31 augusti, 2011

STOP IN THE NAME OF THE JÄVLA LAG

hur bra kan man haaa det? Sova till nio. Styra dusch, rastning, lek, smink o tjafs. Hem till bästa Anna för grupparbete (som suger berguvspung. Aaa asså Anna suger inte berguvspung, utan arbetet). Skrev satan och lärde oss hata pedagogik ännu mer. Finaste Emily kom, och vi lyssnade på P3-dokumentär istället. Grät tillsammans. Pratade o diskuterade livet som bara vi kan. ÅKTE HEM. Min bästaste Maria kom för sushi och myskväll. BÄSTASTE! Told you, mina vänner är finast!!

älskar er!


136 DAGAR KVAR

ja det säger allt.


30 augusti, 2011

DU SKA INTE TRO ATT JAG ÄR LEDSEN..

Jag äger världens gulligaste hund (ok partisk). Jag har dom fiiinaste av vänner (EJ PARTISK). Jag har en underbar familj som jag älskar och som älskar mej. Jag har en fantastisk lägenhet, men kanske flyttar till en ännu finare snart:). Jag fyller snart piiiiiiiiiiiip, men får ändå alltid visa leg på systemet (haha lät som jag skulle vara där varje dag). Jag har klarat skolan galant och är snart sjuksköterska (lycka). Och så har jag en del lyckliga hemligheter som jag viiill berätta, men det får vänta ett tag..

jag är också sprängfylld av känslor. ALLA känslor. Säger ALLTID vad jag tycker och tänker. Inga konstigheter. Då blir det bra.

Syftet mitt med detta inlägg är oklart, men det kom från hjärtat;)

PUSS


SÅJÄVLASUGENPÅNYHÅRFÄRG

älskar denna. Men jag veeeet inte. Hur fan ska jag se ut??


JAGVILLJAGVILLJAGVILLJAGVILLJAGVILLJAGVILLJAGVILLJAGVILLJAGVILL


o.s.v. Hej.


29 augusti, 2011

INGEN ÅTERVÄNDO

jaaaa men då var man registrerad på sista terminen på ssk-programmet då. Helt utvecklingsförstört ofattbart. Om ett par månader äre dax att bomba favvo-avdelningarna på Ackis med sitt CV juu! Så jävla kul att träffa alla idag efter sommaren, men man hinner ju inte prata med alla som man vill då vi är typ 80 i klassen (Taaaiiimiiiii, imorgon ska vi krama ihjäl varann då?). Aja vi börjar med lite pedagogik (ni kan läsa: flummigaste-ämnet-som-finns-på-hela-jävla-Tellus). Det blir chill på schemat dock;)


haha idag hämtade vi ut paketet med Stellas höst-outfit:) Det blev en rosa istället, då den blå inte passade i storleken. Hon var väl inte överförtjust i att ha nåt på sig när vi prova den första gången, men hon är nog glad när det väl börjar bli kallt;)


JAHAAA DÅ KANSKE MAN SKA FLYTTA DÅ


mer än så kan jag tyvärr inte berätta än. SEN :)


28 augusti, 2011

MIN ÄLSKLING ÄR HEMMA IGEN

och nu ska vi bara mysa heeela kvällen! För imorgon börjar verkligheten igen, 4 veckors ledighet är över, och jag börjar MIN SISTA TERMIN!!! Men det har varit den bästa sommaren på länge!! Nu kommer jag aldrig mer ha sommarlov... det känns konstigt. Nästa sommar jobbar jag som sjuksköterska och får ha SEMESTER. BETALD! Det va ju ett tag sen.


NÄR MAN INTE KAN BESTÄMMA FÄRG

typiskt jättejobbigt problem asså. Kör på båda. Bra hej.

B-DAY A LA FRANCISKA!





fram / bak / hörnan / oklart / bästisar / mer häng i hörnan

Igår firade vi alltså en 30-åring! Underbart! Vackra människor. Mat att dö för. Utemys heela kvällen! TACK för bästa festen!



27 augusti, 2011

TOMT

igår efter vi varit på Ultuna för sjuhundrade gången denna vecka (och satt in ny behandling, då den förra inte hjälpte), så åkte vi ut till mina föräldrar för att lämna Stella där över helgen. Egentligen vill jag inte lämna bort henne, men jag ska jobba imorgon och ikväll äre big 30-årsfest för fina Franciska, så då är det bäst för lillskiten att få det lugnare ute på landet!


Nu måste jag ner på stan och styra massa grejjer inför kvälln. Hörs. Hej.


26 augusti, 2011

NEW YORK. I LOVE YOU!


BE SAFE MY LOVE. MAY IRENE DON´T HIT YOU THAT HARD<3

I´ll visit you soon my beauty..


25 augusti, 2011

STELLA VILDA

Ja hon heter faktiskt så:) Ber om ursäkt att det blivit så mycket bloggande om henne senaste veckan, men det har liksom varit fokus. Hon måste bli frisk och ha det bra!

<3

JOLÅ SNART ÄLE HÖST

känns verkligen som det, då det är sista dagen på sommarlovet imorgon (helgen räknas väl inte va). På måndag börjar skolan igen och det är dags att slå på hjärnpartit, så man kan komma ut ur sjuksköterske-garderoben i januari.
Idag har vi varit hos Stellas blivande dagmamma och hälsat på för första gången (la ut en annons på blocket). Allt klaffade sååå himla bra, och jag kommer lugnt kunna lämna henne där och veta att hon har det underbart när jag är i skolan! Tack bästa Mari för att du följde med och godkände också!!;)

Annars då? Jo men hörrni kan inte det där jävla Fångarna på fortet ba utgå från rutan. VEM kollar på det nuförtin? Kurt Olsson har inte tvättat varken kostymen eller barret på 25 år. Gunde o vaheterhonnuigen... jo Agneta, har ju typ en AF på 143 när dom sprungit till nästa cell. Aja, det kanske bara är jag som stör mej. Nu tror ni ju att jag säkert kollar på programmet, men nej, jag har tv´n på ljudlös och lyssnar på spåttifaj istället. Och snart får vi finbesök, Stella o jag!

PUSSPÅER


JORÅ SÅATTE JAG ÄR SÅ JÄVLA STARK ATT JAG HAR SÖNDER NYCKLAR NÄR JAG SKA LÅSA UPP CYKELN


så nu sitter halva nyckeln i låset och jag kan inte cykla! (jo asså jag KAN cykla, men får liksom inte upp låset).
Väldigt viktig info såhär på torsdagskvällen kände jag! :)


24 augusti, 2011

ÄLSKAR LÄPPAR

läppstiftet Gate från Make up Store är fortfarande min BÄSTA! Så jävla snyggt till hösten!


NÄÄÄJ MEN OM MAN SKULLE TA OCH SKAFFA SIG ETT VIP-KORT PÅ ULTUNA HÖRRNI (ELLER GÄLLER KANSKE BJ´S?)

idag var vi där igen (och blev ruinerade) för återbesök. Ögat har bara läkt till hälften.. så vi måste tillbaka på fredag igen (och bli mer ruinerad). Aja. Jag vill ju bara att min skatt ska bli frisk, så jag får väl leva på utspätt vattn o gammalt brö i höst. För övrigt är alla där så himlahimla trevliga o gulliga så man typ ba "haru facebook eller?".


kolla sötaste lilla ärtan, 2 veckor gammal här<3


23 augusti, 2011

JAG HAR SKRIVIT TEXTEN, LOVAR.

JAG BA VAFAAN JAHA HEJDÅRÅ MASSA TUSINGAR

åkte till Ultuna idag för och betala räkningen från vårt akutbesök i helgen.. Men som sagt, jag betalar allt för att min skatt ska må bra! Helt slut nu, då senaste dygnet blitt lite halvskevt med sömn o så. Men det var bra. Nu blire mys!

PUSS



22 augusti, 2011

DETTA KÄNNS SÅÅ SJUKT..

... om exakt en vecka har jag påbörjat min sista termin på sjuksköterskeutbildningen!!!! Helt stört va tin går fort asså! Om ett halvår står man liksom där med en Caroline Ragnarsson leg. sjuksköterska-skylt i handen istället för en student-skylt! Från termin 2 så har det blivit Annas o min tradition att jag alltid messar henne på morgonen innan en ny termin börjar, typ "T3!!!!!!!!!!!!!!", "T4!!!!!!!!!!!!!!" o.s.v. På måndag blire "T6!!!!!!!!!!!!!!!!" och sen blire inge mer... Hahah sjukt ointressant inlägg kanske men det var vad jag tänkte på just NU!

Ha bästa kvällen! PUSS


21 augusti, 2011

VI

jag älskar oss <3


NAKEN SANNING


osminkad jag (nyfärgade ögonbryn ba) och halvtrött djur

vi bara väntar o väntar på våran efterlängtade som kommer snaaaart!

Ha en fin kväll!!


SÅHÄRVAREVA

jag och Stella trotsade hällregnet igår för att åka ut till Alunda för att fira Nellie som fyllde år! När vi varit där bara en timme så får Stella en tjotablängare av deras katt. Aja tänkte jag, det såg inte så farligt ut, utan hon blev bara rädd och skulle upp i min famn. Då säger plötsligt nån av barnen att "det rinner blod från Stellas öga!" VAAAAA?! Självklart börjar blödiga jag att grina och ringer Ultunas akutnummer och dom säger att vi ska komma in på en gång (cred till världens gulligaste sköterska som lugnade mej på telefon där också). Aja pappa kör iaf in oss, och när vi kommer dit så hade dom precis fått in en akut-operation, så vi fick vänta nån timme, och jag säger till pappa att han kan åka hem. Under väntetiden kommer samma sköterska fram som jag pratade med på telefon, och han lugnar mej ännu mera, hur bra o proffsig som helst, bemötande är såå viktigt inom vården!
När vi väl får träffa veterinären sen , så sprutar hon in nån grön vätska i ögat på Stella för att se vart den ev revan är någonstans. Det syns på engång att hon har en reva på hornhinnan. Men det ska tydligen kunna läka med hjälp av antibiotika-salva och atropin-droppar.. så det fick vi med oss hem och tampas med nu (inge kul).

Aaa ok då men sen när vi ska betala, så höll jag på att bryta ihop igen. Flera tusen!! Tur att man har försäkring (och snälla föräldrar:), men det blir dyrt ändå.. Fast huvudsaken är ju såklart att Stella blir frisk!!
Sen hade jag ju sagt till pappa att han kunde åka hem, och att jag skulle ta mej hem därifrån själv. Nån buss bordere väl gå här tänkte jag.. JAAA EN GÅNG I TIMMEN PÅ JÄVLA HELGER! Hade precis missat den. Så jag börjar gå.. med en helt slut hund under armen, tung väska och världens största paraply.. tårarna börjar brännas under ögonlocken IGEN. Fyfaan vad synd om mej själv jag tyckte då haha.. vid halv nio kom vi typ hem och det tog mer än en timme att gå..

TACK i alla fall till ALLA ni fina som har hört av sig de sensate dygnet och visat att ni bryr er!!

Ni är underbara<3





innan kalaset / orolig morsa i väntan / duktiga Stella väntar på veterinärn / låt bli mitt öga för faan

Nu ska vi ha världens mysigaste kväll!

PUSS



19 augusti, 2011

TACK HORMAIL..

..för att ni styrde upp och avrättade idioten/idioterna som hackat min mail (aaa eller va ni nu gjorde)! Nu funkar allt igen och inga fler spam ska skickas, jag lovar!


JAG ÄR KÄÄÄR!

i sötaste gosigaste lilla Liam! Guu vilken guldklimp! Jag erbjöd Sara att byta honom mot Stella, men det verkade hon inte vilja ;) Vi hade en supermysig dag med massa ta-igen-prat! Tack underbaraste! Stella blev riktigt avundsjuk när jag gosade med Liam, och försökte överta mitt knä från honom haha. Men dom verkade gilla varann iaf, Stella har aldrig träffat nån sån liten människa förut, så det är väl bra att hon vänjer sig...




UNDERBAR DAG!


NÄÄ JAG HARNTE DÖTT

har bara inte haft tid att blogga :) Igår hade vi en supermysig dag i Sthlm med Anna o Emily. Vädret var fab, en riktig varm sommardag! Tog dåligt med bilder dock. Fan måste bli bättre på det! Idag ska jag pussa ihjäl mej på en bebis!! Skriver mer sen. Hörs. Hej.


Igår: Stella låg fint på en egen stol när vi åt / neeee min sallad är inte tio ggr större än de andras (ser bara ut så på bilden:)


17 augusti, 2011

AJJJJ

"Jaha då var det väl dags att kicka igång den här dagen då" tänkte Stella och körde en båda-bakbena-skithårt-rakt-in-i-tutten-spark på mä. Så kan man ju också vakna.


16 augusti, 2011

WOOOOHOOOO

jag har min nästa tatuering planerad! Tänker inte säga vad det är för motiv.. men den ska sitta på sidan av bålen, o gå typ mellan bröstet och höften (määääh mamma, tyst nu!). Måste ba boka tid NU!


TJENNNA VA GÖR NIRÅ?

själva ligger vi här på soffan o är tjuriga. Näääärå det är bara som det ser ut på bilden! Egentligen är vi ba trötta efter en lång dag på stan med massa olika dejter med folk. Haha hann med häng med fem olika personer idag, och då menar jag FEM OLIKA TILLFÄLLEN också. Rekord fan. Aaa skulle ba säga det bra tack tja.


15 augusti, 2011

TRYGGAST I VÄRLDEN


GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN STELLA!


NUMERA ÄRE JAG SOM KALLAR HOTMAIL FÖR HOOOOORMAIL

vafaaaan jag måste byta mailadress!! Nån verkar ha hackat min hormailadress och skickar ut spam till MAAAASSORAVMÄNNISKOR HEEELATIN!! Fuck.

ÖPPNA INTE!!!


FYYYYYFAAAAAAAN

jag läste just att en hund hade blivit påkörd och avlidit i centrala Uppsala idag. Fyfaan va hemskt!!!!! Stackars stackars ägare (och hund såklart)! Usch, nu fick jag en massa hemska tankar på vad som faktiskt kan hända... Måste gosa extra mycket med Stella nupåengång!!!

vi exakt nu!


14 augusti, 2011

MIN TRÖTTA ÄLSKLING


Stella är helt slut efter kvällspromenaden, och det tackar jag för. Nu ska jag nonstopläsa alla mina favvo-bloggar bra tack hej!


IDAG KOM EN INDIER PÅ CYKEL OCH TJACKA MIN MATTA


hahaha rubriken är heelt sann! Så jävla stört. Jag kom på att jag har en rätt fin matta uppe i förrådet som jag skulle kunna sälja för att få lite extra cash. Så jag la ut den på blocket och vips ringde en tjomme som prata indiskengelska och sa att han ville ha den. Fanvafab tänkte jag. Bestämde att han skulle komma idag kl 12. 11.55 ringde hann och sa att han inte hittade min gata. "Jag går ut på vägen o möter dej, jag har en liten hund med mej så du ser oss nog" sa jag. Så står jag där ute och väntar.. och väntar. Bil efter bil åker förbi men ingen indier.. Rätt vare är så kommer en männska på cykel som inte alls ser ut att tillhöra området. Det var han (huur i helvette skaru få hem den mattan som är typ 9 kvm och skiittung PÅ EN CYKEL hinner jag tänka väldigt fort). Aja jag säger åt han att "vi ska hitåt" och börjar gå hem.. jävligt snabbt går jag för tankarna som går genom mitt huvve är typ "vafaan ska grannskapet tro om att jag har en indier i hälarna såhär på en söndagsförmiddag??" Dom har ju sett mej med en del killar genom åren, men då har det ju såklart bara varit trevliga, snygga hetingar (hehe ta åt er nu), närå skämtosido! Indiern köpte i alla fall mattjäveln och jag blev några hundringar rikare. Men jag undrar fortfarande : HURFANFICKHANHEMDEN???

OCH så har jag tonat håret idag! Ingen utväxt, fäb.


SCHYSSTASTE MORGONFRIPPAN LIKSOM

hahaa på bilden har jag varit ur sängen i typ 23 sekunder. Ibland kan det bli bråttom på morgonen om Stella får för sig att hon ska ut nuuuuu! Då får man bjussa grannarna på denna sköna look! ;)


13 augusti, 2011

JAG ÄR FAKTISKT LITE TJURIG JAG

åhhh vad jag såg fram emot kvällens inflyttningsfest! Fan jag hade ju preppat ALLT liksom. Outfiten var bestämd och frisyrn likaså (observera: redan dagen innan!! händer ju inte jätteofta). Vad bestämmer sig mitt skallparti för att utsätta mej för dårå??! JO att vakna med värstahuvudvärkn from hell, typ migrän. Hela huvvet bara pulserar och jag har gått o kisat o vart ljusskygg hela dan, så imorn har man väl en massa rynkor också, fräääscht. Och inte har det blitt bättre under dagen, så jag får stanna hemma från en skitrolig (jag vet att det blir det) kväll.

Aja, som tur är får jag finbesök av nån som vill vara med mej ikväll, så jag ska inte tycka såå synd om mej själv ;) SÅ nu ska jag styra tacos. Det blir bra.

PUSS


12 augusti, 2011

INFLYTTNINGS-DOJJA IMORGON DÅ

tror det blir den här trasan som ska få betäcka min lilla kroppshydda. Den va längesen nu!