13 september, 2011

PISSDAG IGEN

det enda bästa idag var att min fina vän Mazen (used to be my lover haha:) kom hem på besök från Vegas efter att inte varit hemma på typ 2 år! Nu ska vi hänga brorsan!!;) Saknat dej såinibombäään! Kärlek!


4 kommentarer:

  1. Vem har inte varit hans lover?? Alla Uppsalatjejer över 13 år har väl varit med mr M. Och halva Vegas nu oxå då.

    SvaraRadera
  2. Hahahaaaaaaaaaaaaaa jag ska vidarebefodra detta till honom. Jag och M har känt varandra i tio år och är som bror och syster idag. Vi berättar allt för varann så du kommer inte direkt med nåt nytt, förutom att du kanske är liiite väl överdriven då.. Säkert är du en av många som fallit för honom och blivit dumpad diiirekt, eftersom du verkar så bitter. Jag känner honom som få, han har ett stort hjärta och vi gör ALLT för varann då vi är soulmates for life. Förresten, fegt att vara anonym. Antagligen bara avundsjuk.

    SvaraRadera
  3. Anledningen till att jag är anonym är för att jag är vänn med M:s vänn. Så skulle jag säga mitt namn avslöjar jag för mycket. Har aldrig rört denna kille och inte heller varit intresserad av honom! Ett stort hjärta har han säkert, men finns även sidor som många ogillar, och då menar jag MÅNGA. Men bra att DU står vid hans sida, trotts att han berättar allt för dig...för din skull hoppas jag att han censurerar och inte säger allt. Och ja, självklart överdrev jag, lite.

    SvaraRadera
  4. Ok. Men om du är vän till hans vän, så säger det ju sig självt att du får andrahandsinformation eller kanske t.o.m tredje.. brukar ju inte alltid stämma det, om du tänker efter. Mig har han aldrig gjort illa och ställer ALLTID upp, och jag vet att han respekterar mej till tvåhundra procent. Jag står vid hans sida och han vid min. Det du säger att "många ogillar med honom" får stå för dom, och jag vet att han inte bryr sig heller. Tack för att du erkände att du överdrev! ;)

    SvaraRadera