29 juli, 2011

MIN BÄSTA KÖRA-BIL-OLAGLIGT-FORT-LÅT JUST NU!

NÄSTAN LITE TÅRAR..

.. kom det idag när jag skulle säga tack o hej för sommaren på barnonkologen. Men på nåt sätt kändes det som att det var inget "hejdå-för-alltid-harebra-hej", utan mer "du-kommer-ju-tillbaka-sen-när-du-är-klar-för-vi-vill-ha-dej-här-som-sjuksköterska". Nu skryter jag I G E N, jag vet, men det är sanningens ord.. Alla sa så mycket snälla o fina saker så jag blev typ generad! Så jag lämnade avdelningen idag med ett leende på läpparna, gråten i halsen (av lycka för att de vill ha mej), oro (för hur de ska gå med barnen), tomhet ( kommer sakna mina underbara kollegor) och en rysning (för jag kan inte tro att denna sommar på ackis verkligen varit så bra som den varit)! Sen bytte jag om och lämnade sjukhuset bakom mej.. För nu ska jag va ledig i en månad!

Aja. Sen då. Då snodde jag pappas bil IGEN. Körde ut mot kusten, spårade med högtalarna som säkert dog (mee jag har hittat bästa körabil-låtn, ni ska få höre) och hämtade min lilla juvel! KÄRLEK. Sen kötta vi in mot stan igen för o fira min lilla kusin som fyllde nåt form av år igår:) Sara, du kommer ju typ alltid vara 5!


Stella kanske inte syns i vimmlet (men hon är såklart i mitten, därdethänder)

Nu: tar vi ett glas vin!

PUSS


28 juli, 2011

LAST DAY OF DISCO BABY

Imorgon hörrni, då jobbar jag mitt sista pass efter 5 underbart BRA veckor på barnonkologen i sommar! Hur snabbt gick inte dessa veckor liksom?! Aja, ska bli skönt att vara ledig och mysa med mini på heltid igen:) OCH så har vi massa kul små-äventyr som vi ska ut på hit o dit!
Nu måste jag hoppa ur kläderna o dyka in bland lakana, sjukligt tidig väckning imorgon. Puss hejdå godnatt hej tja hejhej puss hejdå. PUSS!!


27 juli, 2011

ROADTRIPPIN´


idag snodde jag och Stella pappas bil för att ta oss ut till kusten och vårt sommarhus! Mamma är där medan pappa jobbar. Och då tyckte jag att hon behövde en vakthund. Närå:) hon ska ha Stella de sista två dagarna som jag jobbar bara.
Mä fyfan va bra jag är på att köra rå! Haha, gör det ju inte jätteofta, men så fort jag sätter mej bakom ratten är jag kung. Nu retar sig säkert många.. ;) Men asså hajja, jag hade haft körkort i tre månader när jag flyttade till New York/New Jersey, USA och där körde jag flera timmar per dag.. 6-8-filiga vägar, fickparkeringar överallt o c h s å v i d a r e! Amerikaner är galna bakom ratten btw!
Nää nu ska jag sluta skryta (ni antecknade väl allt detta medan ni läste va;). Hoppas ni har en fin kväll allehopa :)

PUSSPÅER!


26 juli, 2011

VI IGÅR

OM 167 DAGAR TAR VI SJUKSKÖTERSKE-EXAMEN TILLSAMMANS!

älskade Anna och Emily! Vi träffades första gången 19 januari 2009. Första dagen på sjuksköterskeprogrammet. Sen dess har vi suttit ihop på nåt sätt, i vått o torrt, i skratt o gråt, i lycka o förtvivlan, i medgångar o motgångar. Älskar er mina fina vänner!


TÄNKTE MÄ LITE RED LIPS SÅHÄR PÅ TISDAN DÅVA



24 juli, 2011

ÄLSKADE

imorgon kommer du hem!
Stella har ju varit hos mina föräldrar nu när jag jobbat så mycket. Jag vet att hon har det jättebra där, men jag längtar ihjäl mej efter min trognaste vän! Igår kunde jag inte hålla mej så jag åkte ut dit efter jobbet bara för att få sova med henne. Sen har jag jobbat kväll ikväll, så då hann vi med en sovmorgon idag och lite mys på förmiddan me. Min skatt! ÄLSKAR DEJ!

22 juli, 2011

NORGE

VILKA JÄVLA IDIOTER DET FINNS! Lider med de som är drabbade! Jag fullkomligt HAAAATAAAAR sånt här och det gör mej så jävla upprörd! Jävla särvärld! Döda de missfostren som utför dessa saker säger jag bara!! Ge mä pistoln ba.

HOPP & STYRKA till de drabbade <3


NÄMEN HEJ TJENA HEJHEJ TJAAA!

hoppas ni har en fin fredagkväll hörrenini!
Rev av lite jobb idag igen da. Har varit rätt mycket i veckan, men idag vare ganska lugnt på avdelningen. Och jag som får damp om jag inte har saker att göra! Man kan ju inte sitta still liksom. Så jag intog köket och bakade lite blåbärspajer till personalen och till barnen o deras familjer. Uppskattades verkligen :)
Jobbar i helgen gör jag också, men det är helt ok! Har bara fyra pass kvar att jobba, sen har jag gjort mina 5 veckor på barnonkologen. Vem faan vare som snodde den tin va? OCHSENÄRJAGLEDIG fram till skolan börjar den 29/8!

Haha måste ba delge en sak till: ni vet sökorden.. här är två nya :

- bengt frithiofsson + levertransplantation
- hon e gullig i bh

Hahahha kan nån läkare ordinera lite stesolid till Google vavava? Tack.

Nä nu ska vi ha balkongmys här hemma (se bilden ;)!

Puss på er


21 juli, 2011

VAFAANGÖRMANNÄRMANÄRENSAM?

Efter pekfingret-i-tinningen ca tjugo min, så kom jag på att jag skulle ta hand om mej själv. Som jag alltid hade som rutin innan man blev valp-morsa. Fixa pedikyr, manikyr, hår-inpackning till svallet (ehh), tvaga kroppshyddan i en timme o skrubba bort fyra kilo hudceller, raka hela kostymän len som en nyföding, med mera. Nu har jag parkerat i soffan. SÅ JÄVLA SNYGG FRÄSCH O HET. Haha, jag orkarnte va rolig jag är ;p Ni som förstår ironi, Ni hajjar.

PUSS



BOKTIPS

Jag har läst denna bok. Två gånger. Det är mamman till en liten pojke som är författare. Hon skriver om när deras son fick sitt cancerbesked.. och sen om den långa resan med behandlingar, långa sjukhusvistelser, frustration, lyckliga stunder mitt i allt, ångest, hopp och mycket mer. Innan jag lånade boken första gången så läste jag sista sidan.. Skulle gråta för mycket om han inte överlevde tänkte jag. Han klarade sig. Han var en kämpe. Men grät mej igenom boken gjorde jag båda gångerna ändå.

Ett annorlunda inlägg.. ville variera mej lite bara. Hoppas ni har en fin kväll.

KYSS



20 juli, 2011

NU

drog en fav i repris

Sovmorgon fab. Packa. Kötta ut till landät. Lunch de lux. Mys me familj. Kubbspel. Förlora fan. Fika (man gör så). Pussas ihjäl med Stella. Lämna henne hos mam o pap. Handla billigt med syster på vägen hem (90 ROSA bajspåsar för en tjuga man tackarr).

Hej.


19 juli, 2011

I´M A BITCH IN THE AFTERNOON


.


NÄR MAN KAN SLAPPNA AV FÖR ATT MAN ALDRIG BEHÖVER GÖRA NÅT MAN INTE VILL IGEN

Tja


HÄR KÖR VI ETT BILDPLÅGERI FRÅN HELGEN DÅ








sa att jag skulle köra långbyxer men det blev shorts / bryggan och snyggbåten / Loke och Stella lirar fotboll / aströtta / Stella blev uppvaktad av min morbror&mosters och kusins hundar / häng, skithungriga / nytt blinghalsband / Nellie hänger på trappen o rensar tårna helt normalt

Joråsåvare. Nu ska vi ute på kvällspromenad i mysvädret! Puss


18 juli, 2011

B I K T

En gång för alla så ber jag om ursäkt att jag tidigare bloggat om att jag var less på mitt jobb som barnskötare! Det har tydligen inte gillats av personer på förskolan, som har tagit upp det med chefen. Så nu vill jag bara förtydliga att jag har inget negativt alls att rikta åt förskolan, utan vad jag skrev tidigare var bara mina personliga inställningar till barnskötaryrket. Jag har älskat det yrket tills den dagen jag valde att gå vidare i livet! Ni kanske borde prova.. URSÄKTA.

16 juli, 2011

MEEENMÖRDAMÄVILKENJÄVLAMARDRÖM!!

Vakna mitt i natten av att jag drömt (fast jag fattade inte just då att det var en dröm) att jag hade lagt ut en bild på bloggen DÄR JAG VAR NAKEN! Hahaha fråga mej inte varför jag drömde det, men jag gjorde det iaf. Aaa så jag ba "vafan har jag gjort vafan har jag gjort vafaaan har jag gjort" medans jag börjar veva efter mobiljäveln så jag skulle kunna logga in och radera.. hahah så jävla utvecklingsförstörd jag måste sett ut! Och när jag loggade in så såg jag att det inte alls fanns nån sån bild, utan att jag hade drömt.. SÅ JÄVLA SKEVT:) Tro mej, det finns ingen logik bakom denna dröm haha!

Nu drar vi snart ut till kusten! Bäst att ta på sig långbyxerna eftersom det verkar bli särväder. Hej.


15 juli, 2011

BARRET ÄR SOM NYTT!




Jajjjamänsan, hann med en toning idag som beräknat! Utväxtn är borta. Finfint till helgjäveln då det blir släktmys ute vid vårt paradis! Vi åker ut imorgon :) Måste ba hissa dessa hängselshorts som jag köpte på barn-H&M för typ 4 år sen! F u n k a t varje år sen dess! Tycker det är skitsnyggt med bootsen till, så blire inte en så barnslig look.

Hoppas ni har en fin fredagkväll! Här har vi tänt ljus och myser inomhus FÖR DET REGNAR SATAN!

Puss <3


14 juli, 2011

I-LANDSPROBLÄÄM


har värsta utväxtn på håret mitt. Måste tona igår. Men gjört imorrn. Bilen går bra annars då hörrni? Här är status för tillfället att Stella hetsäter leverpastej och jag hetsläser favvisbloggar helt enkelt. Kvällsprommemys blire snart! PUSS


TVÅ NYA SEN IGÅR


- tentaplugg ssk
- bilder djävulsk sjuksköterska (ja dog på rikt!)

Återkommer. Ska nu iväg och fixa lite ögonbryn o fransar på grannen min.

Ni tog väl fram den finaste o dyraste pennan ni hade och antecknade detta va?!


13 juli, 2011

NÄR MAN BLOTTAR SIG SJÄLV FÖR HELA VÄRLDEN HELT ENKELT


När jag är inloggad här kan jag ju se statistik på hur många som läser, vilka sidor som länkar till min blogg o.s.v (meh lugn, jag ser inte vilka ni är som läser.. som jag sagt förr;). Sen kan man också bl.a. se va de finns för sökord som folk har blippat in och hamnat här.. HAHAHAHAAA vad jag garvat ihjäl mä åt vissa asså! Här ska ni få höra (aa eller läsa kanske) några av de som står på listan idag:

- caroline ragnarsson blogg (den är ju rätt rimlig ändå)
- så jävla mycket smycken
- blogg+bebis+älskling+stella
- chihuahua (kan hajja den me)
- naken i skolan
- min handledare
- vänförfrågningar
- white smile
- bh-lös, akuten
- jävvlar

Exakt dessa ord har folk liksom sökt på och hittat till min blogg.. THANKYOUVERYFUCKINMUCH. Nää men vaddårå har man inget annat för sig så kan man ju alltid goooogla lite på "naken i skolan" eller? Hoppas ni haft en trevlig läsning är allt jag har att säga. Nää nu ska jag mysa och pussa på mitt hjärta som äntligen är hemma igen!

PUSSS PÅ ER FINA


12 juli, 2011

JAG VILL BARA SOVA MEN VEM SKA SÄGA MEJ ATT DET ÄR GODKÄNT.

astrött är flickan/jag. Jobbar hela tiin. Saknar att vara med mina älskl. I helgen blire bra. Visstdåååå. Puss hej


10 juli, 2011

UNDERBARASTE HÄRLIGA HÄLG







vår brygga / jag och djuret / jag o djuret / min snygga mamma / vårt finafina hus / osminkad bloggerska + trött Stella / se förra aneckningen

har vi haft! Jag älskar vårt paradis vid havet! Det var första gången som Stella var där och hon älskade det också:) Stella blev kvar där ute hos mina föräldrar som har semester nu. Känns tomt men det blir bra för henne! Jag jobbar asmycket denna vecka så hon har det bättre där. Fast jag saknar mitt hjärta redan! 4 månader fyller hon idag dessutom.. gulle!


07 juli, 2011

ORKARNTE

är så trött efter ytterligare en kväll på jobbet. Precis innan jag skulle gå hem fick vi akut in en liten med misstänkt leukemi:( Då blöder mitt hjärta för de oroliga föräldrarna. MEN jag älskar fortfarande mitt jobb och därför ger jag 1800% av mej själv till dessa drabbade som är i chock, efter att de hört: "ni behöver akut åka med ert barn till Barnonkologen i Uppsala". Man kan bara ge trygghet, kärlek och medmänsklighet..

älska livet!


06 juli, 2011

ASSÅ NI ÄR SÅ HIMLA SÖTA

och hänger här fast jag är lite dålig på att blogga nu när jag jobbar så mycket! Ä L S K A R mitt jobb verkligen. Idag fick jag höra av några kollegor att jag alltid strålar och ser så glad och lycklig ut jämt! Va?!?:) Meeeen jag kan ju inte annat då jag älskar det jag gör!

bild: en fab jävla kväll i april

FÖRUTOM HANDSPRIT ÄR DENNA MIN BÄSTA VÄN

om du vill ha lenaste hudkostymen (DET ÄR DET ABSOLUT FULASTE ORD JAG VET SOM MAN BRUKAR ANVÄNDA INOM SJUKVÅRDEN SÅ DÄRFÖR ANVÄNDE JAG DET. HUDKOSTYM LIKSOM.) Jjjja, då vet ni! Smörj in er o se själva!

(och näj, jag brukar inte smörja in hela kroppn min med handsprit asså)


04 juli, 2011

WORKWORK (OSMINKAD O FUL. BLUNDARÅ)


Det var sååå mycket o göra på jobbet idag. Nääärå det var det inte alls. Nu ljög ja. Det var så lungt så jag kunde fota mej själv hela kvällen. Hahaa meh jag skämta, älskar att provocera. Jag dör när det inte finns nåt att göra på jobbet! Vill ha nåt o göra hela tin! Längtar till 14 januari 2012. För vet ni (jaaaaa det vet ni för jag tjatar ju sönder er), men då blir jag sjuksköterska på riktigt!

02 juli, 2011

URSÄKT OM JAG TJAATAR


men det här lilla halvfula tygstycket är fan mitt bästa köp evvör! Speciellt nu när man är valpägare och ska få henne rumsren (och morgonbehoven är ett faktum)! Bara att dra pån när man ska ut (jag är inte ALLTID naken sörrni, men ofta, närå) tar väl ca 5 sek, Stella under armen, haffa kopplet o bajspåse, glad om jag hinner me solbrillorna också, sen UT! Aaa det var väl det. Tja.


NÄR MAN GÅR OCH GÅR OCH VILL INTE ATT VÄGEN SKA TA SLUT VILL INTE ATT VÄGEN SKA TA SLUT

Jag äär så lycklig. Fattar inte liksom varför, men varje dag vaknar jag upp och det bara pirrar i hela min lilla kropp! Jag bara längtar efter varje ny dag för att få se vad den för med sig!
Ständigt är jag på språng, hundvakter hitochdit, jobba skift på Ackis 100% plus extrajobb på MUSen, kvalitetstid med nära och kära (dööör om jag inte hinner met), egentid (vafan vare det va nu igen då?).. fläng fläng fläng. MEN jag tror jag äntligen börjar få ihop allt.. hitta en vardag i all stress, tänka fyrtiosju steg före, ha kontroll på livet. Därför. Kanske därför. Är jag så lycklig. Frågetecken.



på väg till gårdagens fest / på väg till gårdagens fest / Mini var ingen partycrasher (sov i morsans knä typ hela kvälln)

Nu blire kvällspromenad och mys. Idag är vi trötta. Ha en fin kväll alla! Kyss