10 december, 2011

PLUGGLÖRDAG MED BÄSTIS

sista rycket med c-uppsatsen nu! Den ska vara helt officiellt inne på måndag kl. 08.00. Så jag och Anna har suttit hela kvällen och jobbat med korrigeringar. Mitt i allt kom jag på att jag HEELT glömt bort att det var julbord med fina musarna ikväll!! DUMMA mej:(( Jag har haft så mycket att tänka på att jag glömt bort det, och inte hade jag skrivit upp det i min kalender heller! Förlåt förlåt fina ni!

just nu: världens tröttaste

haha när vi kom hem så stack Stella in som en världsrekordlöpare.. jag ba: jaha jag klär väl av mej jacka och skor och grejjer i lugn och ro då. När jag sen tände lamporna hade hon slocknat på sin älskade kudde innan jag ens hade hunnit klä av henne! Tröttfisen:)

En annan sak slog mej ikväll.. om 5 veckor exakt är det min examenskväll! Vad kommer jag att göra då den här tiden? Förutom att jag kommer vara en LYCKLIG stude.. nej jag är ju inte ens student då längre!! Jag kommer vara en examinerad sjuksköterska! En vecka senare börjar jag jobba på ett jobb som jag drömt om och önskat mej länge. Hoppas det blir som jag tänkt..

PUSS


1 kommentar: