28 juli, 2012

HOME ALONE




Inatt sover jag alldeles ensam ute i vårt sommarhus.. mitt paradis! Just nu sitter jag ute på verandan och ehh jaa bloggar såklart:) men annars sitter jag bara och njuter av stillheten, ljudet och utsikten över havet, halvmånen som lyser och speglar sig i vattnet, lyssnar på Melissa, Stella sover sött i min famn.. Jag älskar livet<3 
Och jag hoppas livet älskar mej så att allt kommer bli bra..

PUSS


27 juli, 2012

GODMORGON


åter en solig dag här ute vid havet! Hoppas ni också har det bra! 
Jag har fortfarande ett stort hål i mitt hjärta pga personliga skäl.. men jag försöker hålla skenet uppe utåt. Och jag hoppas att allt är på väg åt rätt håll..
Imorse vaknade jag av ljudet från havet, fiskmåsar och solen som gick upp och sken in genom mitt fönster vid 4.30-tiden, så då gick jag upp och läste. Håller på med Patrik Sjöberg-boken, jävligt bra faktiskt! Sen hann jag med att måla halltaket, gå ut med Stella, göra frukost, äta frukost, plocka hallon och lite sånt där innan jag bänkade mej ute i solstolen. Och här sitter jag nu:) 

Jag tänkte även bjuda på en dagens mamma-kommentar!
Den är från igår när vi var inne i Östhammar och myste runt.

Mamma: "kolla där, där är dom dära skulpturerna i trä som han har huggit ut från träd!"

Jag: "vilken HAN??"

Mamma: "jaaa han där som kan sånt där med att hugga i träd..!"

Jag: "ja men vafaan heter han då?"

Mamma: "nej det har jag ingen aning om.. men han är bra på det iaf.."

Asså det kanske inte låter så kul, men min mamma är så jävla rolig ibland, jag kan verkligen skratta ihjäl mej åt henne!

Ha en fin dag hörrni<3


25 juli, 2012

IDAG VAR EN BÄTTRE DAG


men jag ska göra allt för att det ska bli ännu bättre..
PUSS OCH DRÖM SÖTT FINA NI!


24 juli, 2012

BAD DAY


åhhh jag hatar dessa downdagar! Nu har jag mått som en prinsessa i nästan två veckor, och sen bara förstörs den känslan helt plötsligt.. USCH! Idag har jag bara velat ligga under täcket och hoppats på att jag ska tyna bort.. Ingen skulle märka nåt ändå. Nej usch, nu måste jag skärpa mej.. Förhoppningsvis mår jag bättre ikväll när jag kommer ut till min fristad Tvärnö igen.. där ute kan jag få ro och perspektiv på livet.


JO MEN DET VAR VÄL PÅ TIN


att min fantastiska lillasyster gick och skaffa facebook! Äntligen Jennie!


20 juli, 2012

TVÅ DÖDSFALL OCH EN PANIKKUTNING

Det är sorg i min lilla familj!!:( Min lilla blåmesunge dog idag! Talgoxarna (eller gråsparvarna eller vad de nu var)  left the building igår då de alla var flygfärdiga, och jag typ grät en skvätt när de små sötingarna jag tagit hand om flög iväg mot friheten.. Blåmesen var inte riktigt redo än, så han blev själv kvar inatt, och när jag kom ut imorse, så låg han där dööööd:( Antagligen hade något annat djur dödat honom för han hade ett stort bitmärke i nacken.. stackars liten.. mitt mammahjärta grät:( Jag är nog världens känsligaste person asså! Nu har jag iaf begravt honom på en fin plats på tomten..R.I.P

Jaha det andra dödsfallet då.. Jo det var när jag råkade tappa vår kaffebryggare i golvet så glaskanna gick i miljoner bitar.. där var det nog min mamma som darrade läpp mest, men hon blev glad igen efter 15 sek när hon kom på att "meeen vi har ju faktiskt en perkulator!!" (eller vad det heter).

Sen då panikkutningen.. Jo det var såhärva att jag tog en promenad själv med Stella idag innan middagen. Alla ni som känner mej väl vet ju vilken fobi jag har för ormar (vi snackar alltså sjuklig jävla f o b i nu). I alla fall så kom jag och gick där på landsvägen och helt plötsligt så ba ligger den en fet huggormshellvette mitt framför ögona på mej!!! Jag typ slutar andas, känner hur hypofysen min ba skriiiker ut till binjuremärgen att börja utsöndra fight and flight-hormoner i 460, och så vänder jag om och kutar satan hem! Måste sett helt sjukt roligt ut egentligen, när jag äntligen kommer hem och slirar runt husknuten och vurpar och skrapar upp benet på sista trappsteget i stentrappan (Tessan, sluta skratta:), innan jag stupar innanför ytterdörren som tur var stod öppen.. Mamma stod där i hallen och målade när jag kom in och ramlade ihop på golvet i en panikattack, och hon ba "LEVER DU??!!" haha, fyfan vilken mardröm asså. Ormjävel.



FLÅT

hörrni förlåååt! Jag lovade visst lite för mycket igår.. att jag skulle ju skriva om en liten hemlighet jöö:) Men jag hade fullt upp med att njuta av livet igår<3. 
Jag kan säga en liiten sak så länge rå.. att fr.o.m i höst blir något som jag drömt om länge VERKLIGHET:)

Nehäpp hörrni nu ska jag fortsätta blunda och njuta av den underbara solen som värmer min hud! (Ni skulle ba se min snygga mamma som sitter här bredvid.. hoppas jag brås på henne och får en lika grym kropp när jag blir i hennes ålder! Nej mamma, jag behöver inte låna pengar..)

Hörs senare PUSS!!


19 juli, 2012

SCHVETTIGT HÄR ASSÅ

Hej på er<3
Hoppas ni också  haft några fina dagar i detta hopplösa sommarväder! Vi är ju ute i skärgården, och här är det faktiskt underbart väder just nu! Igår låg jag och stekte framsidan av kroppspartit, så om vi säger-så-att-det-ser-ut-som-jag-har-en-bikini-på-mej-även-när-jag-är-naken.. haha, så idag kör jag baksidan av kroppen och hoppas på detsamma där;) älskar att man kan få en schysst solbränna aven i detta land!

Igår kväll var vi ute och fiskade lite, jag, pappa, Stella och min systerdotter Engla. Jag kötta hem en gös på drygt ett kilo!! Haha, pappa blev lite avis:p Men han fick filéa den sen när vi kom hem, så jag tycker han kunde va lite glad:)


hörs senare hörrni, då ska jag hinta lite om en hemligheeet;) Nu ska jag steka bakköttet!



15 juli, 2012

FEMBARNSMORSAN



kolla mina söta små nya vänner som bor i vår postlåda här ute vid sommarhuset! De kläcktes för två veckor sen men nu har deras mamma lämnat dom, så jag ser till att mata dom för dom kan inte flyga än..:(( haha jag är såå blödig vad det gäller djur asså. Nu ska jag testa er på matte också.. Jo det var fem ungar från början, men två hade dött (jag begravde dom idag, ni ser graven på bilden haha). MEN nu är det så att fem minus två blir ju..japp juste TRE! Hur fan kan det då finnas FYRA fågelungar i postlådan?? Jo det var såhär att idag hittade jag en liten blåmesunge som inte kunde flyga.. han satt alldeles ensam ute i regnet och jag tänkte att han är ju ungefär lika liten som mina talgoxar (låter som värsta fågelexperten nu va??), så jag bar in han till  dom och de blev polers direkt! Ni kanske undrar vad jag matar dom med... ja först fick dom lite små leverpastejsbitar som jag smulade sönder, och sen gick jag runt och letade lite döda flugor och myggor i fönsterkarmarna, då det flyger in miljoners sånna här när man har huset öppet hela tiden, så det fick dom till kvällsmat:) Haha jag är så störd, men vad gör man inte för de lilla liven. Mygghelvettena har jag däremot inte mycke till övers för!! Dom håller på att käka upp mej nu här ute på bryggan, så det är bästa att jag flyr NU!

PUSS OCH GODNATT FININGAR<3


14 juli, 2012

CHILLERILL PÅ BRYGGAN




ja detta är ju inte just nu då, utan tidigare idag när man kunde sitta ute i lite färre antal klädesplagg på kroppen.. Just nu sitter jag alldeles ensam ute på bryggan med typ ett lager kläder och två lager filtar, hur mysigt som helst! Det är typ enda stället där jag har täckning med mitt mobila bredband så jag hänger här ett tag innan det är dags att gå in i huset och lägga sig.. Funderade starkt på att sova här ute under bar himmel, men jag tror jag väntar till en liiite varmare natt (och kanske ett litet sällskap i sovsäcken:).
Hoppas ni alla har det bra trots en sisådär sommar hittills! Och tack för att ni hänger kvar här på bloggen! Många vet ju att jag har det lite tufft just nu, men jag kämpar och kämpar för att ta hand om mej själv och få må bättre och bättre. Tack alla ni som förstår<3

Nu ska jag kravla mej ur alla filtar och gå upp till huset och lägga mej!

PUSSPÅER FINA NI!


08 juli, 2012

GODNATT PÅ ER


Själv ska jag sova nu.. med ett vääääldigt viktigt beslut att fatta!

07 juli, 2012

SKÄMMSKUDDEN PÅ VA

jag är såå jävla utvecklingsförstörd!! Idag drog jag och mamma iväg till ett typ outlet här ute på landsbyggden. Jag körde såklart och mamma satt o höll i sig för hon tyckte jag körde så fort
Ja iaf då, så stöter jag på en gammal jobbarkompis där utanför. Hon har ganska nyligen fått barn, och ungen är såå söt. Ja då ska vi komma till poängen då: det stod även en lite äldre man där bredvid henne, så jag säger såklart: "jaha äre du som är morfar eller?" NEJMENSÅKLAAART det inte var... det var ju hennes kille (eller karl som hon sa själv). Fyfaan så jävla pinsamt!



ville bara köra en Nellie direkt, och gå o gömma mig!!


NÄR JAG SKA SLUTA KÖPA SOLBRILLOR??


typ aldrig.


OOOOOOUUPS


joråsatte igår var jag hos min sjuksköterska/terapeut/kurator/alltiallo för att prata och ta lite prover. Så kom vi ba på att vi skulle kolla ett Hb också (man vet ju liksom vad man kan kräva när man är sjuksköterska själv;). Resultat: ett Hb på 88! Ja men det var ju inte dirrrrekt nåt att komma med.. "du behöver blod" sa hon, "jag kommer tillbaka efter helgen" sa jag. 


05 juli, 2012

FRÖKEN RUFS



haha snygg man är när man är ute på landet liksom!:) Inge smink, och hårborste, va fan är det? Men så jävla skönt att bara slappa..Det är precis vad jag behöver, vad min arma lilla kropp behöver.. Jag har varit så dum mot den efter allt jag utsatt den för senaste tiden.. Min usa"mamma" sa de kanske viktigaste orden som jag behövde höra för att inse att jag måste ta bättre hand om mej själv.. hon sa: "Caroline, we love you dearly, we will come to your wedding, and we will come when you`ll have your child, but we don´t want to come to your funeral.." .. De orden kommer jag alltid bära med mej i hjärtat, när allt känns tungt<3



GIMME A MINIMEEEEEE!





fan va jag var söt som 1-åring;)


FÖR HÄR SKULLE JAG SKRIVA EN RUBRIK DÅ

åhhh varför lägger man ner tid och tankar på människor som inte är värda det, när man har så mycket fint att ägna sina tankar åt istället?? Jag är så sjukt besviken på några personer i min närhet som använt min snällhet och godhet till deras fördel, vilket resulterade i att jag plötsligt blev den "onda" och "dumma" i hela kalaset.. aaa jag vet inte vad jag vill komma med det här inlägget, utan mest bara skriva av mej lite..Sen när blev man idiotförklarad för att man råkade tycka om en person och vara ärlig liksom?? Måste vara jävligt nytt det..


aja nu ska jag hala fram en sömntablett eller två så jag kan få s o v a för en gångs skull. Godnatt på er!


04 juli, 2012

4TH OF JULY

jahaja tjenna läget? Själv har jag just tryckt en såndära kartong med jordgubbar, fett mätt nu. Annars har det varit en ganska tom dag efter kl. 9 imorse när jag vinkade av min usa-familj.. Det var jättejobbigt att säga hejdå efter dessa underbara dagar vi haft tillsammans! Jag saknar dom så mycket redan.. min fina underbara familj..

<3


03 juli, 2012

MIN ANDRA FAMILJ


Ni vet hur lycklig man är när man har en familj som älskar en eller hur? Men vet ni hur lycklig man är när man har TVÅ familjer som älskar en?? 
DET VET JAG! 

Mariana, Bryan, Zan, Cece and Griffin.. I love you with all my heart! Always.