31 augusti, 2010

h ö s t for real


jag svär på Elvis (f a s t han är dö redan) att jag höll på o frysa ihjäl imorse. Tillome inomfuckinhus. Så jag protesterade o tog mej STORA VARMA halsduken. Den behövdes.

30 augusti, 2010

Vill du...




ha ögonbryn som kanske k n ä c k e r (jaaa det vill du)? Kom in till Make Up Store o kolla in denna skugga plus "verktyg". Först äre vår "eyebrow razor", som tar bort alla småstrån som man bara inte kan få bort med en pincett. Hur fab? Sen skuggan "deadly" som då egentligen är en ögonskugga men den älskas av oss att användas även som brynskugga. Very pretttty. Sist äre borsten "eyeshadow brush-angle nr.110" som du ska lägga på skuggan me! FATTAT?! Om inte, kom in o FRÅGA! Ni kommmer få snyggaste brynen. Lovart.

j u s t n u

står jag på tå o glor ut genom kikhålet i dörren (neeej inte på de sjuttonåriga idioterna). Nya grannar håller på o flyttar in här bredvid. JAAAA ungen som har grinat i 2 år (han äär också 2 år) har äntligen flyttat! Fest.

Back to school baby!

Hemma efter första dagen i skolan. Lite segt att gå upp imorse da. Snooza bara 40 minuter, mer hann jag inte, för det fanns inget mer jag kunde spara in på o strunta i o göra på morgonen liksom. Så förträffligt jävvla fint det var att träffa alla underbara klasskompisar igen! Det tog typ mindre än två minuter innan vi hann spika en fest! Älskart. Förutom massa information om kommande termin och registrering på de nya kurserna så hade vi en föreläsning på schemat, "Gynekologisk anatomi och fysiologi". Det var ju inte direkt som en sexualundervisning i åk 7 då läraren rodnade så fort han sa "vagina". Nej på universitetet äre klass people! Föreläsarna är av högsta rang OCH välutbildade proffesorer, doktorander, överläkare, forskare m.m. Och dom veeet varom pratar om!! Hursomhelst, hann vi också med en fika i kafeterian med dom bästa innan vi åkte hem för dagen. Detta kommer bli en BRA höst.

När jag kom hem så stod ett gäng finniga sjuttonåringar utanför min port och rökte och spottade. SÅÅ JÄVVLA ÄCKLIGT. Hela asfalten var typ omgiven av slemmiga spottloskor (jag är inte kräsen men detta kan jag spyyy av). Det är kanske femte gången på en vecka som detta lilla gäng står där, och varenda gång jag går förbi så blänger jag på dom för att dom ska fatta att det liksom inte är ett normalt eller acceptabelt uppförande. Men det fattar dom väl inte S Å K L A R T?! Nästa gång ska jag fan säga nåt också. Ja det ska jag. Tant Caroline ska ge snorungarna en omgång. Jag är ju inte den som brukar vara tyst liksom.

29 augusti, 2010

I´m tellin you again

Imorgon börjar jag termin 4 (av 6) på sjuksköterskeprogrammet. Kommerblisååjävvlakul. Den första kursen vi läser denna termin heter "Omvårdnad och medicinsk vetenskap inom gynekologisk, obstetrisk och pediatrisk vård" HUR spännande daa? JÄTTEjätte!

Fabulöst mysigt o busigt!








Älskar er min fina familj! PUSS

28 augusti, 2010

27 augusti, 2010

JAG V I L L JÖÖ


"I want to punch slow walking people in the back of their head!" Den gruppen är jag me i på facebook. Och det är så jävvla sant! Jag V I L L det. Men man fåår inte. Tyvärr. Blir ju så jäkla irriterad på människor som går i typ -100km/h, och helst närom är ett gäng på rad. Införskaffa en egen dag i veckan för dessa människor säger ja! Då kan dom gå runt där på stan i slowmotion o inte störa nån. Tack för mej.

Sista helgen...

för denna sommar! På måndag börjar skolan igen. Termin 4. Herregud vad tiden går snabbt! Jag är liksom mer än en halv sjuksköterska nu! Ser jättemycket fram emot att komma tillbaka till verkligheten igen med en höst FULL av plugg!:P FAKTISKT. Vår klass är underbar och vi har så innihelvette kul tillsammans, så trots allt slit som det är att plugga så är varje dag som en jävvla F E S T! Underbart.
Idag fick vi reda på en av tre VFU-placeringar som vi ska ha under hösten. Jag ska vara på barn-onkologen. Barn med cancer. Det var vad jag hade önskat. Kanske är det det värsta man kan tänka sig att jobba med. Och med "värsta" menar jag då såklart hemskaste, sorgligaste, mest hjärtskärande. Men jag valde det för att jag vill testa mej själv. Kommer jag att klara det? Behandla och ta hand om dessa små sjuka barn och deras närstående? Många blir faktiskt friska. En del tvingas lämna jordelivet, kanske drar de sina sista andetag i famnen på deras förtvivlade föräldrar. Detta ska jag klara att hantera. JAG SKA LYCKAS.

26 augusti, 2010

Fuckin fin torsdag



Hängde med fina Therese på Plock o åt massa gott o drack massa vin! Myys de! Men det tog ju typ en kvarts ljusår att komma på va man skulle klä på sig! Inte vare varmt, inte vare såå kallt, MEN det blåste som fan. Jag brukar inte va den som klagar på vädret o tänker inte börja görare heller MEN ibland blir jag bara lite pissedpåreee!!
Vi hade iaf en förjävvligtmysig kväll!! Tack Tesseluss! Loveyou<3

G I L L A R N


Denna eyeprimer är en fab liten produkt som får din ögonskugga att sitta som berg, l ä n g e. Låt den torka in i ögonlocket innan du applicerar skuggan. Den innehåller ett ämne som binder o ger fukt, så därför är den även vårdande på den tunna huden runt ögat. Finns såklart på Make Up Store i två sorter "tinted" o "clear", kostar bara 155 kr. Mycket prisvärt örrni. KÖPKÖPKÖP.

Telefonkösfan

"vi uppskattar din väntetid till mer än 40 minuter" VAAAAA?!!

25 augusti, 2010

och DÄR

började jag flagna. Fuck. Herrå solbrännan.
Sminkningen idag gick iaf superbra! Tjejen blev jättenöjd. Och jag me. Så förjävvla bra jag e asså. Så nu har vi allt spikat inför den riktiga sminkningen på självaste bröllopsdagen! Fab. Hon kommer bli såå vacker. Självklart glömde jag fota idag, men jag gör det nästa gång näreär mer på rikt!

Annars sov jag som en prinsessa inatt då, precis vad jag behövde o önskade mej:) att det regnade ute gjorde ju allt så mycket härligare att ligga kvar i sängen längelängelänge! V Ä R T.

Men hörrni. Rena rama Rolf och Fångarna på fortet på tv4 varenda jävvla kväll som det verkar! Vaihelvette äre frågan om?! INTE för att jag kollar på det eller ens hänger framför tv:n varje kväll, men jag blir ju bara pissed av att dom ens sänder det. SKÄRPNINGFÖRFAAN.
Väntar på en tjej som ska komma hit för en brudprovsminkning. Åhh jag vill också gifta mej jö.

N U

ska jag äta frukost. Sovmorgon, jag älskar dej.

Imorrn ska jag sova. Sova ska jag göra imorrn. Som ett barn. För jag behövert. Mycket. VÄCK MEJINTE FÖR FAAAN! (visserligen vaknar jag väl typ 8 som vanligt m ä ä n ä n d å å, man kan väl försööka).
Puss sweeteys

24 augusti, 2010

UNDERBARA DAG!




Vilken FAB dag jag haft! Umgåtts med underbaringar o fått känna på nytt hur värdefullt mitt liv verkligen är! Precis detta behövde jag I D A G! Först mötte jag upp min älskade Mari o hennes lilla gullesnutt Adrian. Vi hängde på Wayne´s o myste som bara d e n! Det var skratt o gråt om vartannat.. men det är det som är VI. Du o jag Mari. I vått o torrt. ALLTID finns jag för dej o din familj, det vet du! Du får mej alltid på det bästa humöret och jag känner massa ny livsglöd när jag är med dej!
Sötaste Adrian älskade min klocka o mitt armband och självklart fick han smaka, snora o dreggla så mycket han ville på det och på mej!

Vid 18 hade jag date med en annan käresta. Fina Maria. Vi träffas egentligen f ö r sällan, men vår vänskap är så stark så inget kan ändra på det! SÅDEESÅ. Vi åt massa sushi o pratade om ALLT som hänt sen sist. Underbara Maria, du är en ljuspunkt i mitt liv o ger mej alltid massa ny styrka o glädje! (tyvärr fick jag aldrig upp kameran så du blääv inte me på kort..)

Älskar er flickor!!





23 augusti, 2010

BRUNETT



Då vare kört. Bye bye blondie. Idag vare min första lediga dag på heela sommaren som jag inte hade ett skit planerat (förutom läkemedelsräkningstentahellvettet som jag skrev imorse). Sen daa? Jag var trött som ett A S (tentakoma kallas det) så jag tänkte att jag kanske kunde vila lite på dagen. Guu så mysigt att ligga på soffan o kolla på film va? Näää. Jag var så rastlös så jag skena runt i lägenheten för att hitta saker att göra. DÅ kom jagpåre! Jag måste färga håret. Ba måste. Så jag kuta iväg till närmaste ica för att köpa toning! På vägen höll jag på att omkomma i nån form av pollenattack då en jävla gräsklippartraktor klippte gräset längs hela vägen där just jag gick! Säkert brände jag en 728 kalorier då jag nyste som en häst flera ggr om, o så kan man hoppas att man fick lite magrutor på traven också.
Så här är jag nu. Mörkhårig. Vet inte om jag ångrar mej eller om jag gillart.

Och bilen går bra?


Här är ett av mina ragg från Alanya. Fast jag lovade att inte visa hans ansikte. NÄÄÄÄRÅÅ. Men hörrni kolla in den kistan! VAA?! Det är ju för fan inte sant. Huräremöjligt? Det är inte klokt jöö! Karl är ju smal i övrigt liksom. Lovar att han har högt blodtryck, typ 2-diabetes, skyhöga kolesterolvärden o så lite njursvikt på det.

By the way är jag på väg över till andra sidan just nu... Till brunettsidan. HEJ.
N U U R Å!

22 augusti, 2010

1 år sen...



jag saknar dej Ä L S K A D E...

Nelliehjärtat 2 år!




Har just kommit hem från kalas hos min sötaste lilla Nellie som fyllde 2 i fredags. Mosters minsta gullunge börjar bli stor, babblar heela tiden:) Förutom glutenfri tårta bjöd hon mej på plastpizza från sitt nya leksakskök. Sötaste!

Jesus lever

J O R Å. Såg nämligen karln i Alanya. På stranden. Så ni som tror att han strök me där en gång för miljoners år sen får tänka om. Lessen för det.

21 augusti, 2010

Alanya tvåtusentio


Vi har haft det såå himla underbart asså! Massa avkoppling, mys, bus, shopping, SOL, BAD, skratt, mat, alkohol (flåt Allah), galenskaper o kärlek.
På transferbussen till Alanya fick vi chansen att punga ut me lite mer kulor för att hamna på ett schysstare hotell, all inclusive, och bokstavligen PÅ strandfan. Så vi gjordet! Jag kan inte säga att jag e vidare imponerad av Turkiet som semesterort o standard på hotellen. M E N stranden var underbar, maten var ok, shoppingen bra, värmen kysste mej dygnet runt, o vi träffade en del fina en del trevliga en del roliga människor...
Jag tvingas att göra några konstateranden hörrni:
-typ alla turkar röker
-mestadelen av ryssarna (de manliga) har speedos o drar upp dom så långt de ba går.
-tyskar kan det här med solnings-positioner. Men I N T E faaan blirombruuuna!
-Jesus lever. Jag såg han själv. Iklädd de ohottaste badbrallorna jag sett o så vandrande pojkstackarn runt på gatorna i Turkiet.

Jag så trött efter att ha rest halva natten så jag orkar inte skriva så mycket nu.. LÄNGTAR ju bara till sängen nu. Han måste ha saknat mej också. Annars J Ä V V L A R!!










17 augusti, 2010

Nara doden upplevelse 2/vartfaaan ar mina brillor?

H E R R E G U D. Idag dog vi nastan. Vilken javvla situation assa. Vi skulle ga i o bada typ det forsta vi gjorde nar vi kom ner till stranden for det var saa satans varmt! Vi gar i. Jag har solbrillor pa mej for jag ska anda inte blota haret an. HELTJAVVLAPLOTSLIG bakifran ba, sa attackerar V A R S T A dodsvagen! Jag hamnar under vattnet i massa sekunder! Tıll slut kommer jag upp till vattenytan efter att gjort typ fjorton volter och hunnit funderat massor av ggr vad som ar uppochner! Val uppe sa kippar jag efter andan samtidigt som jag svaljer nagra liter SALTvatten och haller pa att skratta ihjal mej i panik. DA marker jag att jag tappat mina solglasogon. Mına BASTA! Hysteriskt kollar jag mej runt for att hittarom!! DA kommer nasta dodsvag o attackerar! Men denna gang gıck det battre o jag kom upp till vattenytan snabbare. DET AR DA JAG SER mamma. Hon forsoker kravla sıg upp pa stranden som sjalvaste Robınson Cruse da han blev strandsatt! Hon har ocksa (sjalvklart, som ALLA andra) forsokt parera dessa helvvettesvagar, och gor allt for att komma undan. JAG DOG AV SKRATT!! Det sag saaa kul ut! Jag kom till slut upp levande ıaf (mamma med). Men mına brillor forsvann forgaves ut i det djupa havet:( R.I.P. mina alskade bagar!
Jag sager ba: har hander det grejjer! PUUSSSS alla

Nara doden upplevelse 1

assa jag skriver fran en turkdator pa hotellet (min lilla rosa fick stanna hemma) sa ni far halla till godo med bokstavningen. Det finns saa mycket att skriva o jag har skrattat ihjal mej typ tjugosju ggr redan, men jag kommer beratta om allt nar jag kommer hem. P L U S att da kommer bilderna! Har ar bara en liiiten sammanfattnıng..
Flygresan var GALEN people! Har aldrıg varit me om en mer skakig landnıng. Jag har flygit mycket i mitt liv men aldrig varit radd. Det borjar men att turkflygkaptenen sager att han ska borja ga ner far landnıng snart. DA borjar skrackupplevelsen. Flygplanshelvvettet borjar hoppa o skaka som en javvla jojo. Mamma sitter bredvıd mej typ fastlimmad i 90 grader i flygplansstolen o stirrar rakt fram. ''Ah nej. Ah hjalp. Caroline nu ar jag radd'' far hon ur sıg. Samtidigt latsas jag vara hur cool som helst o bojer mej fram till mitt handbagage. ''Va gooorru?'' sager mamma lıte svagt. ''Tar fram lappglanset. Ska jag do nu ska jag faan do SNYGG'' sager jag. SAA SANT JU!
Vi landade hela till slut iaf!

14 augusti, 2010

I´M LEAVING PEOPLE

Äntligen! Off to äventyr i Alanya! Ä L S K A R T. Vi hörs. Hej.

13 augusti, 2010

FYND



Herreminguu vad jag har hittat massa kul i mina garderober medans jag har packat! Har liksom gått igenom typ a l l t för att få med mej det B Ä S T A i resväskan! Hittade bland massa annat den här hatten. Köpte den i New York typ 2003. Asså hur classy äreninte? Den får nog följa med till Alanya. Kan ju va bra att gömma sig under om inte annat!
PUSS for now

Aameeh va jobbigt det bleev asså







jag håller på o packar då! Åker halv nio imorgonbitti. SÅFÖRJÄVVLASKÖÖÖÖNT det ska bli! Har ett litet problem ba.... hur många solbrills får man ta mee?? Ni som känner mej vet att jag har ju ett lager av dom... närmare bestämt 32 (räknade just). Antar att siffran har ökat om en vecka, ett antal billiga turkbågar kan ju säkert va bra o ha, ELLE ?!