31 maj, 2011

LESSEN ASSÅ

har varit sämst på att blogga senaste dagarna.. men jag har prioriterat annat bara! Imorgon ska jag lägga ut massa bröllopsbilder och skriva mer än vad som står i min bibel, FASS.

jag i turklandet förra sommarn

Jävla varmt det var idag örrni. Rekord för i år fan, vi dog jö typ i stadsparken.. Hade lätt behövt ett dopp.. men det fanns inte i Uppsala.

Lovar vi hörs imorn. TJAA.


30 maj, 2011

GRATTIS MIN LOKE PÅ 7-ÅRSDAGEN!

Min prins. Min älskling. Min systerson. Min gudson.

Moster älskar dej så det gör ont!


28 maj, 2011

JUST NU

Hår och smink, näästan klart!


NÄÄ MEN DÅSÅ

äre väl bara att börja piffa inför bröllopet då! Kl 16.30 går vigseln av stapeln i vår stads fina domkyrka mellan Josefin och Fredrik! Ska bli så kul, jag älskar bröllop. Det är alltid så underbar stämning, alla är lyckliga, man får göra sig fiin och förhoppningsvis får man god mat :P Asså på tal om mat nu, JAG ÄR TYP HUNGRIG HELA TIN! Fattar inte vad det är med mej, så fort jag ätit är jag hungrig igen! Nu har jag ju turen att inte va den som går upp i vikt så lätt m e n ä n d å, det är sjukt!
Aaa det var ju jävligt intressant att läsa det där vava :) Nä nu måste jag duscha. TJA.

27 maj, 2011

SPONTAN DEJT MED SÖTASTE ELSA

på stan idag!

Längtar tills nästa vecka då vi ses igen för en längre stund, och morsorna till Elsa o Stella kan prata massamassa mer!

PUSS


SÅDÄRDÅVA



Nu har jag styrt upp barret mitt! Ska förstås fixa det lite mer imorgon till bröllopet;) Kommer bli såå FÄB!

Det enda jag måste fixa nu är en väska som passar min klänning.


26 maj, 2011

MITT NEW YORK

saknar så det värker i hjärtat..
I denna underbara stad har jag bott! Jag kan varje gata, varje kvarter, varje park, varje butik värd att veta, varje vråå värd att besöka i mitt New York!!

(Mamma o pappa, jag tar ju sjuksköterske-examen snart.. Kan jag fååå?)

STELLA AND THE CITY


pose i en porrsoffa / levererar på Stockholms gator

Aaa jävlar vilken dag! Efter en händelserik natt drog vi till Sthlm för att styra upp det bästa inför bröllopet på lördag. Klänningen är redan klar, men jag behövde fixa lite andra tillbehör. Jag säger ba en sak: TUR att jag jag bott i New York och är van att parera bland miljoner människor på gatorna asså! Bliiir så störd på folk som går skitsakta inte kan flytta på sä! Tålamodet.

Annars har vi haft en riktig mysdag!

PUSS


UNDERBARA DAAAAG

Nu drar vi till huvvestan och styr upp snyggaste grejjerna till helgens bröllop!

Tja.


25 maj, 2011

ROADTRIP TO BUSHEN

På bussen. Kolla in mina motorvägar på handen (det var fördjääävulskt varmt på busshelvetet). Hade jag haft ett par PVK i fickan hade jag lätt sulat in dom bara för att!

Vi drog ut på landet ett dygn, jag och djuret mitt! Massa mys med familjen blev det. SÅÅ VÄRT<3


FYRATUSENETTHUNDRAFYRTIO

pengar får man från CSN denna månad.

Jävla skämt!

4140. Aaaa det blir vatten o bröd då.


23 maj, 2011

JAG ÄLSKAR DEJ

min Stella! Fast du är damp ibland, bajsar mitt på Stora torget, käkar på mina skor och vaknar kl 04 och vill leka! *kärlek*

Aaa men annars då.. Jag säger bara: HEJ LIV! Mitt liv. Tentan är skriven och jag kan koppla av. Det gick ok måste jag säga, men vågar inte säga mer.. Det var huur mycket som helst att skriva så min hand dog typ. NI får veta när resultatet kommer, lovar! Nu är jag L E D I G I T R E V E C K O R! Hur fab? Massa kvalitetstid med Stella och mina nära och kära utlovas! En sak är säker: imorgon ska vi sooooova!

Det blir ingen tentafest ikväll heller (som vår klass annars brukar vara så jävvla bra på att styra upp), men det är nog lika bra det.. förra året vid denna tidpunkt blev jag ju polisanmäld försvunnen efter tentafesten haha, så vi skippar det i år ;)

Idag ringde jag och felanmälde mitt kylskåp, för det har varit iskallt, som en frys, trots att man försöker reglera kylan. Bananas helt enkelt. När jag ringer och ska säga att termostatet är kaos, så säger jag :"det är kaos i hemostasen" (alltså blodets fysiologiska processer i kroppen).. Jag säger det igen: jag är störd.
När killarna kommer en timme senare för att kolla på kylskåpsfan, så är jag inte dummare än att jag låter Stella charma dom (och det gjorde hon verkligen, dom typ låg på mitt köksgolv och lekte med henne), sen drog jag några rådjurs-blinkningar och frågade med söt röst om jag inte kunde få ett nytt kylslåp, istället för lagning av det gamla.. Om jag lyckades?? SÅÅKLART;) Det kommer om ett par dagar.

Nä nu blire mys!

PUSS



22 maj, 2011

MORFAR 79




drog en avstickare från pluggandet för att fira min kära morfar idag! Jag njöööööt av att få göra mej fin efter denna pluggvecka, då man inte brytt sig ett skit om utseendet!

(jag vet att det finns dom som läser min blogg och tycker jag är rå-ego. Puss på er, läs inte om jag stör er daaa)


TENTAPLUGGSKADAD

är man om man river av kroppens patofysiologiska svar på trauma, mumlandes i sömnen vavava?

Haha jag är störd. Jaahaa ni visste redan det. Dåså;)

Pluggandet fortsätter.. men nu börjar jag se slutet iaf. SUCK.


21 maj, 2011

SLUTPLUGGAT FAN


för idag iaf. Nu drar jag och min lilla damp-prinsessa ut på äventyr!

PUSS på er


DAGENS DÅLIGASTE KOMMENTAR


Jag och Stella är på promenad. Möter kille på cykel.

Kille på cykel, typ 17 år: "åhh vad söt!"
Jag: "tack"
Kille på cykel, typ 17 år: "din hund var också ganska söt!"

Men jävla pojkspoling va!


I stort sett alla man möter kommenterar ju hur söt och liten hon är! Självklart blir jag glad för alla komplimanger och alla som vill prata, men ibland är det faktiskt lite jobbigt också.. Man har kanske inte alltid har räknat med att gå 300 meter ska behöva ta flera timmar :P


MORGONMYS


Stella vägrar gå upp.. och jag skulle väl ljuga om jag sa att jag är skitsur för det!

DET ÄR TYDLIGEN POPULÄRT ATT LIGGA EXTRA MYCKET I MITTEN PÅ AUGUSTI

hela 9 vänner på facebook fyller år idag. OCH min morfar faktiskt :)


20 maj, 2011

NÄÄÄÄÄ

sector resektion, esofagit, ulcus, cholecystit, ileus, appendicit, divertikulit, aortaanerysm, subarachnoidalblödning, dislocerad fraktur, spinal/epiduralbedövning, coronar bypass, kompartment, anastomosläckage, disseminerad intravasal koagulopati, endotrachialtub, traumateam, ABCDE... nu fåre va nog för ikväll med tentaplugg.

PUSSSS


VI PLUGGAR AMBULANS- OCH AKUTSJUKVÅRD PÅ BALLEN

och hoppas på att gubben på byggställningen på huset mittemot ska ramla ner.. vill ju praktisera skiten ;)
Published with Blogger-droid v1.6.6

19 maj, 2011

TYPSÅHÄR

kul har Stella när vi pluggar.
Närå, men en valp behöver verkligen sova 15-20 timmar/dygn, så hon har det bra och tryggt! Hennes vakna tid består mest av äta, rastas, leka och bli älskad (fast jag älskar henne även när hon sover:). Som en bebis. Misstänker dock starkt att hon har ADHD eller nåt, då hon är så jävla vild när hon leker! Nån som kan ordinera Concerta elle?


18 maj, 2011

VI ÄR HEEELT BLOCKADE NU ASSÅ




tentaplugg kills! Slitnast i stan är denna familj.

Men jag älskar att plugga med Emily, en av vapendragarna mina (vi saaaaknar dej massa Anna!!) ! Vi kompletterar varann som inga andra;) Älskar när vi säger :"Aaa men det där hoppar vi över för det kan vi ju redan". För det kan vi. VI ÄR SJUKSKÖTERSKOR OM ETT HALVÅR!

PUSS


BÄSTA CITATET IDAG


"Go give blowjob to a knife, bitch!"


17 maj, 2011

GATE

heter min favvo att ha på läpparna just nu. Från Make up Store och kostar 170 pengar. Kom och kööööp!
SÅÅÅ SNYGG TILL VÅRENS LÄPPAR.



PLUGGAT ELVA TIMMAR IDAG

JAPP, check på den man! Är trött som en jävla berguv nu asså. Tack för bra tentaplugg Empan, och tack Annapanna för bra projektplans-korrigering! VI ÄR F A B <3 Längtar till våran roadtrip i sommar!!

Nu äre bara ta hand om det lilla djuret som gäller innan man får dyka ner i sängen och somna som ett barn.

PUSS

16 maj, 2011

MITT I TENTAPLUGGET GÅR UNGEN O BLIR SJUUUUK



Vill inte gå upp ur sängen / Sjuk och inlindad i filt / Med hönsmorsan

Asså jag blev så rädd idag.. Stella var så slö, ville inte vakna, orkade inte stå på bena, kräktes o matvägrade.. RLS 6 typ. Mitt mammahjärta gjorde så ont! Och allt detta hände såklart mitt i tentaplugget.. lätt o koncentrera sig! Ringde uppfödaren till slut, som sa att det antagligen var vaccinet hon påverkats av ( sååååklart, tänkte jag i efterhand, det gör vi människor också jö). Men nu mår hon mycket bättre och beter sig som vanligt:) Älskar!


T E N T A P L U G G



"Omvårdnad och medicinsk omvårdnad inom kirurgisk vård och akutsjukvård" - dödens tenta på hela T5! Om en vecka sitter vi i tentasalen och skrivern. Så nu äre in i tentapluggsbubblan som gäller!

SNÄLLA SKJUT MEJ! NÅN??


15 maj, 2011

HEJ HEJ TJENA TJAAA


Idag hängde Stella med morsan sin på jobbet. Hon tyckte väl det var sådääär.. men det gick bra, tack vare min mamma som kom och hjälpte till:)

Hörrni, pallarnte skriva nå mer idag.. lessen, men jag ska kolla hockeyn nu!

Ha en F A B kväll! PUSS

CARL LIAM

VÄLKOMMEN TILL VÄRLDEN!! JAG ÄLSKAR DEJ (fast vi inte träffats än)!!

Grattis till min "syster" Sara och hennes Jonas som tillverkat detta underverk!


13 maj, 2011

ÄNTLIGEN FUNKAR BLOGGFAN IGEN





The vapendragers hängde igår / Stella blev utnyttjad när hon slockna på musen / Mot nattliga äventyr igår / Fick en leksak på musen (Make up Store, för er som inte fattat än) som hon drog in i sin säng påengång när vi kom hem / Vi NU

Aaaa men hörrni! Har man inte dragit en vinstlott när bebisen sover till 12!? Visserligen kuta jag ut en sväng vid nio, hon kissade, och sen kröp vi ner i sängen igen. JAAAA hon fick sova i sängen inatt relaterat till att hon sov borta för första gången.. och ärligt talat var det jävligt mysigt med en liten mini som kurade ihop sig så tryggt där mellan två människokroppar..



11 maj, 2011

MÄÄÄ JAG DOG JU TYP


när jag skulle lämna bort min lilla bebis för några timmar idag! Asså skämtaru vad mitt mammahjärta gjorde ont?! Men det gick bra och hon blev världens gladaste när jag kom tillbaka;) Älskling. Nu får jag inte gå en cm utan att hon hakar på!

Nää nu äre hockey som gäller sägs det!


NYA POLARE VA








Underbaraste Mari / Söta Tessan / Fubbigt bruna fina Franciska / Tröttast på bussen / Mys i Alunda / Nellie på studsmattan / Jag måste också!! och Engla / Kvällspromme

Gårdagen var fullsmäckad asså! Mari och Tessan kom hit och vi mööös i parken ett par timmar. Sen drog jag ner på stan och var in på jobbet för att visa upp tillskottet (dom dog typ:). Efter det hoppade vi på b o n d-bussen ut till familjen där vi grillade, lekte och myste hela kvällen. Kändes som en underbar semesterdag! JAAA jag ska egentligen börja tenta-plugga.. men nästa vecka ska iaf jag och Emily plugga tillsammans VARJE dag, från morgon till kväll så då blire ös!

Idag ska jag iväg på en simulerings-grej på Ackis som är obligatorisk.. och då ska Stella ha barnvakt för första gången!

Hörs sen då. Hej. Hej. Hejdå. Tjaa

09 maj, 2011

DET ÄR ETT HELTIDSJOBB DET HÄR HÖRRNI



Stella ville sova i min famn just när jag skulle sminka mej.. så vi löste det med bärsele (sjal;) / Mys och lek i parken / Söt bara

Det gick bra hos veterinären idag. Hon och hennes lilla kropp är helt frisk och felfri! Dock ska sjuksköterskemorsan lyssna på hjärtat med mitt egna stetoskop sen så jag kan vara lugn;)

Nu blire bus här hemma och sen en mysig långprommis i kvällssolen innan läggdags!

PUSS