31 maj, 2012

DAGENS MISSION


asså jag måste bara berätta vad jag ska göra idag, fast det är egentligen skitpinsamt och visar min lata sida.. I vanliga fall är jag liksom full av energi, ALLT ska hända på direkten helst i 240. Men, ni minns att jag hade min sista praktik på ett demensboende på andra sidan stan i typ november-december förra året? Japp, en dag fick jag för mej att jag skulle cykla dit för att det var typ plussgrader och ingen snö. Fast jag bor i en cykelstad, så är jag mer typen som åker buss eller GÅR, jag älskar att gå!! Aja. Gickhurbrasomhelstattcykla. Hade en skitbra dag på praktiken, gamlingarna var på g, Rune skulle ut o köpa glödlampor, Märta satt o blåringde sin mamma som dog för 15 år sen, Harald gömde sig för polisen som var efter honom, Stina skällde ut sin man för att han inte hade målat huset-73 och Irma skulle hem för hon skulle ju gifta sig till helgen!! En helt vanlig dag på ett demensboende va. Joho men vad hände när syster Caroline skulle sluta för dagen då?? JO det hade börjat toksnöa och jag ba "aldrig att jag cyklar i det här skitvädret" så jag hala fram busskortet o sa till cykeln att "jag tar hem dej en annan dag gullet". Faktum är att jag inte hämtat den än... hahah snacka om disträ!! Så idag tänkte jag gå och hämta´n. Säkert punka o hela skiten, om den ens står kvar.. kanske nån dementing som snott den och varit ute på äventyr och inte hittat tillbaka.. JAA så det blir spännande och se om den står kvar helt enkelt. Tar med mej Stellsson så hon får åka cykelkorg tillbaka:)
Hoppas ni är med mej idag då! Mission cykelhämtning!





29 maj, 2012

FINA DAG

Vi hade en mysig sovmorgon här hemma i morse:) oväntad men perfekt! Sen när hjärtat åkte hem drog jag med mej Stella och klippte hennes klor.. hon är ju såå rädd när det är dags för det så jag måste göra det hos ett proffs;) Efter det mötte jag upp en fin vän för massa kvalitetstid! Vi pratade i flera timmar och gav varann massa energi! Alla borde ha en vän som honom<3 Tack för idag M!



Nu är det dags att sluta våra blå och drömma söta drömmar! 

PUSSPÅER<3


28 maj, 2012

MIN VÄN


Åhh jag är så glad över vår tatuering som vi gjorde igår!! En lika stjärna på samma ställe som betyder vänskap, liv, lycka, minnen, kärlek, och hopp. Älskar min fina underbara Mari så mycket! Hon är alltid så stark, positiv, livsglad och jag skulle vilja kalla henne "ingenting-är-omöjligt-nu-kör-vi-Mari". Hon har förlorat de viktigaste personerna i livet, ens föräldrar, men ändå kämpar hon på och är världens starkaste och finaste mamma till sina pojkar! Hon är min idol<3 Önskar att alla hade en Mari i sitt liv, för då skulle alla vara lyckliga<3

Och idag ska jag få besök av en annan fin skatt i mitt liv, nämligen Emily! Fast vi kommer sakna vår Anna, utan dej är vår trio inte hel<3 Känns så konstigt nu för tin när vi inte ses varje dag, som vi gjorde när vi pluggade.. Nu är vi sjuksköterskor som arbetar heltid på olika avdelningar på olika sjukhus och har typ aldrig tid att ses:( Jag kommer ihåg för exakt ett år sen när vi satt och pluggade akut- och kirurgisjukvård typ dygnet runt inför en av de största tentorna under utbildningen (som vi alla självklart klarade:)

Nähäpp nu ska jag försöka väcka Stellibelli som ligger under täcket och myser. 

Ha en fin dag, blås EJ bort, puss hej.


27 maj, 2012

SMÄRTAN VAVAVAVAAAA

åhhhhh idag  hände HEMLISEN! Jag och Mari  köttade nålen  i oss och blev star-sisters föralltid<3   Kanske lite svårt att se på bilden, men vi har båda en stjärna bakom höger öra... Älskar dej min Mari<3


25 maj, 2012

HEJ IGEN HÖRRNI

ville bara titta in och säga hej:) Vi har haft en supermysig kväll med grillning, middag utomhus, långpromme med  lilldamp, och sånt där familjeklyschigt ni vet ;)
Nu ska jag hänga ut min roliga pappa Kent, han vet nog inte ens att jag har en blogg, så jag kör.

jag: kan nån av er gå ut en snabbis med Stella? Jag vill se let´s dance
pappa: jag kan gå!
jag: men du har ju inga byxor på dej! (han hade just tagit av sig jobbarrören)
pappa: ja men det gör väl inget, jag går bara upp en bit här i skogen, ingen kommer se mej
jag: ok då det blir du som får skämmas!

jaha så pappa går ut iklädd tischa, kallingar och uppdragna strumpor i ett par gamla badtofflor. Man ba Louise Vuitton ringde och ville ha tillbaka sin vår 2013-kollektion!


puss på er<3



HEJSAN FINISAR

Hoppas ni haft en skööön sommardag och att kvällen blir lika bra! Själv fick jag gå upp i ottan för att gå till farbror doktorn, eller farbror och farbror, han är väl bara lite äldre än mej:) fick en laddning med en ny sorts läkemedel att stoppa i mej och sjukskriven till mitten på augusti... Fan jag som vill jobba, nu när jag äntligen är färdig sjuksköterska och fått jobb på bästaste avdelningen!!! jag kommer klättra på väggarna!! Jag älskar ju mitt yrke... Men jag inser ju att jag måste må bra och bli "vanliga", positiva, duktiga, lojala och lite störda Caroline innan dess.. Sen fick jag lämna ifrån mej ett par liter blod också.

Fan vad sugen man blir på att gå ut när det är sånt underbart väder! Men eftersom jag inte dricker alkohol nu r/t min sjukdomsbild, så är det nog ingen bra idé att gå ut.. kommer bara bli sugen på ett glas vin, och jag har lovat mej själv att inte dricka en droppe alkohol! Låter kanske skittråkigt i era öron, men jag vill ta hand om min kropp och alkohol kan förstöra så mycket.. jag lovar er, jag vet.

När man var sådär mellan typ 19-26 år så var jag och mina kompisar ute JÄMT! Onsdag, fredag, lördag, varje vecka!! På söndagarna låg vi hemma, typ 12 pers i en soffa, åt pizza och glodde på fotboll (det var mest killar i vårt gäng) och vi älskade våra singel- och festarliv! Vi anordnade massa med temafester och folk kom från alla möjliga håll och lägenheten (vi var alltid hemma hos samma kille) var ALLTID utvecklingsförstört full av folk. Självklart slutade alltid kvällarne på käraste BJ!

Sommaren 2004 (tror jag det var) åkte vi, jag, Tessan, hennes dåvarande pojkvän och resten av vårat gäng som bara bestod av killar till Rohdos! En sjukt galen resa, vi festade i en vecka och hade så jävla roligt, har nog aldrig skrattat så mycket :) Så jävla rolig resa!

Året efter var det slut mellan Tessan och hennes kille så jag åkte själv till Zakhyntos med typ sju killar! Snacka om att de var överbeskyddande asså haha:) Det måste sett jättekul ut när vi låg där på stranden, eller satt på en restaurang eller bara kom och gick på gatan, jag och mina älskade killkompisar haha.

Åhh vad jag kan sakna den där tiden! Jag är så glad för alla de åren som vi hade tillsamman.. asså jag har så mycket minnen som lever kvar i mitt hjärta, mest minnen av skratt och galenskap :) 
Hoppsan kerstin vilket långt inlägg detta blev då! Förstår om ni inte orkar läsa ;)

Ikväll blir det alltså hemmakväll med famljen, och imorgon hemmamys med min fining<3

På söndag avslöjas vår hemlighet...





24 maj, 2012

HEEJJE!

 Jag tänkte bara titta in här och visa er hur fin Stella blev när jag fixa frippan på´na idag. Kolla vad sööööt liksom!


NEEEEEEJ då, jag skämtade såklart.. Hittade den här bilden och skrattade ihjäl mej! Hahaha stackars hund som blir utsatt för en jävla peruk!


Stellsson just nu


Ehh fyfan hörrni jag är verkligen jordens sämsta bloggare just nu, apållodjajs för det! Vet inte om jag ska sluta blogga kanske... eller helt enkelt försöka hitta inspiration till att bli bättre att blogga.. Jag är ju inloggad här typ jämt, så jag ser ju att ni är många som läser min blogg... Hmm vad säger ni???

pusspåer<3



21 maj, 2012

OKDÅ VÄRLDEN


detta är INTE hemligheten jag ska berätta såsmåningom.. om ett litet tag ska jag.. sen då..ok.. Men nu måste jag berätta en annan sak.. MIN TESSSSSSSILUSSSSS SKA FÅ EN BEBIIIIIIS!! Hoppas det är ok att jag outar det här hjärtat eftersom du gått ut med det på fb idag:) och jag har ju vetat det ett tag;) Jag längtar sååå efter den lilla redan, finaste vännen min! Älskar dej<3 Jag är såååå glad för er skull!




THE LUCKY ONE



Jag och min Maristjärna hade en tjejmiddagsbiomys-kväll i lördags (jag veeet bilden är typ två år gammal men jag har inte så många bilder på oss två konstigt nog. OCH tro ej att jag är naken, jag har en tubtopsklänningstjofräs på mej på bilden). Vi kolla på The lucky one och dog typ krokodiltårsdödn o satt o höll varann i handen på slutet:) Min älskade älskade vän Marimarimari<3 Och Zac Efron står redan på min önskelista till nästa födelsedag.. eller VÄNTA för i hellvette jag hade ju namnsdag igår... REEEEEWIND, släkten!! Skicka hit han ba! Jag lovar att va er privata sjuksköterska närmsta året, gratis:) Maaaaammaaaaaa för tusan, ge mej!
Nänä nu fär jag sluta svamla, måste googla runt o få lite idéer till hemlisen;) Jag är glad att ni hänger kvar här iaf, och jag lovar att jag skriver så fort jag orkar och har tid o lust<3
PUSSPUSS



MORFAR 80 ÅR


Idag var det dags för supermostern att agera igen. Skolan var stängd idag så kl 7.33 imorse kom Engla och Loke till mej, så då var det bara att gå upp och fixa frulle till mina juveler<3 Sen gick vi till skogs och plockade en bukett med liljekonvaljer till min älskade morfar som fyller 80 år idag. Jag gick och berättade massa bus för dom som jag och min syster gjorde när vi var små, och dom höll på att skratta ihjäl sig:) Dock var dom flesta busen rätt oskyldiga..
Sen drog vi till morfar och mormor på tårtkalas (alla andra jobbar ju idag liksom, förutom vi och pensionärerna:). Eller tårtkalas och tårtkalas, jag fick väl mest titta på och käka lite glass eftersom jag är glutenintolerant och typ inte kan äta nåt fika. Men det gör inget. Drack kaffe gjorde jag också på första gången på flera månader.. blev helt skakig och blodtrycket steg väl till 410/250 ungefär haha. Jag har dragit ner på kaffe efter att jag drack så mycket jämt, så jag fick magkattarn på kuppen.

Jaha nehe, det var väl typ det jag hade att förmedla till herrskapet för tillfället. Hörshej.


20 maj, 2012

URSÄKTA MÄ

men jag är faktiskt KUNG på att köra bil! På rikt. Jag älskar att stå bredvid nån vid ett trafikljus som lyser rött, och ba vänta på att det blir grönt så man kan rejsa och komma iväg först haha! Jag tror detta hänger kvar sen jag bodde i USA, där folk är som galna i trafiken;) Jag drar mej liksom inte för att hänga mej på tutan (vafaan heter det så), och fickparkera gör jag fan i sömnen (finns typ inga andra parkeringssätt i USA). Nog med skryt, nu kör vi hockeyfinal people:)


pussspussspåer<3

PS. jag har en hemlis tillsammans med någon<3 Ni får veta såsmåningom:)


18 maj, 2012

18 MAJ

Skulle ha träffat Sarasyster och hennes Liam idag, men hon var sjuk:(( Så jag har fått sysselsätta mej själv hela dagen i väntan på myspyskväll med mitt<3. Jaha, dammsög (eller vaffan damsugde rå som ni säger utomuppland) hela huset, tvätta fyrtioåtta maskiner tvätt, sprang ett antal km på löptjofräset, duscha o dog. Närå jag lever, mej slipper ni EJ. 
Ikväll har vi bestämt att vi ska köra en fjortisgrej, bädda i bäddsoffan och kolla på film hela natten:) Min tv på nedervåningen i vardagsrummet är nämligen mkt större än den på övervåningen i sovrummet. Det blir mysigt;)


PUSSOCHMYSPÅER<3


17 maj, 2012

I´M THE WORLDS GREATEST LIKSOOOM



vi har varit ute på uteplatsen vår och fixat idag. Kötta bort mossa och maskrosor o annat skit.. men jag fatta ej så mycket.. varför fan föddes jag inte till florist, SOM MIN SYSTER, nej råka ju bli SJUKSKÖTERSKA jag! Kanske man ska tjonga in en morfin-injektion eller en Ringer på plantjävlarna? Jennie: Hilfe! (Som Svullo skulle sagt dårå) Det växer en jävla buske här som är ful.. ska jag hugga ner den eller? Nån som kan nåt om buskar? Vore fäb.
Jo jusst ja, bilderna visar en nybadad Stella som var med och fixade ute idag:) 

pusspåer<3


12 maj, 2012

GOMORGON


Mamma och pappa levererade just hem Stella så nu är allt som det ska:) Saknar henne såå mycket när vi inte är tillsammans! Hon hoppa direkt upp i sängen och myste ner sig så det var inte så lätt att gå upp då ;) Men nu ska jag iaf köra en löptur innan frukost/brunch. Det bästa med att ha ett eget löpband, hemma, inne... JO man kan aldrig ursäkta sig att INTE träna. Fan.


11 maj, 2012

TJOLOOLOOOO


this is ma new baby yaouuu! Mitt rosa nya löpband som peppar mej bara av att stå där:) Jag vill springa så fort jag bara ser det! 
Och så vill jag säga stort tack till er som hänger kvar här trots att jag har världens sämsta blogg för tillfället!! Ni är bäst<3 Jag ska verkligen försöka bättre mej för er skull:) Jag fick ett ryck att skriva nu när bebis är hos mamma o pappa och kärlek tog en stödvila (som jag antar varar till imorgonbitti). Hoppas ni har en fin kväll!
PUSSSSS


SMÖR


"menförihelveetesjävlamongo kan vi bli polare ellerrr??? Sluta soov bort livet ditt!" Stella är stört frustrerad på mamma o pappas trötta katt som inte  vill leka med henne:)


05 maj, 2012

SNICKARFLICKAN

idag har jag hjälpt pappa på traven när det gäller att riva deras kök som ska byggas om. Fy fan vad kul det är att ba riva, slå sönder väggar och bända bort massa lister och sånt som ska bort:) Synd att man inte fick sällskap av Bygglovs-Matte.. det skulle ju vart nåt. Smask.




02 maj, 2012

VALBORG







 För första gången på typ 15 år spenderade jag INTE älskade Valborg i Uppsala.. orkade inte och behövde bara lugn och ro. Och vad är inte mer lugn och ro och avkoppling än ute vid havet. Vid vårt fina sommarhus. På med gummistövlarna ba och kratta ihop typ fem ton löv, plocka ihop 18 miljoner grenar som fallit ner under vintern samtidigt som man hör måsarna skria och havet som ligger några meter ifrån oss är alldeles stilla.. h a r m o n i. Så oglamoröst, men som sagt exakt vad jag behövde, mys! Haha tänk er ziperall, gummistövlar (rädd för ormar), osminkad, solbrillor och keps. Sen körde vi grillning och toppade med en kvällspromme i solnedgången! Och inte en droppe alkohol:)
Ledsen om ni tycker jag är tråkig men jag vill bara ta hand om mej själv och måste verkligen göra det just nu! Imorgon ska jag tjacka löpband, eller kolla ut ett iaf. Jag har nämligen alltid älskat att springa.. ni som följt bloggen vet ju att jag gjorde ett försök förra våren, men så sket det sig när pollenkriget drog igång. Jag är ju så jävla allergisk, och fast jag äter mediciner får jag typ anafylaktisk chock om jag springer ute april-september. SÅJÄVLAVÄRDELÖST. Så nu när jag har en sån stor lägenhet tänkte jag att jag lätt kan få plats med ett löpband (hoppas dom finns i rosa eller guld... nääärå;).

Men nu ska vi sova lite, har nämligen bara sovit ca tre timmar inatt, trots sömntablett.. Hoppas ni alla mår bra! Vi hörs snart igen<3 PS Jag har blivit världsförälder också! Bli det ni med!

PUSS