhhh sen ska jag äntligen komma hem till min kära lägenhet, som säkert längtat ihjäl sig efter mej, då jag bojkottat den mestadels i sommar.. Flåt:( Men den ska få sig en rejäl storstädning innan vi får fin besök på eftermiddagen! 
Aa just det, där emmellan ska jag också hinna gå in och gratta mina grannar som fyller år idag!

Äääe bäst att sätta fart då!

Ha en bra dag söta ni!


JAG SAKNAR DIG MINDRE OCH MINDRE


YES!


05 augusti, 2012

HEJ SÖNDAG


Nån som har ångest för att börja jobba imorrn efter några veckors semester ellerrrr?? Stackars er som hart! Själv njuter jag av att veta att jag är ledig i tre veckor till :p
Idag har jag mest myst med familjen, lekt med mina gullungar, blitt bjuden på värsta goda middagen hos syster, och lite sånt där söndagsstök. Kötta ihop en gluten-och laktosfri bärpaj också som jag ska bjuda min kära fruga Em på imorgon, för att jag har saknat henne såå mycket! Har en känsla att vi kommer prata sönder varann.. får nog svänga förbi apoteket och köpa öronproppar till grannarna mina.

Nähää nu ska jag ta och gosa ner mej bredvid mitt hjärta och glo på insidan av ögonlockena så det blir imorgon snart! Sov gott finingar, pusspåer


SMYGFLÖRTARN

 vänta jag måste ba kolla så inte morsan tittar..

 sådär snabba dej nurå, säg vad du skulle säga!

din snuskhummer;) nä nu måste jag gå, messa mej sen! 


03 augusti, 2012

FINA FREDAG





Hej era som loppor!
Hoppas ni mår bra allihop! Jag har kommit hem efter åter en vecka vid vårt paradis. Hoppas veeeerkligen inte att detta var sista stekardagarna, för jag vill ha liiiite sommar till innan jag är nöjd! Stella älskar verkligen också att ha "sommarlov" och få hänga med mej hela tiden :) hon springer lös där ute och njuter av friheten, sötungen min:)

Ok, nu har jag tänkt att jag skulle berätta för er om den lilla hemligheten jag nämde förut, för nu är det inte direkt nån hemlis längre... Jo detärsåhärva, att den 1 september börjar jag jobba på barnonkologen!!! Jag blev tillfrågad om jag ville börja där, och eftersom mitt vik där jag jobbar nu går ut 31 aug, så tackade jag JA!!:) Att jobba med barn som har cancer har ju alltid varit något som jag känt att jag vill göra i min karriär som sjuksköterska, och nu när chansen dök upp så känns det som att det var meningen!

Nu får ni ha en mysig fredagkväll, för det ska jag ha!

PUSS