30 september, 2010

jag ORKAR inte va tiin går fort!


Idag precis innan morgonens första föreläsning (som så upplyftande skulle handla om självmord), så glider studievägledarn in o ber att få säga några ord. Hon berättar att det är dax att anmäla sig till termin 5! Termin 5!! Vad häände?! Herregud, sen äre bara termin 6 kvar och sen... står man där o ska ta emot sin sjuksköterskelegitimation! Det känns såå stört men ändå så jävvla fabulicious att tänka på!

29 september, 2010

idag gick jag naken till skolan


...eller aa det är väl ett sätt att vinkla det hela på. Vi hade sovmorgon idag med förutsättning att man kollade på två webföreläsningar hemma eller på valfri plats i universum. Jag valde att göra det i sängen, därav rubriken va.
Sen vareba på med rouget (älskar rouge, detta från Make up Store, Lush, är a need to have) och ta sig iväg till skolan för live-föreläsning, och då hade jag klätt på mej faktiskt.
Efter det var jag hos optikern, rabblade bokstäver hiochdit genom en apparat, och mitt synfel konstaterades till att inte vara så jävvla skevt ändå. Men ändå tillräckligt för att behöva brillor när jag kör bil och sitter på föreläsningar. Så nu har jag bestämt mej för vilka bågar jag ska ha och får hämta dom färdiga om en vecka. FAB! Dom var verkligen ASSNYGGA.
Lagom efter detta åkte jag till mormor o morfar och fick middag. Det är alltid lika trevligt att umgås med dom. Trots deras ålder (81 och 78) är dom hur pigga som helst! Morfar drar världens skönaste fräckisar och mormor frågar mej om skönhetstips. Hoppas man har deras gener!
Puss people!

28 september, 2010

dagens nyhet

Aaa just ja. Idag fick jag veta att den rättspsykiatriska avdelning jag ska ha VFU på om två veckor är den där bl.a de dömda våldtäktsmännen är. KUL. Dax o hälsa hem eller?

blåsvädret kan dö

Asså blåste det idag eller?? (Bär Påven hatt?? Är Napoleon dö??) Svar JAA. Som fan. Jag höll sannerligen på att blåsa bort. Hatar blåst. Speciellt när det blåser så man typ inte kan andas, och håret fastnar i läppglanset och blir kletigt. Smågrejer från luften blåser in i ögonen o man blir halvblind så man råblinkar, tårarna rinner o man ser inte vart man går. O R K A. Om jag tänker gå ut igen denna dag? Ja. För jag ska nationshänga med några fina!! Jag-blåsten, 1-0.
Ha en fab kväll! PUSS

27 september, 2010

Psyko


Idag började vår nästa kurs, Omvårdnad och medicinsk vetenskap inom psykiatrisk vård. Vi startade med en 8-timmarsdag med föreläsningar, så man var ju inte ett dugg störd när man gick därifrån.. 1. man satte igång att diagnostisera folk i sin omgivning som har symtom av vissa av dessa sjukdomar. 2. jag diagnostiserade mej själv till att ha vissa tvångssyndrom (typ jag måste gå på K- och FV-brunnar, jag hoppar alltid över A-brunnar, nycklar på bordet är INTEOK). 3. Tentaångest är ett syndrom o det är OK, kan medicineras i värsta fall (God bless och ge mej det starkaste ni har).
Men nu känner jag mej frisk igen:) Idol pårehärså. Puss

26 september, 2010

B-day



























Japp. Då fick man ett till ljus på tårtfan idag då. Börjar bli dyrt nu. Nääämensatte man blir ju bara snyggare med åren ju. Som dom säger. Men jag vettefan. Helgen har bjudit på det mesta. Tentapjäxa i fredags, och sen har det mestadels varit en lugn helg med massa mys med familjen. FESTEN, den blir framöver.. jag håller på o styr lite sörrni.
Asså guu vad kul det är att få massa grattishälsningar på fb. Folk som man typ glömt bort att man har där skriver ett grattis. Man bllir ju för rörd. Jaaa jag kom ju in till slut iaf. Stod o skrek o hota med att jag skulle lägga ut min lilla rosa lap på första bästa försäljningssajt, och DÅ hörde den mej och gick raka vägen in på fejset. FAB. Puss på er

JAGBLIRSÅJÄVLASTÖRD!!!

it´s ma birthday och jag kommer inte in på facebook!!! Ser på mailen att folk skriver till mej, men jag kan inte läsa! Sidjäveln verkar liksom ha kraschat! Jag kommer in på alla andra sidor men inte fb liksom! FANFANFAN! Helvete.

24 september, 2010

tentakomafenomenet

Jahapp. Då var tentajäveln skriven. Kändes ok. Jag lovar att berätta om jag klarade den eller inte så fort ja vet! När man står där och ska lämna in sin tenta, som man suttit o slitit med i flera timmar, så blir man ju alltid osäker på om man verkligen gjort sitt bästa... MEN det är alltid lika skönt när man HAR lämnat i den o det finns ingen återvändo. Man kan inte göra något förutom att behöva vänta oooliiiidligt länge för att få svar. Efteråt blir det såklart värsta surret bland alla om vad man skrivit på alla frågor o svaren jämförs grundligt people! SEN åker alla ner på stan, shoppar nåt fint till sig själv eftersom man varit så duktig (jag "fick" denna vinterjacka idag t a c k a r r). Och därefter länsar man systemet o förbereder för tentafest! Fast innan den sätter igång drar man hem o däckar på soffan som i nån form av koma o glömmer allt vad plugga heter TILLS nästa kurs börjar! Vi har helgen på oss, nästa dödskurs börjar på måndag. Ha en fin fredagkväll löövers! PUSS

23 september, 2010

nu får det va nog

och färdigpluggat inför denna tenta! Jag får inte in nåt mer. PUNKT. Nu kan jag bara hoppas på att allt går vägen imorgon. Och så ska jag be till gynekologi/obstetrik/pediatrik-gudarna hela natten. Tack bästaste Anna för superbra plugg idag! Vi rockar ju liksom som en superregelbunden menscykel! En hydrostatisk reponering påre här då? Pussss

21 september, 2010

tackarrr som fan

till den som uppfann gummistövlarna! Mycket bright. Imorse blev man typ piskad av regnet från alla håll förutom uppifrån. Jävligt ofab asså. Gummistövlarna gjorde sitt jobb. Och dessutom äre barnsligt kul att gå rakt igenom (o gärna smygskutta lite) alla pölar utan att behöva bry sig. Tentaplugget idag gick som en dans och det känns som vi ÄR I FAS. Men vi har två dagar kvar med intensivplugg innan tentan på fredag..
Ha en fin kväll alla. Kysss

20 september, 2010


på det slänger ja in en bild på en mycket sensuell o förförisk doft.. you´ve gotta have!

jaha

idag vare sista skoldagen för denna kurs. Nu väntar 3 pluggasåinihellvettedygn! Det innebär att man typ packar kappsäcken o flyttar in på BMC för att plugga med sina bästa pluggpartners in crime. Binjurebarken producerar adrenalin på högsta varv, cortisolet flödar och sympatikuspåslaget är inte att leka med! DET är tentastress det. Man märker att man lever OCH att man är student till 473% ungefär.

Jaa men jag måste kanske nämna nåt om valet elle? Alliansen vann. Jag e nöjd. MEN. Egentligen har jag inte så mkt att säga om att SD kom in i riksdagen.. förutom att det är jävligt tragiskt. Men vi har en fri rösträtt i Sverige och 330 000 valde att rösta på SD. DETÄRFUCKINJÄVVLAMÅNGA! 1 av 17! Men ingen står för det idag!! Överallt skrivs det om folk som är missnöjda med valet men vart faan är dom som är nöjda?? Jag är inte den som dömer folk utifrån vad de röstar på (och skulle nog inte ta bort nån från facebook bara för att den röstar på SD), men jag tycker ändå att dessa personer borde stå upp för vad de tycker! Skäms dom för vad dom röstat på så ÄREJÄVVLIGTOSERIÖSTOCHPINSAMT! Guu vad svamligt det blev nu.. men jag blir så störd på dom som inte kan stå upp för sin sak bara.

Förresten tror jag grannen ovanför börjat på en den-som-kan-stampa-hårdast-i-golvet-typ-dygnet-runt-kurs. Det suger.

Annars är allt fab! Pussapussa

19 september, 2010

VAAAAAAA?? ÄRE VAL??



Snacka om att denna helgfan gick fort daa. Igår var jag som skrivet på släktträff at day med min mysiga släkt på mammas sida. T y v ä r r kunde inte alla av kusinerna delta vilket va synd! Men nästa gång fåre fan va obligatoriskt. You hear me? Direktish efter denna tillställning så vare bara att bege sig hem o styra om looken för inflyttningsferre i Flogsta. Trevlig o galen tillställning vart de!
Idag vakna jag så klart med en ägodel fattigare. But whyyy ska man alltid tappa bort nåt på fyllan?? Vilken LAG står det i egentligen?? Men det var iaf ingen dödsviktig grej som mitt bästa läppglans, mej själv eller VIP-kortet till Birger. Pju.
Kom också på att jag var tvungen att göra ett mycket viktigt val idag! Nämligen bestämma mej vilka brillor jag vill ha (tuuur att jag bara ska behöva ha dom vid vissa tillfällen). Svårt. Aaa just ja ett val till har jag gjort idag. Blått. PUSSS lovers
has voted.

18 september, 2010

Sminkningen avklarad (självklart glömde jag fota, men det blev skitsnyggt). Nu måste jag piffa mej själv sen blire släktdojja. Hej.

17 september, 2010

ok jag ser




lite lite dåligt på långt håll so I need some kind of brills!! Behöver ha på föreläsningar o när jag kör bil typ... Har lånat hem några bågar från Synsam som synes. Vettefan vad jag trivs i... men pilotisarna (högst upp) är mina favvisar just nu!
Annars dåååå, har jag en fullsmockad morgondag. Ett sminkjobb på fm, efter det äre släktträff och SEN inflyttnigsfest! Nu måste jag fredagsmysa! Kyss

still plugging

jag sitter just nu och pluggar akuta buksjukdomar hos barn samt barnurologi (ja eller just just just nu bloggar ja ju). Kom och tänka på när vi hade föreläsningen om detta. Han som föreläste var barnläkare och SÅJÄVVLASKÖNSNUBBE! Vid ett tillfälle skulle han förklara begreppet "hypospadi" och karln ställer sig rakt upponer med armarna längs sidorna o säger:" om ni tänker er mej som en snopp, och mitt huvud är ollonet..." Om vi kunde tänka oss det??! HAHAHA så fruktansvärt kul så alla brast ut i årtiondets garv, och han själv också faktiskt! Partytrick. Hej.

jaha inatt har man tjackat ny cykel och glögg

Hade en heeelt skruvad dröm inatt asså! Bland m y c k e t annat så drömde jag att jag blev tvingad att köpa en ny cykel av en cykelhandlare som var totalt jävvla galen. Så jag vågade inget annat än att köpa en cykelfan så han skulle bli nöjd. Sen vare nån som ringde o sa att jag måste skynda mej till systemet innan det skulle ta slut på glögg!! Jag kuta som en dåre! Herregud. Välkommen fredag då!

16 september, 2010

älskar Andreas kommentar i Idol...: "du behöver hjälp". Ha! Och tro mej. Bruden behövdet med all säkerhet.

t e n t a p l u g g

jaa här sitter jag. Har tenta nästa fredag.. Just nu håller jag på med gynekologi-delen, om det är nån jävel som bryr sig. Preventivmetoder för tillfället... ska snart fortsätta med aborter. INTERESTING. Det är ett fenomen hur allt runtomkring en blir så viktigt när man tentapluggar hemma. Att diska, putsa fönster, torka golv, rensa garderoberna o sånt blir SÅÅHIMLAVIKTIGT!! Aldrig har man så rent hemma som när man tentapluggar. Helt ärligt så är jag jävligt k a s s på att plugga hemma, jag gör det bäst i skolan. Så de tre sista dagarna innan tentan ska jag bosätta mej på BMC och pluggapluggaplugga, det brukar jag alltid göra. Och jag vågar knappt säga att det b r u k a r gå bra då...:)
Nu måste jag fortsätta så jag kan få ta en paus snart igen;) PUSSS

15 september, 2010

IDOL

Du, jag spyr på idioterna som tror att dom kan sjunga fast dom är SÄMST + dom som kör en plojjgrej för att vara så kallad rolig!! VAAA??! Varför ens ta med dom i tv???? Då får dom ju den uppmärksamhet dom vill ha. OCH ingen tycker att de jävlarna är roliga. H O P P A S jag iaf! Det är min åsikt. Boomschackalack.

14 september, 2010

en blomma till alla utsatta..


Denna dag i skolan var speciell. Med tanke på föreläsningarna. De handlade om "barn som far illa", "barns utsatthet o barns rättigheter" och "sexuella övergrepp & våld i samband men graviditet". TUNGT. Detta är något som vi som sjuksköterskor måste lära oss känna igen, identifiera och gå vidare med. Vi kan vara nyckeln till dessa barns och kvinnors frihet. Vi kan förändra deras liv. Och framtid. För alltid.

f r i s k


Jahaapp. Idag börjar Caroline kl 10.15 i skolan och när vakna ja?? Kl 04.58. Pigg som en hamster som kutar runt i sitt hjul. Antagligen håller jag på att bli frisk. V ä l d i g t frisk! Gillart. Bara inte den där feberfan kommer o övertar min kropp igen, bara för att jag spelar allanballan o tror att jag är frisk nu! Då jävlar lackar ja pån! Men att vakna 04.58 va.. kan skippat i fortsättningen faktiskt. Låg kvar i sängen till sju, sen gick jag upp o gjorde lite nytta. Ja alltså inte plugga eller städa eller nå sånt. Utan jag gjorde viktiga grejer som att prova kläder till helgen, färgade ögonbrynen (denna ögonbrynsfärg är grym), bloggade och läste bloggar. Men nu tror jag att jag måste ta o förbereda för en heeeldag i skolan! Släängpusssas

13 september, 2010

Uppsala goes Hollywood

Snacka om att jag drömde konstiga drömmar inatt o yrade som en svårt dement! MEN febern gick ner under natten och jag klarade att pallra mej iväg till skolan iaf. Strålandish. Hoppas jag är på bättringsvägen nu, orkar inte mer..
För övrigt har dom stängt av delar av Uppsala för busstrafik o övrig trafik pga av filminspelning de närmaste veckorna! Det är Hollywoodversionen av Stieg Larssons trilogi som ska spela in delar av en av filmerna på självaste Drottninggatan i Uppsala. HUR COOLT? Dom ska tydligen göra om hela gatjäveln till 60-talsstil. Läckertt. HOPPAS Uppsala kommun tar riktigt jävvla skitmycket betalt för detta bara! Tänk alla förseningar o medkostnader det bidrar till i trafiken, och alla krogar o affärer på den gatan som blir av med sina gäster o kunder under dessa veckor! Men i den snålkommun man bor i så lär dom väl inte tänka på sånt. Tyvärr.
Nu ska jag ta ett bad o hoppas på att bli av med de dumma bakterierna i min kropp som vill mej ont! Puss

12 september, 2010

39

graders feber nu.. orka. Jag ligger o skakar som ett asplöv i sängen. Dygnsdosen av acetylsalicylsyra har jag övertrampat för länge sen o inget paracetamol har jag hemma. Nu måste jag vänta till tre inatt innan jag tar nåt, om jag inte vill riskera att omkomma i överdos. En myggjävel retas med mej också. Jag orkar bara inte försöka få tag på ASET. Guu vad det är synd om mej allstå:( Märkernit?;)
Neh nu blire händerna under täcket, för det är freeezing kallt PÅ.

utslagen


är vad jag är nu asså. Den första halvan av jobbdagen gick ok, men sen gick det ba utför! Febern steg o jag gick runt o fryste som en naken i Sibirien! Tur att kunderna var trevliga och medgörliga iaf. Lite finbesök fick jag också! Just ja, det var en riktig läppstiftsdag idag. Dom kunderna kan vara riktigt dryga ibland.. batt nått todäj! Det var jävvligt tur de.
Näpp nu måste jag bädda ner mej i soffan under massamassa täcken! MÅSTE vara frisk imorgon! Puss
Drar o jobbar med f e b e r. Inge kul men jag måste. Hej.

11 september, 2010

Det berör


mej. Varje år. 11 september. Eftersom jag bodde där 1999-2000 och 2003 känns New York som mitt andra hem. Jag älskar staden av hela mitt hjärta.
WE WILL NEVER FORGET.

HUR

jävvla ont i huvudet kan man ha?? Jag har jobbat hela dan med stans eller nä heela Europas värsta huvudvärk. Inget hjälper. O R K A ha en tråkig hemmakväll en lördag bara fört! Men jag blir tvungen. Kanske nån kan komma o förgylla den... Tyvärr missar jag en födelsedagsfest ikväll för jag pallar inte.:(
Har fått reda på de andra VFU-placeringarna jag ska ha under hösten, förutom barnonkologen. Ska vara på rättspsyk. HAJJA! Ska lilla jag ansvara för att vårda inspärrade psykiskt störda brottslingar? Herregud. Den tredje placeringen är på Östhammars distriktsköterskemottagning. Jo men satt det känns ju skitkul att pendla 14 mil varje dag! Om man skulle ta o börja röka pårehärrå hörrni. N E J DÅ, det ska jag inte. Och jag ska inte vara bitter. Jag vet att jag kommer älska mitt blivande yrke! Men då kan jag bestämma arbetsplats själv (iaf ganska själv, det beror ju på vart det finns jobb såklart).

10 september, 2010

VETNI?


jag har inte tvättat håret på fyra dagar. Förjävvla bra produkt det där asså. KÖPKÖPKÖP.

REA


på systembolaget! Hur fab?? Jag köpte på mej ett gäng rosé. Det är ju aaalltid bra o ha liksom. Idag har jag varit hejdundrande l ä d i g. Aaa egentligen hade jag väl kunnat pluggat lite, men det är så lätt att skjuta upp da. Tog en skön sovmorgon, hängde på stan, fikade med en vän, shoppade, mös lite med flickorna på Make Up Store. För övrigt ska jag jobba där heela helgen. Så då vet ni vart ni hittar mej! Trevlig fredagkväll people. Pussa

09 september, 2010

You want


V O L Y M? Aaa i håret. Då är denna produkt från Björn Axén skitbra! Styling powder, mattifying&volume. Upptäckte den i veckan o nu kan jag inte vara utanen. Man får svall som en jävla barbiedocka. Gillar. Hej.

08 september, 2010

KÄRLEK


Flååt att jag varit lite neggo på sista tin. Här är ett lööövhaart från mej till dej.

tv10

jahaa nu HAR jag helt plötsligt kanalfan. För att min älskade pappa, tv-teknikern, hjälpte mej att installera. IDAG. Bittert.

s y n d o m m e j

Jag e faktiskt lite sjuuuuk:( Hade lite feber, mycket huvudvärk o förkylningssymtom imorse när jag vaknade. OFAB asså. Så jag gjorde nåt som jag s ä l l a n gör: skippade första föreläsningen. Dom är inte alltid obligatoriska heller, men jag brukar alltid gå för att få så mkt kunskap som möjligt (meh gu så smart jag lät därå). Iaf, jag gick till skolan efter lunch när jag hunnit svept några treo o vilat under förmiddagen. Jäkligt spännande föreläsningar faktiskt, om akuta buk- och urologiska sjukdomar hos barn. Var kvar i skolan till 18nollnoll med bästa Vanja o gjorde lite uppgifter. Så nu behöver jag inte plugga ett skit i helgen. Fabulööst ju. KYSSA

jag hjärta babyolja


Häll 10-15 droppar i din vanliga bodylotion. Shake it. SÅ. Du får en j ä t t e l e n och återfuktad hud påengång och det blir inte lika kladdigt som att smörja in sig med endast babyolja.

07 september, 2010

vem får man skjuta?


Idag är en riktigt jävvla pms-dag asså. Jag känner mej ful, fet, äcklig, svullen o typ sämst. Men tur att man kan skylla på pms. Gillare. Heldag i skolan idag med föreläsningar om allt från behandling av för tidigt födda barn till amningens betydelse till barnens psykomotoriska utveckling. Spännande shit, förutom det sistnämda. Det är så uttjatat så man dör ju.
En annan grej. Tjuriga busschaufförer! Jag blir så jävvla tröttpårom!! Varför har dom ens valt ett jobb där dom behöver fejsa 10 nya människor i minuten om dom inte kan vara det minsta trevliga!? Visst, alla kan ha en dålig dag (as I K N O W), men man kan förihellvette fejka! Idag på bussen hem så var det en såå otrevlig kvinna som körde. Jag hade typ tre kassar o bära (mathandling o lite shopping då) plus en tung väska. Har busskortsfickan i munnen o drar ur busskortet för att hon ska kunna scanna av det i sin lilla apparatfan, och så säger männskan: "du kanske kan dra kortet själv?". VAAAAA?! Äru störd? Dessutom har hon börjat köra bussen så jag far typ runt som ett hallon i en mixer. Jag sa: "nej jag kan tyvärr inte det" (hon gjordet, för det är ju hennes jobb, men hon såg skitgrinig ut), fast jag ville typ säga (skrika):" din jävvla surkärring va haru för problem haru inte fått legat sen Palmemordet ELLER??"
Ytterliggare en sak. Matchen ikväll. Sverige-San Marino. Ja den vill man ju gärna se, fotbollsfreak som jag e. Men näää den sänds på TV10!! Som inte alla vi dödliga har tillgång till tydligen. FUCKYOU (eller vem faan som e skyldig). Jag betalar ju fan en halv miljard i tv-avgift varje månad! Ge mej fotboll gratis!!
Nuså. Imorgon ska jag vara söt o glad o positiv igen! Lovar. Pussss

06 september, 2010

Måsteba

säga en sak! JAG ÄLSKAR MIN SYSTER!!!!! TO DEATH! Så.

De tre musketörerna


Charlotta. Jag. Mari. Bilden är från min födelsedagsfest förra året o den är så jävvla skön. Helt oplanerad. Så talande. Vi är galna ihop. Måste dricka vin o dansa disco snart löövers! Träffade den ena av dessa stjärnskott idag, Charlotta. Sååå himla mysigt att ses då vi inte setts på hela sommarn! Det är ju skamligt tamejfaan. Men det tog vi igen idag. Den fyratimmarsdejten var F A B U L I C I O U S aj täll jo! Tack hjärtat!
Aaa lite skola hann jag med idag också. Fint.
Nehe nu ska jag ta o tvaga min lilla kroppshydda o sen blire filmmys. SMACK!

05 september, 2010

working giiirlah



Hade en B R A dag på jobbet idag. Trevliga kunder. Fina vänner som kom in o hälsade på (och handlade). Senså städade jag hela butiken skinande ren också. Men nu blirejuvärldens söndagsmys i mina rosa trikåer, soffhäng o tv heela kvällen lång. Löövinit. Pussapussa

04 september, 2010

brud



Godafton sweeeteeys. Hoppas alla har en fab kväll. Har sminkat söta Jenny idag som skulle gifta sig. Guuu så fin hon blev. Håret var redan fixat när hon kom till mej, så senvare bara för´na att åka hem o dra på sig bröllopsblåsan o kuta till kyrkan för att säga JAAAA. Fintde. Själv åkte jag ut för att fira min fina mamma som fyller år imorgon! MYYS. Jag kan inte fira henne imorrn nämligen för jag ska hala in lite kulor på make up store. KOMINKOMINKOMINVETTJA!

03 september, 2010

jaha idag har man fött barn då


eller nää inte riktigt;) Har haft en heldag med föreläsningar om graviditet och förlossning. Man typ bara satt där och k ä n d e hur ont det gjorde att föda. Krystvärkar är inget o lääka me girls. Guud va jag kommer SVÄRA o skrika när jag själv ska föda nån gång i framtiden. Sammanfattning av denna dag: älska hormonet oxytocin OCH örrni killar, ha inte eran laptop i knät.
Nu äre fotboll som gäller Sverige-Ungern i EM-kval! Ha en fin kväl alla! Pussa

02 september, 2010

Min dag

Bra dag. Fin dag. LÄRORIK dag. Rolig dag. Härlig dag. Min tå är infekterad. Hej.

01 september, 2010

Låååång dag


imorgon äre skola hela dagen, nio till fyra. Och efter det ska jag jobba på Make Up Store. Pretty pretty.

pluggapluggaplugga

Stört bra pluggdag på BMC idag med några av mina BÄSTASTE. Kom fram till massa saker under dagen! Ogillar infertilitet. Varit ute o cyklat en del. SKRATTAT. Gillat prostaglandiner. Försökt förstå smärtan vid en förlossning. Hatat infektioner under graviditeten. Förespråkat psykoprofylax. Ojat oss över foglossning. Förespråka eller inte förespråka smärtlindring vid förlossning. Men nu är vi på banan. Har koll. Tycker jag. PUSS älsklingar