28 februari, 2011

LOVE AND OTHER DRUGS

Var på bio med mina vapendragers ikväll, Anna och Emily. Sjuuuukt säker på att jag skulle somna på plats då jag gick upp 04. Men inte! Jag höll mej vaken genom hela filmen! Antagligen för att dom hade sex typ konstant:)

filmen är godkänd! Bra kört hörrni.

NOLLFYRANOLLNOLL

skjut mej.


27 februari, 2011

KAN MAN FÅ SLUTA

använda dessa snaaart eller? Skitsnö.
AMENAAJA. Annars är det dags att ställa klockan på 04.00. Enköping väntar. Sista veckan. Solsidan nu.
KYSS

DET FINNS KUNDER OCH SÅ FINNS DET KUNDER

Ja. Jag har jobbat idag då. Mycket bra dag, med många trevliga kunder och många som handlade. Det gillar man ju liksom!
Men när klockan är 15.55 (stänger 16.00) och det kommer in en kund som frågar om varenda jävla produkt i hela butiken (samtidigt som hennes son springer runt som en duracell-kanin med adhd och river ner grejjer)....... vänta jag måste pausa jag blir så upprörd......... SÅ. Jo när klockan är 16.15 och jag försökt att säga minst 28 ggr att "jag måste tyvärr stänga butiken nu så jag får be dej att komma tillbaka en annan dag och handla" med ett fejkleende på läpparna heeela tin. DÅ va. DÅÅÅÅÅ kommer hennes man ( plus typ 73 ungar till) in i butiken och hon börjar presentera karlfan för mej! SOMOMJAGBRYYYRMEJ!!!!! Och nu blire bara värre hörrni.. "har du nåt tips på en bra restaurang här i stan?" säger han. MEEEEEHHHHH. "Ja MAX ligger på stora torget, det duger väl" får jag ur mej. "Jag måste kissa har du nån toalett??" säger unge nr 46 (kanske). "NEEEEJ, du får gå ut och kissa" säger jag. ASSÅ VILKEN JÄVLA CIRCUS. Kl 16.25 låste jag. PJUUU.
Jag tänker lägga på tid på schemat för det FRÄÄÄSSEBEJB! Ok;)


MEN SNÄLLA OM NÅN BARA KUNDE TA OCH GE KHADAFFI LITE LUGNANDE!!

HERREGUUUUUD.


26 februari, 2011

HAPPY LÖRDAAAG

Jag har haft en helmysig dag på stan idag. Lite shopping och fika med fina vänner och lite häng på jobbet med sötaste kollegor som man inte får nog av. Jobbar imorgon, så det blir hyfsat lugnt ikväll..

PUSS PÅ ER


HA ALLTID

en hårnålsjävel beredd. VÄRT.

25 februari, 2011

DAGENS TIPS

FUCK alla dejtingsajter vavava. Lägg in på blocket att du snart är sjuksköterska och ute efter bostad. BOOOOM. KLAAART. Ni hajjar. Snacka om gensvar. Massor vill ligga. Stört ju.


24 februari, 2011

JAG SKA BLI MED BEBIS

Efter att ha tänkt på detta i flera år så har jag nu bestämt mej för att skaffa en liten hund! Har kontaktat en uppfödare som en kompis rekomenderat (hon har köpt sin hund där) och en ny kull är på gång närsomhelst! Så imorgon ska uppfödaren ringa mej och vi ska spika ett datum för besök.. jag läängtar:)

namn är redan bestämt!!
PUSS

I AM HEMMA

åhhh jag spyr på pendling. Måste fan snarast charma en arbetslös pilot som kan förflytta mej överallt på nolltid!

PUSSPÅER

23 februari, 2011

UPPOCHHOPPA

dags för ytterligare ett helveeetesdygn. Kvällspass följt av ett dagpass. I Enköping.

Nu kör vi!


22 februari, 2011

Iiiiiiiiii

jag är såå himla glad att min dator är tillbaka! Vi ska ha så himla kul ihop och mysa massor nu! Det blir nog till o med sängplats förn inatt, för jag kan inte sluta kramas!

HÖRRNI

jag är med dator igen. Efter bara (!!!!!!!!) fyra veckor , så är min rosa älskling ääääntligen hemma igen. Jag hjärtar.


21 februari, 2011

IMORSE

ville inte gå upp! Kvällspass i Enköping, vilket innebar att jag skulle åka 11.40 och komma hem ca 23.30. OCH inte nog med det imorgon måste jag gå upp 04.30 för att hinna med bussjäveln för ett dagpass. R i m l i g t att sova typ 4 timmar eller? Nån? Dom som gjorde schemat måste ha snott nåt jävligt starkt från läkemedelsrummet!
Så nu sitter jag på bussen hem och fasar för hur trött jag kommer vara imorgon bitti.
Men förövrigt verkar det vara en väldigt bra avdelning (ortopedi). Tur är väl det, så man kanske överlever två veckors rövschema!

PUSS DÅ

Published with Blogger-droid v1.6.6

20 februari, 2011

OK VAVAVAAA

Jag har verkligen l e v t i helgen. SOM jag sa att jag skulle. Det började med en date med lite vänner i fredags.. Sen igår kom Någon hit och vi hade det så himla mysigt och underbart resten av helgen! Och JA det är någon som ska få vara anonym här i min blogg;)
Men herre Solsidan har ju börjat nu för faaaan! Hej.


Published with Blogger-droid v1.6.6

VARE NÅN

som såg Skeevrup på Skavlan???? Eller förlåt jag menade ju Kleerup. Några bortsprungna där skulle jag tro.

Published with Blogger-droid v1.6.6

19 februari, 2011

MEENHERREJÄVLAR

va många som hittat hit asså! Guu va jag gillar er:) Hoppas ni får en fantastisk lördag, för det ska jag ha!
KYSS

Published with Blogger-droid v1.6.6

HAHAHA

Fick ett sms: "när har du tid att färga mitt hår för jag ser för JÄVLIG ut nu"... från mormor, snart 82 år. Hon är så rolig! OCH nu vet jag vart mina svordomsgener kommer ifrån:)

Published with Blogger-droid v1.6.6

18 februari, 2011

ÅHHHH

så himla härligt med fredag och en helt ledig helg! Jag ska passa på att LEVA ordentligt i helgen! För på måndag förlorar jag mitt liv för två veckor.. dags att börja pendla till Enköping för praktik. Men orkar jag inte tänka på nu!
Ha en mysig fredagkväll alla.
PUSS

Published with Blogger-droid v1.6.6

MEEEN

det är ju helg!
U N DE R B A R T!

TYP

kanske tre år sist som jag råkade zappa förbi Våra bästa år på tv. Och så hände det idag igen.. Fortfarande samma jävla pesoner som står i samma rum och disskuterar samma saker. Bara lite mer plastikopererade och lite mer plastigt löshår. Trött man blir asså.
Published with Blogger-droid v1.6.6

17 februari, 2011

JAG ÄR SÅ JÄÄVLA LYCKLIG!!

Det verkar nämligen som att jag kommer att få sommarjobbet som jag önskar mej mest av allt i hela världen!!!
Published with Blogger-droid v1.6.6

16 februari, 2011

HUR DET GÅR PÅ PRAKTIKEN

joråå med undantag för att jag är lika klantig som alltid o går in i varenda jävla utstickande föremål som kommer i min väg o drar på mej fetblåmärken så är allt BRA! Jag sköter mina egna patienter och min handledare höjde mej till skyarna när en lärare från skolan kom idag och skulle bedömma hur det gått för mej hittills.
Speaking of klantig.. eller neeeej, detta är fan skicklighet: jag skulle sätta en PVK (perifer venkateter)på en patient idag, och han var väldigt svårstucken. MEN jagfixade. Direkt efter säger min handledare:"du är väl inte vänsterhänt?". DÅ kom jag på att jag smackat in en kanyl med "fel" hand GALANT. Så jävla trött men så jävla rätt asså.
Published with Blogger-droid v1.6.6

15 februari, 2011

ÅRETS FÖRSTA

solbrillor inhandlade va. Check!
Published with Blogger-droid v1.6.6

14 februari, 2011

IMORGON

gällere. Back to sjuksköterska. Sååå fab ju!! Längtar!
Published with Blogger-droid v1.6.6

GISSA

vem som äntligen kom hem idag rååå! Jo min älskade lilla dator, som varit borta i nästan tre jävla veckor! Dock var den som ny, och jag måste installera massa behövliga program på den innan allt är som jag vill ha den:) eller jag och jag... jag har lämnat iväg den till min svåger som fixar;)
Haha snacka om att jag hade blivit touchscreen-SKADAD som datorlös, och bara använt mobilen.. började dra med fingrarna på dataskärmen och undrade varför det inte hände nåt!!? HAHAHA så jävla störd, skulle kunna betalat för att se mej själv där!:))

Published with Blogger-droid v1.6.6

HAPPY VALENTINE PEOPLE

PUSSPÅER!
Published with Blogger-droid v1.6.6

DETÄRINGENVANLIGDAG

för det är nämligen min käraste Saras födelsedag!! GRATTIS vännen! Bara det att hon entrade jordelivet på självaste Alla Hjärtans Dag.. aaa ni fattar, man kan inte annat än älska denna kvinna!
Jag ska nog köpa en special-golfbag åt na, tills sommarens BJ Open! Hon kommer nämligen då ha en liten bebis:)) Ungen måste ju läras upp från scratch menar jag!
Published with Blogger-droid v1.6.6

13 februari, 2011

SÖÖNDAG

Mysigt. Har just tagit ett skönt varmt avslappnande bad med babyolja. ÄLSKAR. Badkar är bäst! Nu har jag hoppat i mitt nya lilla rosa nattlinne och ska invänta Solsidan. Under en filt på en soffa. Hoppas ni har en skön söndagkväll också!
PUSS
Published with Blogger-droid v1.6.6

12 februari, 2011

JAG HJÄRTA NEW YORK

och New York älskar mej. Jag bara veeet det. För sånt känner man.. Saknar dej to death min stad!<3
Published with Blogger-droid v1.6.6

10 februari, 2011

MAKE IT

Jag älskar denna bild av Elsa Hosk på senaste omslaget av Damernas Värld! Idag inspirerades jag av ögonbrynen och rouget. Kör hårspray till brynen och du får dom härligt buskiga. Smacka på med massa rouge och se ut som en frisk ros. Beauty people! BEAUTY.
Published with Blogger-droid v1.6.6

ORTOPEDVÄDER IT IS

Japp. Vi fick in ett antal akutfall med benbrott ikväll då va. Stackars människor. Men om man ska se det ur mitt perspektiv så älskar jag när det händer mycket och jobbar också som bäst då! Det var smärtlindring hit och blodtransfusioner dit, lite injektioner och antibiotika-dropp mellan varven också. Jag gjorde allt, min handledare verkar redan lita på mej till fullo! Jag gillar henne asså, speciellt för att hon var heeelt säker på att jag var 87:a ;). Själv är hon 85:a. Splendid.
Jag fick en så fin kommentar av en patient som sa att: "du var mej den sötaste lilla ängeln jag träffat!". Bara för att jag gjorde iordning en bricka med gott kvällsfika till honom då han inte fått äta på hela dagen i väntan på akuten. SÅNT hörrni, gör att man älskar att vara sjuksköterska. Patienter som är tacksamma för det lilla extra man gör för dom!
Published with Blogger-droid v1.6.6

SOVMORGONJAATACK

Min handledare på praktiken messade mej igår och frågade om jag ville gå ett kvällspass idag istället för hon själv hade bytt till det. Meen såklart! Jag är så fruktansvärt trött på morgnarna nu för tin, så att få sovmorgon istället för att behöva gå upp 05.30 satt fint;) Fasar för när jag ska vara i Enköping OCH BUSSEN GÅR KL. 05.35!! Skjuta mej? Nån??

Btw så fick jag ett mail från komplett.se som sa att dom inte kunde hitta nåt fel på min dator!!! Vavavavaaa!? Tror dom att jag vill jävlas eller.. När jag ringer upp säger killen: "brevbäraren kanske fixade den på vägen höhö". JÄVLIGT KUL hörru. Damp. Så nu är den på väg hem till mej igen.. ska bli spännande att se statusen på den då.

Nehe här blire inga barn gjorda. Nu måste jag börja fixa mej för en em/kväll med mina benbrotts-patienter!
*PUSS*

Published with Blogger-droid v1.6.6

09 februari, 2011

SLAV

Jag är ett fan av torrscampo va. Så bra när man inte orkar tvätta håret eller vill ha mer volym. Dessa har jag provat hittills och tänkte nämna lite om alla.
Lee Stafford: 80 kr för 150 ml. Det mattar ner, men har inte effekt hela dagen. Ger heller inte nån vidare volym.

Björn Axen: 130 kr för 200 ml. Mattar ner jättebra och ger mycket volym. Håller hela dagen! Negativt är att man kan sympstisera med KOL-patienter om man inte håller andan medan man sprayar.

REF: 129 kr för 200 ml. Doftar gott. Mattar ner och håller hela dagen. Ger bra volym. MIN FAVORIT.

Batiste: 59-79 kr för 200 ml (beroende på hårfärg, självklart dyrast för brunetter). Doftar UNDERBART! Mattar ner jättebra, men ger inte så mycket volym tyvärr. Även här får man typ använda gasmask när man sprayar.

Har ni några förslag på märken som är bra?

Published with Blogger-droid v1.6.6

08 februari, 2011

JAG ÄLSKAR POLISER

hej.

Published with Blogger-droid v1.6.6

EN TRÖTT JÄVEL

Aaaa det känns som om jag bott på sjukhuset sen igår kl 13. Kvällspass med ett dagpass dagen efter blir liksom bara jobba, hem och sova, gå upp astidigt och jobba igen. Men det har gått jättebra iaf:) Idag har jag och min klasskompis jobbat i team hela dagen och typ haft hand om alla patienter i vårt vårdlag, närmare bestämt 8 patienter. Handledarna hade lika gärna kunnat gå hem, vi var liksom grymma;) skrytskrytskryt hörrni.
Men när klockfan slog 16.00 idag kändes det jävligt skönt att gå hem. Promenerade ner mot stan, kände mej skitsliten, ful och trött som en jävla lågenergilampa efter detta dygn. DÅ hände nåt som gjorde min dag... jag mötte tre killar på vägen varav en av dom stannar upp när vi möts, ler mot mej och säger "gud vad söt du är". Bara sådär. Helt oskyldig. Och sen går dom och jag bara vidare. Då log jag och fick lite energi tillbaka. Älskar spontanitet!

Imorgon är jag ledig! FÄÄÄB.
Published with Blogger-droid v1.6.6

07 februari, 2011

SYSTER CAROLINE

har levererat! Jag är bra asså;) Nu har jag just kommit hem och är trött som få.. Berättar mer imorgon hörrni!
GODNATTPUSS
Published with Blogger-droid v1.6.6

06 februari, 2011

BORT

med nagellacket. UPP med håret. PÅ med sjuksköterske-outfiten. Jag är ASREDO för min första dag på trauma-ortopeden imorgon! Wish me luck lovers!
PUSS
Published with Blogger-droid v1.6.6

YOU

made my day.
Published with Blogger-droid v1.6.6

.......

Published with Blogger-droid v1.6.6

05 februari, 2011

DOM MÅÅSTE JU LJUGA!

Lena Nyman kan ju fan inte bara blivit 66 år heller!!? Hon har ju levt aaaslänge väl? Det måste vara 166 dom menar... STOPPA PRESSARNA!
Published with Blogger-droid v1.6.6

04 februari, 2011

JAG CITERAR DAGENS SKÖNASTE FÖRELÄSARE:

"och här ser ni en bild på en spermie som tränger in i ett ägg. TREVLIG HELG!!". Hahaha. Det hade inget med föreläsningen att göra, vilket gjorde det ännu roligare.
Hela dagjäveln har handlat om vetenskaplig metod och förberedelser inför vår c-uppsats som vi skriver nästa termin, i T6. Jag ska skriva med Anna, och idag fick vi även våra ämnen tilldelade! Vi fick det vi hade önskat! Vi ska skriva om "Postoperativt illamående och smärta vid behandling med oxycontin/oxynorm respektive dolcontin/depolan". Kanske inte låter så jävla intressant för många, men det har jag förståelse för:) FAST räkna med att jag kanske kommer att plåga er här.
Förresten, vad vare för jävla dampväder som gled in idag då?? "Ortopedväder" kallade dom det på nyheterna... haha, ser ju bra ut inför min praktik då..:p

Nej för bövelen nu äre dags att fira freeedag här! PUSS
Published with Blogger-droid v1.6.6

03 februari, 2011

JAG OCH MIN MAMMA

är aldrig osams, förutom typ en gång per decenium. Min syster säger att det är för att vi är för lika, som vi inte bråkar. Kanske är det sant. Men idag hände det.. för en skitsak höjde vi rösten åt varann, sa saker som man egentligen inte vill säga till sin mamma/dotter.. Jag ångrar det inte, för vi lärde oss något av det. Men nu i efterhand tänker jag bara på att vi ska vara glada att vi har varann.
Min bästa vän förlorade båda sina föräldrar innan hon fyllt 24.. Det var hon INTE värd. Men det var tyvärr hennes öde. Se till att älska och bekräfta era nära så ofta ni kan! Man vet aldrig när det är för sent... OCH var aldrig osams vid ett hejdå!
Förlåt mamma.

02 februari, 2011

LISBETH SALANDER

ÄR MIN NYA IDOOOOL!! Vi såg de sista två filmerna idag, på raken. ÄLSKAR!!

JAG ÄR SÅ DÅLIG

på att uppdaterna nuförtin. Jag vet. Men det är bara för att jag saknar att blogga från min dator. Hoppas den anländer hem till min famn snaaart.

Just nu sitter jag i en datasal i skolan. Det har börjat stenhårt denna termin och det kommer bli mycket plugg att krigas med hela våren hörrni! Akutsjukvård, kirurgi och vetenskaplig metod så det skriker om de. På måndag börjar min praktik också. Först ska jag vara på en traumaortoped-avdelning på Ackis. Lite scary då jag inte direkt är värsta fanet av benbrott och sånt... men jag ska ju för tusan bli sjuksköterska, och då är det sista man får vara: kräsen. Så klackarna i taket, nu kör vi!
Tack för att så många tittar in här till min skeva blogg, ni blir bara fler och fler. Men jag tycker ni är dåliga på att kommentera;)
PUSSS ha en fab dag!