28 april, 2012

JOMENTJA!

Hejhejhejhej! Läget? Ville ba säga hej. Är inte på banan riktigt än och hajjar ej bloggers nya utstyrsel. Nirå? Laddar Valborg satan eller?? Fab ju! Här kör vi: sushi i soffan (aa asså vi sitter i soffan o äter), vafanärepåtv, stella köttar grisöra (äckel), näää nu kollar vi film? Vilket jävla liv va? FY. Hörsdåhej.


27 april, 2012

JÄVLA BLOGGER HAR ÄNDRAT DESIGN..

kul att man fattar hur allt funkar. Aja försöker sålänge, orkar inte ens bry mej nu. Bara jag kan köra ett inlägg! Jag har inte glömt er och kommer för allt i världen ej sluta blogga! Har sån abstinens så det finns inte. Saknar er<3 Hörs snart fina läsare! PUSSS

22 april, 2012

BÄSTA NI!

Hoppas ni mår bra allihop<3 Bara så ni vet så kommer nog bloggen bli lite lidande ett tag framöver då det är mycket som händer just nu.. och det är INTE saker som ni skulle vilja läsa om, trust me. Jag måste bara ta hand om mej själv just nu. Men jag lovar att blogga när jag har lust och inte kan hålla mej<3 Slänger in tre bilder på kanske varje års bästa dag, BJ Open;)


PUSSPÅERALLA


18 april, 2012

IRRRRITEEEERANDE

nu när jag skulle försöka varva ner och sova så kände jag en så sjukt irritation för en sak som hände idag på em.. ska väl inte skriva så mkt detaljer pga sekretess såklart. Men när en läkare söker på mej och vill ronda 16.50 (han slutar 17.00) för att han inte haft tid tidigare (MEN DÅ HAR JAG HAFT TID).. iaf så är jag inne hos en patient just då som har jätteont så jag måste ge morfin fort som attans. Fixart. Aha kutar in till läkarn (som dessutom är underläkare men tror han är störst på bygget) och ba JAAA nu kan vi ronda! Jag kan tyvärr inte gotta er med fler detaljer men det slutade iaf med att han fick gå hem 17.06 (istället för 17.00),och ba jahaa då fick man jobba över.. 6 MINUTERKOMIGEN!! JAGBLIRSÅÅÅÅJÄVLAIRRITERAD VAFFFAAAAAN VI SJUKSKÖTERSKOR JOBBARÖVERVARENDAJÄVLADAG FÖR PATIENTERNAS SKULL!!!

ok nu ska jag sova.


JOBBA

åhh va underbart det var att få vara tillbaka på jobbet idag efter sjukskrivningen<3 Gillar verkligen mitt jobb och mina fina kollegor! Men det var mysigt att komma hem till massa pussa och kärlek också:) Skriver mer imorgon hörrni, mu är jag så trött och vill ägna mej åt mina älsklingar!

PUSS OCH GODNATT<3


15 april, 2012

VAAAAAA???

kul satan att jag bott typ 200 meter från detta i 11 år utan att veta att det ens fanns.. FANVAFUSKIGT.


14 april, 2012

ETT ÅR SEN EXAKT


asså som sagt: John Pohlman, vafaaan äre frågan om?? Styr upp NU! Jävla skitsnö! Förra året detta datum var det vår-brill-hänga vid ån-väder! Skärpning nu.


13 april, 2012

GODMORGON

Tjena hej. Vakna av att en viss liten tass boxa mä rätt hårt rakt i bröstvårtan. Man ba tack ofta jag vill gå ut med dej nurå! Nämen klart vi gick ut. Och vet ni vad jag märkte? Att det är dax att börja med antihistamintabletterna.. pollenhellvette!
Jahapp det var väl det för tillfället. Jag ska låta er smälta denna viktiga information nu innan jag skriver nästa inlägg;)


12 april, 2012

TILL MINA I

TILL MIN SYSTER SOM JAG ÄLSKAR MEST I HELA VÄRLDEN

FLYTVÄST

Idag har jag köpt en flytväst till bebis (eller aa det är en 1-årspresent från mamma &pappa så dom pejar). Hon behöver ha en till sommarn då vi ska ut och åka båt. Vår familj har ju haft båt sen jag var typ 6 år så havet är mitt bästa, mitt andra hem, så fridfullt.. Vill att Stella också ska älska det. Hunden på bilden är inte Stella, men det fattar ni väl? !Ville ba visa flytvästn:) PUSS




10 april, 2012

I´M IN LOVE


Idag har jag hängt med min underbara Maria och hennes lilla Adrian! Jag och M har känt varann sen vi var bebisar så vi är mer som systrar:) Tyvärr har hon bott i Oslo sen typ 12 år tillbaka, men vi försöker ses så ofta vi kan. På eftermiddagen hade hon en läkartid så gissa om jag var lycklig när jag fick ha Adrian för mej själv i typ två timmar!:) Vi gick på pw och sen fick jag mata honom med flaska och han åt som en häst. Fick byta blöja två ggr också, men det är ju ingen match när man jobbat med blöjungar i 7 år tidigare:p
Stella var såå avundsjuk och ville ha min uppmärksamhet heela tiden när jag var med Adrian! Hon la sig i mitt knä medan jag hade honom i famnen då jag matade honom.. Sötis, hon blir nog en bra och vaktig "storasyster" när jag får bebis:)

Hörrni TACK för att ni finns kvar och tittar in här trots mina astråkiga inlägg! PUSS DÅ<3


09 april, 2012

NU SÄGER VI GODNATT

Världens tröttaste är jag. Kryper ner och väntar på sällskap.. Kolla Stellabebis på bilden, så söt:)


JÄVLA TRÖTTDAG


vad har man gjort idag då? Inget jävla vettigt alls (förutom att färga utväxten i barret då). Förfrös häcken när jag var ute med Stella också. Skitväder. Nu kör vi lite soffhäng innan det är dags att laga middag. Glor på Cesar, ni vet han som snackar med hundar.. Stella är världens roligaste och försöker gå bakom tv:n för hon tror att hundarna finns där:) Asså det är en hund på programmet som heter Mongo... undrar hur dom tänkte där?!
Nä nu ska jag inte plåga er mer med sån intressant info, herregud ni måste ju få smälta detta inlägg först!

Hörshej.


08 april, 2012

HEMMA

Äääääntligen är jag hemma i mitt älskade hus igen! Fick permis av mamma;) Idag på dan var jag, Stella, mamma och pappa ute vid vårt sommarhus och eldade. Asså jag älskar att elda. Tror bestämt att jag var pyroman i mitt förra liv. Och helikopterpilot. Får ju typ orgasm när jag ser en helikopter.. så jävla tänd på den farkostjäveln så det finns ej!

nähe nu blire mys och sovning.
Puss!


07 april, 2012

STATUS FRÅN LANDET

jo jag har ju som sagt blitt fast här ute. Mamma vägrar släppa hem mej tills jag mår bättre.. Har väl inte så mycket att tillägga. Typ bara att här på landet ringer man inte och säger att man ska komma förbi, man bara åker och ringer på dörrn och kliver in. Sen tar det också fem timmar och handla här på Ica, för alla känner nämligen alla. Ähh fyfan jag måste hem!

Annars då? Jo ikväll ska jag få bebismysa med min älskade A och hans mamma! Har längtat ihjäl mej efter dessa två<3

Denna lilla goding däremot är lilla älsket Nellie när hon var typ 9 månader. Hittade bilden här på mamma och papppas dator:) Åhh jag blir så bebissugen så jag dör!!

Hoppas ni mår bra iaf! Förlåt för världens tröttaste blogg för tillfället:( Ska bättra mej!
PUSS


06 april, 2012

JAHAPP

körde på igår och ba "jag ska jobba heeela påsken shit va bra det kommer gå". Jobbade ett kvällspass, kom hem, dog psyk-och feberdöden i halljäveln. Pappa, min hjälte förövrigt, ryckte in, kom och hämtade mej.. för inte får man va själv när man inte mår bra inte.. Närå, jag är tacksam för det! Så helt plötsligt var jag påväg ut på landet iklädd endast ziperall. Mamma fick ringa mitt älskade jobb. Mobilen då? Jomen för sataan i hellvette, klart jag glömde den hemma i stan. Jag orkar inte..


04 april, 2012

HEEEEJE

söta ni, vad jag är glad att ni finns här! Har ni varit med om systerkärlek? Jag menar när man har en endaste syster som man älskar så man vet inte vart man ska ta vägen (fast när vi var små bråkade vi som få och typ önskade livet ur varann), men jag älskar ju henne av hela mitt hjärta (därav min gaddning btw)..

eftersom jag varit sjuk hade jag inte hunnit fixat min present till hennes födelsedag.. men idag fick hon den: Carolina Gynnings Butterfly Messenger, silver med en swarowskikristall. Jag har själv länge önskat mej den, men ville hellre ge den till min älskade sis!

03 april, 2012

ÄLSKADE ÄLSKADE NI

TACK för att ni stöttat mej under denna HÄLLLVETTTTESJÄVLA hemska vecka... aldrig har jag mått så dåligt i hela mitt liv. Jag är så ledsen för att jag inte orkat svara på alla mess, mail, mms, fb-medd, osv... det är bara mitt sätt att reagera.. ni som känner mej bäst vet att jag reagerar så vid "kris" och respekterar det beteendet! OJ jag glömde säga att jag har inte leukemi! BÄSTA!! Det är "bara" nån infektion (efter pneumonin) som fortf spökar och därför har jag en skev blodbild och högt crp (som kunde tyda på leukemi).. jag önskar jag kunde höra av mej till alla er som brytt er, men då skulle jag behövt tagit semester i två veckor.. tack alla ni är bäst! Jag och min familj är världens gladaste! Just nu myser jag bara med mitt älskade hjärta och önskar att det inte fanns en morgondag..

gode gud (jag tänkte såhär i påsktider) jag är så tacksam för att jag är vid liv (stackars Jesus.. för visst är han död va?.. orka googla ämnet) nämen SÅHÄR: tack älskade fina underbara människor som stöttat mej, jag gråter bara jag skriver detta.. ni är underbara och oslagbara!

PUSS


01 april, 2012

NI ÄR TOKIGA..

Läsarrekord deluxe idag.. har haft en jobbig dag med feber och trötthet igen.. en annan jobbig sak är att min mobil strulat med inkommande samtal så folk har typ efterlyst mej för att jag inte svarar.. MEN det är inte mitt fel utan mobiljäveln som krånglar. Hoppas ni har överseende!

det här är en bild från den dagen när jag skulle åka och hämta hem Stella.. dagen då mitt liv verkligen förändrades! Jag visste att jag skulle älska henne, men kunde aldrig ana HUUUR mycket! Min älskade älskade skatt<3 Nu har det kommit en till dag då mitt liv verkligen kan förändras... på ett hemskt sätt denna gång. Snälla ni håll tummarna för att jag ska få bra provsvar imorgon!

Sovsågott fina ni!