31 mars, 2011

30 mars, 2011

MEN HÖRRNI DRA MEJ BAKLÄNGES PÅ EN SPIKMATTA

hur mycket jag vill ha hem min lilla bebis!!!
Pratade med uppfödaren idag och hon sa att fler personer hade varit o kollat på valparna och blivit kär i min Stella! MEN HON ÄR BARA MIN LALALALALAAA! Älskar.

Förövrigt har jag rivit av en dag på neuro-op. Opererat in en hjärn-shunt, plockat ur en hjärntumör. Aaa men typ det.
Sen drog jag till mina bästa polers mormor och morfar lagom till middagen! Dom är så himla underbara! Haha dom vill att jag ska flytta till Salabacke så jag kan lämna bebis hos dom varje dag;)

PUSS PÅ ER!


HÄR SKA JAG SPENDERA SOMMAREN!!

Published with Blogger-droid v1.6.6

ASSÅ VART LIGGER ENS DET DÄR JÄVLA MOLDAVIEN??

har liksom varit vaken hela natten och funderat..

Nu drar jag till neuro-op och glor i hjärnor! Ha en fin dag people!

PUSS


29 mars, 2011

MÄÄÄH ZLAAATAAAN!!

den där straffen hörru. SÅJÄVLADÅLIG!! Nu får ni faan shapa upp er till andra halvlek vafan!


Jaha. Jo men jag kollar EM-kvalsmatchen såklart! Vem gör inte det??
Passar på att blogga lite i pausen.. Hörrni jag vaknade inatt med feberfrossa igen:( Så jag fick vara hemma från praktiken.. går ju liksom inte att stå och andas/glo/pilla i en hjärna om man antas ha en infektion!
Men nu mår jag mycket bättre och målet är att kunna gå dit imorgon igen!

FÖRRESTEN vad vare för jävla särväder som attackerade idag egentligen?? Till väderguden där uppe: HAR DU PROVAT ATT ORDINERA CONCERTA????


28 mars, 2011

MEN MEST AV ALLT

vill jag säga att min älskade lillasyster fyller år idag! GRATTIS Jennie! Jag sprang till hennes jobb idag när jag slutade för att hinna ge henne presenter (innan HON slutade). Och jag hann:) Ska fira henne mer i helgen, men för mej är den riktiga dagen viktigast!

Sov så gott hörrni! PUSS


VART BÖRJAR MAN?

såhär snygg var jag idag! JAAAA bilden är från Grey´s, men man är faktiskt klädd så här. Förutom att vi också har skydd för ögonen, då man gärna skippar att få in "nåt" där. Min patient idag var en ung man med en väldigt ovanlig cancertumör (1/1 miljon personer drabbas), så det var spännande. Jag hintade innan om att jag kanske skulle gå ut om jag kände mej svimfärdig.. dom sa nämligen att just detta ingrepp var väldigt brutalt.. skära upp från öra till öra, vika upp allt över pannan och hacka bort skallbenet för att sen leta efter tumören. JAPP.

Jag vill säga att jag fixade det! Var med hela tiden och nu lovar jag att hjärnkirugen vänförfrågar mej på fb snart! Jag tror att han gillade mej för jag frågade så mycket, och då fick han glänsa med sina svar;)


27 mars, 2011

SÄLJER NI MAC?

määäh jag orkar inte. NEJ NEJ NEJ. Det här är Make up Store. Annars var jobbdagen fab! Så roligt när man inspirerar kunder så dom blir alldeles till sig;)

Senså blev det en springtur när jag kom hem! Skönt.
Hörrni imorgon börjar min praktik på neuro-op.. känns spännande men ändå lite läskigt! Asså operera i hjärnor... imorgon får ni höra hure är helt enkelt!

pusspåer


26 mars, 2011

LET ME PRESENT!




MIN LILLA STJÄRNA!!! Jag är heeelt såld. Min lilla Stella-bebis flyttar hem (till mej alltså:) den 5 maj!

Nu blire bra massa hemmamys för jag jobbar på Make up Store imorgon!
PUSSAS


25 mars, 2011

WIIIIIIIIIIEEEE!

imorgon ska jag åka och hälsa på lilla Stella för första gången! *LÄNGTAR*. Vet ni att Stella betyder "stjärna" på latin?:) Har verkligen tänkt igenom NOGA vilket namn jag ska ge henne! Jag älskar stjärnor.

Idag fick jag ett samtal från min läkare, som sa att alla mina provsvar såg bra ut. Men som jag nämnde förut ska jag ändå få prova medicinering för att se om jag mår bättre.. hämtade ut det idag och ska börja imorgon. Hoppas hoppas hoppas! Orkar inte med dessa symtom längre..

Nej hörrni nu har jag inte tid med er;) Ha en mysig fredagkväll för det ska jag ha!!
PUSS


24 mars, 2011

MEEEEH JAG VILL JU BLI ALLT JU

JAPP. Idag hade vi teori och övningsscenarion inom operations-sjukvård med världens mest inspirerande op-syrra!! Hon jobbade dessutom på neuro-operation där jag ska vara nästa vecka! Så nu vill jag bli det OCKSÅ;)

Dessutom var jag hos en sjukgymnast imorse med ryggjäveln också. Fick massa vibrations-nerv-stimulerings-apparater plus värmetäcke på svanken som jag fick ligga med (jaa eller inte LIGGA MED.. ni hajjar) i ca 25 min och därefter drog o slet han i hela min kropp ett tag. Det var ett "lindrigt ryggskott som ofta drabbar dom som svankar mycket" sa han. SÅ DRA IN RÖVEN HÖRRNI!


23 mars, 2011

MEN VA FAN ÄRE FÖR FEL PÅ FOLK?????

ha sex med djur... FYYY FAAAN FÖR DESSA ÄCKEL.

Men vad bra Sverige att ni äntligen ska lagstifta det! DET ÄR JU LIKSOM PÅ TIIIIN!!!




AMBULANSBESÖK OCH RYGGSKOTT

Joråsörrni idag var vi ju på besök på ambulansen här på Ackis. Det var riktigt intressant. Vi hade både lite teori och sen en del praktiska moment. När killen som höll i teoridelen berättar vad det vanligaste körningarna dom åker på är, säger han: "bröstsmärtor och stroke. Men det allra flesta fallen är DVF. Det vet väl alla vad det är?". Alla börjar kolla runt på varann eller ner, för ingen vet liksom (jävligt pinsamt då vi kommit så långt i utbildningen och BORDE veta, tänker alla). "HAHA det betyder DetVetteFaan!" säger han sen. P J U U U vi var inte så dumma!
Sen fick vi bland annat öva på att fixera nacken och lägga varann i spineboard. Eller jag stog bara och kollade på eftersom jag inte kan böja mej p.g.a rygghelvette.

Jag har aldrig tänkt mej att jag vill bli akutsjuksköterska för jag tycker det kan vara lite läskigt med stora trauman och sånt. Men efter idag asså... nu vet jag inte längre.. kanske finns det nog en liten ambulanssjuksköterska i mej ändå!;) Fan jag vill ju bli ALLT jag.

Näämen annars sitter jag här och nu och sammanfattar en miljard föreläsningsmaterial för att underlätta inför tentaplugget i maj! DET BLIR EN JÄVLA STOR TENTA PÅ HELA DENNA TERMIN VILL JAG LOVA. Eller jag ljög lite där när jag sa att jag sitter.. för jag måste ställa mej upp var 4:e sekund och räta ut ryggen! Piss-svank.
Jag har aldrig i hela mitt liv haft problem med ryggen så jag har liksom inte fattat hur handikappad man blir! Aja hoppas det går över snart. Tänker ändå försöka att springa lite senare idag, för det gör ju inte ont när man står och går så det borde funka..


22 mars, 2011

JÄVLA RYGGHELVETTE!!!

tänkte att jag skulle ut och springa idag igen dårå.. har ju liksom inte gjort det p.g.a. snöfan som kom och i helgen vare massa annat så jag hade inte tid tyvärr! JAPP. Drog på mej löparkläderna, men sen när jag hade satt på mej skorna och skulle knyta dom så bara SMÄLLDE det till i svanken! DETGJORDESÅJÄÄVLASKITONT!! Hela min kropp låste sig typ så jag blev fast i knyta-skorna-med-rak-rygg-och-raka-ben-position! AJAJAJAJ det var bara att försöka veckla ut sig de! LÄTT. Lyckades till slut iaf. Vet ni vad jag tror? Jag tror att det var nån som försökte utföra nån jävla voodoo på mej... och det har jag väl visserligen förtjänat efter denna helg kanske.. så stick på bara! Jag ska minsann stå ut!!

Denna vecka är jag tillbaka i skolan för lite teori och praktiska övningar innan det är dax för praktik på Neuro-operation nästa vecka (faaan jag är lite nervös för att operera i hjärnor asså..). Imorgon blire besök på ambulansen!! KUL.


20 mars, 2011

TYDLIGEN STÅR DET I NÅN JÄVLA LAGBOKSJÄÄVEL ATT 30-ÅRSFESTER SKA SKEVA UR

så det gjorde även denna! Heeelt jävla stört. Punkt. Jag har tyvärr inga mer smaskigheter som jag vill dela med mej av.. lessen men jag orkar bara inte. Det enda jag vill tillägga är att jag ÄLSKAR MIN SYSTER MER ÄN ALLT PÅ DENNA JORD. För dej gör jag allt Jennie. ALLT ALLT ALLT.

Med denna bild vill jag bara säga att jag längtar väldigt mycket efter att få hämta hem min lilla Stella i maj! Det är inte hon på bilden, men hon kommer se ut ungefär så här:)

Nu ska jag kolla Solsidan och sen SOOOOOOOOOOOOVA.

KYSS


NÅN SOM HAR ETT REP?

asså på riktigt.


19 mars, 2011

NU DRAR JAG

ut till Alunda och firar min svåger HELA DAGEN OCH HELA KVÄLLEN OCH KANSKE HELA NATTEN. Återkommer. Puss så länge!

ja jag vet att det ser ut som jag är kissnödig på bilden.

18 mars, 2011

VART KOMMER ALLA KONSTIGA VÄNFÖRFRÅGNINGAR PÅ FACEBOOK FRÅN EGENTLIGEN??

jag hajjar ingenting. IGNORE. Jaaaa.

Nä nu ska jag ägna mej åt annat. Fint fredagsmys. Längtar tills lilla bebis Stella kan vara med!

*PUSS*


LILA SVAMPAR

asså inatt drömde jag att det växte små lila svampar på mina händer! HUUUR SKEVT?! Aaa men just ja, jag är ju inte som alla andra heller.

Denna bild har iaf inget med drömmen att göra! Jag lekte med ett halsband idag och tycker det blev ett fint handsmycke.. eller?


J A S S Å R U




JAG BRUKAR INTE KLAGA PÅ VÄDRET MEN NU FÅR DET FAAAAN VARA NOG!! HELLVETTES JÄÄÄÄÄÄVLA SÄÄÄÄRSNÖ!!! DÖÖÖÖÖ!!



Lätt att springa nu liksom.


17 mars, 2011

DOM TOG EN MILJARD PROVER

japp. Så nästa vecka får jag svar...

Sen hann jag med en powershopping med min älskade syster också! Vi hittade en jättefin klänning till henne tills på lördag då hennes sambo och min bästa svåger fyller 30! Då ska vi FIIIIRA!! Längtar!

Sen drog jag till mitt sista pass på trauma-ortopeden.. kändes lite sorgligt faktiskt.. Jag fick superbra betyg som jag är riktigt stolt över. "Du är en underbar frisk fläkt som livat upp hela avdelningen. Älskad av personalen och älskad av patienterna. Du kommer bli en fantastisk och proffsig sjuksköterska!".

ÅHHH jag blir så glad! För jag ger verkligen ALLT jämt.

PUSS PÅ ER

HJÄÄLP

Jag har varit hos läkaren nu och han var helt med på min diagnostisering av hypothyreos:). Nu sitter jag här i väntrummet för att ta en massa prover... JAG HATAR ATT BLI STUCKEN. Gillar bättre att stickas;)) Även om proverna inte visar nåt, för det kan vara så med den här sjukdomen, så ska jag iaf få prova med medicinering för att se om jag mår bättre. Nä nu äre snart min tur hörrni!


Published with Blogger-droid v1.6.6

16 mars, 2011

MEEEEEN ÅHHHH


JAG VILL JU BARA HA ALLA!!


JO

jag ska ju till läkaren imorgon också. Som jag skrev tidigare så har jag diagnostiserat mej själv redan... och jag bara måste säga vad jag misstänker att det är, för tänk om jag inte gör det och så är det det jag tror, och då tror ni att jag bara hittade på att jag trodde att jag anade att det var det det var. HAHA VILKET JÄVVLA SVAMMEL VA.

Det jag misstänker är i alla fall hypothyreos.


HÅÅÅÅR

mitt hår har växt skitsnabbt sen jag började med den där Mivitotal-tjofräsen! Önskar att det skulle vara lite tjockare bara, men det kanske kommer.. Jag tänkte att jag skulle spara ut det ordentligt tills jag ska på bröllop i maj!!

KONSTEN ATT FÅ TELEFONFÖRSÄLJARE ATT HÅLLA KÄFTEN

det ringde nyss en som vill pracka på mej nå naturläkemedel som man skulle blir brunare av. "Det passar väl jättebra nu när vi alla känner oss så bleka efter vintern!" sa fröken försäljare. Då drog jag till med : "men jag är adopterad från Kongo så jag behöver nog inte det". HAHAHA hon la snabbt på.

För övrigt är jag klar med skoluppgiften och har skickat in den! Nu: runrunrun!

PUSS


LEDIG OCH LEDIG. DET VETTE FAN.

Jag har en ledig dag från praktiken idag. Och det innebär att man ska ägna den dagen åt skoluppgifter. Så teoretiskt sett är jag inte ledig. Men jag kan ju lägga upp dan som jag vill och det är skönt.
Dagens uppgift är att skriva ett arbete om vätskebalans och nutrition hos en patient pre-per och postoperativt. JAGDÖÖÖRSÅTRÅKIGT! Alltså på riktigt, jag tycker det är såå tråkigt med nutrition. LIVSVIKTIGT men asjävla boring. Näpp nu ska jag sätta fart så jag blir klar och kan belöna mej med en löptur!
KLARAFÄRDIGAKÖR.



15 mars, 2011

HÖRRNI JAG ORKAR INTE

vilken lååång kväll. Men nu kastar jag in då ok?! Säg till om du behöver morfi... nää just ja jag är ju hemma nu.
PUSS

LÖPTUR I SOLEN. CHECK!!

underbart det.
Nu ska jag snart bege mej mot Ackis. Innan mitt pass börjar, ska jag och Anna ha ett litet möte med en männska som är vår kontaktperson angående c-uppsatsen som vi ska skriva nästa termin. Hon är avdelningschef på en annan ortoped-avdelning och hoppas för guds skull att hon är schysst.
Tack o hej.

14 mars, 2011

MEEEEEEEEEEEN HUR MYCKET KAN MAN GRÅTA?!

"En unge i minuten".. JAG BÖLAR IHJÄL MEJ!


JAG BARA SKRIIIIIKER UT ATT JAG ÄLSKAR ATT...

jag går ett kvällspass imorgon! Sovmorgon, löptur, tarejävligtlugnt och SENSÅ. Jag ska också ha en T1:a (sjuksköterskestudent termin 1) med mej imorgon. Det är nämligen så att om man börjar sjuksköterskeprogrammet o har noll erfarenhet av vården som får man under första terminen gå med en "äldre" student en dag, för att få liiite inblick. IMORGON ÄR JAG DEN ÄLDRE STUDENTEN. Men jag tror det blir fab. Killen som ska gå med mej verkar b r a.

pussss


DET GÅR FRAMÅT

jag har en speciell runda som jag brukar springa och den tar typ en kvart. Så förra veckan sprang jag två varv, men idag sprang jag TRE! Jaaa jag vet att man egentligen ska mäta hur långt man löper och att man ska förbättra tiden hela tin. Men jag är inte som alla andra barn, jag gör som jag vill!

Annars har jag väl gjort succé som vanligt idag. Närå! Men en skitrolig sak hände.. jag hade precis varit inne hos en patient och satt en PVK u.a. Då säger en sjuksköterska att hon varit inne hos sin patient och försökt med samma sak tre ggr, men han var så svårstucken så hon gav upp. "Vill du gå in o försöka?" frågar hon mej. MEJ! Normalt i dessa fall, frågar man typ inventarien på avdelningen! Aaa men va fan tänker jag och säger JA.
Det jag inte vet är att det sitter ett helt kompani av kill-kompisar till honom där inne, som är på besök.. alla typ i min egen ålder! ÅSKÅDARE OCKSÅ! Jävvlar vad dom smilade upp sig när jag kom in! "Hej Caroline heter jag och jag är sjuksköterskestudent. ***** bad mej att försöka sätta en nål på dej" säger jag samtidigt som jag har 48 inte heelt bekväma blickar och leenden på mej. Sätter igång med att känna efter kärl och.. jaa, jag provar smacka in PVK:n på ett ställe som jag tycker är lämpligt. VET NI VAD SOM HÄNDER???!!! Jag sätter den jäveln på första försöket! S å j ä v l a u n d e r b a r k ä n s l a! Och jag hörde nästan hur mina imponerade åskådare tappade hakan när jag tackade för mej och gick ut därifrån sen..;)
Ursäkta att jag beskriver hur satans bra jag var idag (säkert nån som retar sig), men JAG VAR JU DET JU:p

Mina gårdagens jobbläppar: läppstift "Summer" och lipgloss "Virgin". Båda från Make up Store. Visst är det så bra att bilden hänger ihop med inlägget för övrigt?!;)

PUSSAS


DAGENS VÅRTECKEN:

EN FJORTIS PÅ STAN. IKLÄDD ENDAST LINNE.

(dom e fan inte kloka)


13 mars, 2011

MIN BEBIS ÄR FÖDD

WIIIIIIEE! Ska åka och hälsa på henne snarast!
LÄÄÄÄÄNGTAR!


BLACK YOU KNOW

jobbade ju idag, klädd i svart som vi måste. Det var hela tre av kunderna som sa att dom brukar läsa min blogg! Jag blev jätteglad, men det är konstigt att man typ blir generad när helt okända människor säger det FACETOFACE liksom!

Fan blev inget springande idag då jag hade alldeles för ont i fötterna efter att gått runt med lite höga klackar hela dan i butiken. Men imorrn då jävlar!


12 mars, 2011

TAADAAA

jag är hemma! Blev väl inte direkt nåt halabalo under kvällen och det mesta flöt på som vanligt. Förövrigt har jag inte så mycket att tillägga.. Jo jag sprang imorse. Och jaa jag skulle väl kanske kunna käka upp Eric Saade om nån tvingar mej då. Hej och pussssaas


TRÖTTAST

jag var så jävla trött igår så jag somnade före tio! Sååå tråkig. På en fredag också! Aja. Egentligen har jag ju varit K O N S T A N T trött nu i flera månader.. plus att jag har lite andra underliga symtom, och självklart med den sjukvårdsutbildningen man har så har jag redan DIAGNOSTISERAT mej själv haha! Men jag ska iaf till läkaren i veckan så får vi se..

Annars skrev vi klart vårt PM igår och skickade in skiten. Fab. Sen hann jag med en springtur innan det blev mörkt också. FAB.

Ikväll ska jag ha praktik 13.30-22. Japp. På en lördag. Kul. Men det kanske är intressant att se hur många akuta benbrott som kommer in en lördagkväll... VADVETJAG!?
Sen jobbar jag på Make up Store imorrn. Inte mycket ledig denna helg inte!

Detta är ett heelt meningslöst inlägg asså. Men jag ville egentligen bara dra ut på sängliggandet lite;) för jag ska snart upp och springa tänkte jag.. I SOLEN!

Ha en bra lördag alla! PUSSSS

10 mars, 2011

PMPMPMPMPM

idag har det varit PM-skrivande hemma hos en klasskompis hela dan. Vi skriver tillsammans med dom som vi har praktik på samma ställe som och vi är ett bra team tycker ja! Började idag och skrev klart halva.. så imorgon blir vi färdiga. FAB.
jag hade denna lilla söta gulleskrutt sovandes i mitt knä stora delar av dagen, men det gjorde ju bara saken bättre;) Det är min kompis chiuaua Molly, som kommer ifrån samma uppfödare som min blivande bäbis:)) sööötsåmandör!

Jag har inte kunnat springa varken igår eller idag och det suger! Men imorrn ska jag verkligen försöka få tid till det!
Hoppas ni har en fin kväll! PUSS

09 mars, 2011

MEN MED KÄRLEK SÄGER JAG NU GODNATT NURÅ!

SPERMIE HJÄRTA ÄGG = LIV
(älskar den här bilden, såå vacker)


OM DET ÄR NÅN JÄVEL SOM UNDRAR


hur det gick att komma tillbaka till Ackis (och just den avdelningen jag är på). Jo det var väl "ok".. det första man får höra på morgonen är att vi studenter är "extra arbetskraft". SKITPÅER!!! Det är vi inte!!!!! Sen på ronden fick JAG ifrågasätta läkaren, som betedde sig som en idiot, för den ordinarie personalen satt o höll käften och inte vågade ifrågasätta själva (the new generation sjuksköterskor.. we take noo shit).
Hela dagen var allmänt rörig, men jag skötte mina egna patienter iaf, medelålders karlar, dom är alltid nöjda med allt man gör och höjer en till skyarna:)
OCH nu vet jag vart jag INTE vill jobba i framtiden och vilken typ av sjuksköterska jag INTE vill bli!;) För jag ska bli en extra bra en!

PUSSPUSSPUSS


MENJAGDÖRVAGOTT


man kan ju aldrig få nog av sushi asså. Jag och Tessan köpte från bästa sushi-stället som ligger 100 m ifrån där jag bor (f a r l i g t nära I tell you). Sen snackade vi ihjäl varandra konstant i tre timmar! Herregud vad vi kan prata hahaha:) Men äkta kvalitetstid med en av sina bästa vänner är alltid underbart! TACK ÄLSKADE VÄN!


kvällen till ära så blev det rosa mysdressen hehe;)

A WHITE SMILE

Kan verkligen rekommendera denna tandkräm! Jag har iofs alltid turligt nog haft väldigt vita tänder, men denna är skiiitbra! Enligt min moster som är tandsköterska är det den enda tandkräm som dom rekommenderar på hennes klinik om du vill ha vitare tänder. Kostar en guldpeng mer än en "vanlig" tandkräm på vilken livsmedelsbutik som helst. FAB.

Nä hörrni, nu ska jag snart käka rå föda med min lilla donna som är på väg!

08 mars, 2011

TJENA

Ingeborg, 328 år, här. FYFAAN vad jag har ont i kroppen! Jag sprang en runda idag igen, och det gick riktigt bra! Men ljumskarna dödar mej asså.. Fast inget ska hota mej att inte träna nu!:) OCH ja, jag är skitdålig på att stretcha också, tycker det är så innihelvette tråkigt.

Annars har jag pluggat en del idag också. Läst lite vetenskapliga artiklar om postoperativ smärtbehandling bl.a (ni skrev upp det där va).

Imorgon äre back to trauma-ortopeden som gäller! Tackar Gud och grabbarna att jag ska tillbaka till Ackis och slippa pendling! Nu kommer jag inte vara ledig en enda dag tills fredag nästa vecka, men det ska nog gå bra!

KYSS


NEEEH MEN OM NI SKULLE KUNNA

ta och käka en semla åt mej idag rå. Schysst!

ANNARS DÅ

jo men själv ligger jag här och glor på tv sörrni. SATAN I GATAN vad spännande det äääär! Närå, ärligt talat så höll jag på att gå i taket alldeles nyss då tv:n bara dog! V A F A A A N inte nästa elektronikgrej som ska lämna in nu, tänkte jag.. Ringde min pappa, som så träffande nog är tv-tekniker, på direkten! Men jag skämtar inte det kändes som jag slog 112... dödsviktigt. Pappa svarar lugnande att det tydligen är nåt tillfälligt sändningsavbrott B A R A. Pjuu.

För övrigt känner jag hur träningsvärken börjar komma.. skööönt. Men det är bara att springa bort den!;)

07 mars, 2011

TUCK ME IN

jag är såå jävla trött.


FYYYYYFAAAAAAN

vad jag skulle skämmas om jag var polis och arbetade i Örebro!!! Vad är det för jävla pryos som inte lyckats hitta våldtäktsidioten förän NUUUUUU??
OCH jag säger bara en sak: han kommer dömas till rättspsykiatrisk vård!! Killen lider av social fobi och en anti-social personlighetsstörning samt lite schizofreniska drag på det. Kom ihåg vart ni hörde det först.

JERRY SPRINGER MÅSTE VARA DET STÖRDASTE JÄVLA PROGRAMMET SOM FINNS!! VART HITTAR DOM ALLA ÄCKLIGA VIDRIGA MÄNNISKOR?? JAG KRÄÄÄÄKS!

varför jag tittar? Jag orkar inte sträcka mej efter fjärrkontrollen.


JA JÄVLAR

före

efter
(två grova nålar och ett par påsar Ringer tack!!!)

jag gjordet! Blev bara typ en halvtimmes springning men det tycker jag är ganska bra eftersom jag inte konditionstränat på typ ett år. Men nu jävlar ska det bli andra bullar hörrni! Dock lär jag väl behöva en personlig assistent relaterat till träningsvärk imorgon... frivillig?? NÅN?


NÄÄÄHÄPPP

nu jävlar finns det inga fler ursäkter att ta till! Dags att dra på sig löpar-outfiten och ut på springtur da. EFTERLYS MEJ om jag inte bloggat på ett par timmar ok..

*PUSS*

06 mars, 2011

PRESENT FRÅN MIN PRINS

Min lilla Loke hade gjort ett halsband till mej som jag fick när jag kom dit idag! Sötaste älsklingen. Moster älskar!

MIN HANDLEDARE RINGDE

"vill du vara ledig på tisdag också"? (jag är ledig på måndag, imorrn alltså). JAAA MEN DE SÅÅÅ KLART! Tack.


RUN BABY RUN!

Hörrni!! Imorgon ska jag börja min kamp mot/för beachfan 2011. Måste styra upp DENNA LILLA KROPP VA. Jag kommer ju tillbringa stora delar av sommaren på Akademiska sjukhuset MENÄNDÅÅÅ! Jag vägrar stå i vassen när det väl gäller. SÅ nu har jag bestämt att från o med imorgon ska jag springa 5-7 ggr i veckan. JA det är sant. Jag är en riktig löpartjej egentligen, och jag älskar att springa. Har ju trots allt spelat fotboll i 10 år! Men nu har jag varit lat ett tag.. fööör länge. Så imorgon kör vi! Jag är så jävla taggad!!! Struttar runt här hemma med massa energi och vill bara springa, men jag ska vänta till imorgon! Och jag kommer plåga er med hur det går, för ni måste pusha mej så jag inte fuskar!!

MÄH TROR NI DET ÄR LÄTT ATT SITTA PÅ EN JÄVLA BONDBUSS OCH MOBILBLOGGA ELLER...

det liksom guppar hela tin o man får en känsla av Parkinson. Såå. Jag återkommer när jag är hemma.
Tja.

Published with Blogger-droid v1.6.6

ASSÅ SKEVASTE TATUERINGEN EVER

såg jag på en tjej som satt bredvid mej på bussen nyss och blippade på sin mobil!! Hon hade en GAFFEL på höger tumme och en KNIV på vänster... så jäääävla fult så jag dog. Som om man skulle glömma hur man håller besticken liksom!!? Gult hår hade hon också. Och då snackar vi inte misslyckad-blonderings-gult utan GULT som i svenska flaggan. Typ.

Trevlig söndag lovers! Puss

Published with Blogger-droid v1.6.6

04 mars, 2011

ÄLSKADE LIV, ÄNTLIGEN SES VI IGEN!

J A G Ö V E R L E V D E H Ö R R N I.
Hejdåå Enköping! En av mina handledare sa: "jag köper en lägenhet i Enköping åt dej om du börjar jobba här!". TACK men nej tack. Bra betyg att dom vill värva mej, det är jag glad för! Men jag har ju andra planer än att flytta till en stad med 120 863 572 rondeller och en befolkning där alla röker.

Efter två veckor känner jag mej äntligen fri igen! JAG HAR ETT LIV! Imorgon jobbar jag 4 timmar på Makeup Store, men annars är jag helt jävla fucking leeedig till tisdag! ÅHHHH vad jag ska ta hand om mej själv och bara LEEEVA igen!


Hoppas ni har en mysig fredag!
PUSSPUSSPUSS


ÄÄÄÄÄNTLIIIIGEEEN FREEEEEEDAAAAG!!

återkommer.


02 mars, 2011

JAG ÄR LIKA TRÖTT OCH SUR SOM JAG SER UT OCH JA DET ÄR MENINGEN ATT BILDEN SKA VARA LIGGANDE

Två dagar kvar i Enköping nu, och självklart är det ett helvetesdygn som väntar.. alltså kväll imorgon och dag på fredag. Men det får gå. DETMÅSTEGÅ. Ni skulle se mej när jag skriver det är inlägget asså för jag skriver fel på varenda ord! Så jävla trött!! Att gå upp kl fyra är faan inte ok! Längtar tillbaka till Ackis... då får man ju sovmorgon till HALV SEX! Hajja lyx hörrni!