31 december, 2011

GOTT NYTT ÅR FINA NI!

Hoppas ni alla har en underbar nyårsafton och dra bara löften som ni VET ni kan hålla! Själv kör jag med: JAG SKA BLI EN FÖR ÖVERJÄVLIGT BRA SJUKSKÖTERSKA.

Nu ska vi gå över till bästaste grannarna och äta anka och hummer. Jag mår inte så bra, så det blir skönt att ta det lugnt och ha 3 meter hem.

pussss på er<3


30 december, 2011

MEEH HEEJE:)

Hur mår ni finisar? Jag har mostermyst med Loke i två dygn och herruguud va vi har haft det bra!:) Nu har han åkt hem och jag o Stella grejar här hemma.. allt är ju fortfarande inte riktigt klart i nya "huset";)
Vet ni vilken hemsk sak som hände nyss när jag o Stella var ute?? Ett gäng ungdomar kom o gick på andra sidan trottoaren.. och så hör jag en av dom säga "det hääär blir kul!" och så kastar dom något mot mej o Stella! Jag reagerar direkt och springer iväg med henne! En sekund senare smäller det!! EN JÄVLA NYÅRSRAKEEEET! Fatta vad farligt!! Om inte Stella blivit så rädd hade jag kutat tillbaka och boxat ner dom jävlarna samt skrikit ut det fulaste vokabulär jag kan!! Asså jag skakar fortfarande av ilska, vilka jävla sviiiin!!


28 december, 2011

VI HAR VÄRLDSMYS MED LOKEÄLSKLING!

min sötaste systerson ska bo här i två nätter och jag bara ääälskar att skämma bort min prins!
Hittills har vi kört leksaksaffärer-hämtmat-film-mys... BÄSTA!

PUSSSS


26 december, 2011

JULEN TVÅTUSENÄLVA E FIRAD

på självaste julafton firade vi hemma hos bästa mormor och morfar! Jag och Stella var barnen under denna tillställelse:) Igår kändes dock mer som RIKTIGA julafton då vi fick vara med min fina systers familj! Barnen blev överösta av julklappar och det var såå mysigt!
Det slog mej att jag kanske kommer jobba nästa jul... aja, men det är ju jag själv som valt mitt yrke:) Nu är vi hemma igen efter 3 nätters bortasovande. Så himla skööönt att vara hemma i vårt hus igen. Haha anledningen att jag säger "hus" är att min Loke alltid säger det.. när dom åkt förbi Vaksala torg häromdan (där typ Uppsalas största gran står) hade han sagt: "asså den där granen skulle läätttt få plats i Carolines nya hus!" Sötaste gullet mitt:)

Pusspåer


25 december, 2011

GOD JUL ÄLSKLINGAR

såhär lite i efteskott!! Jag har inte glömt bort er, lovar! Jag har det bara så mysigt med familjen:) Vi hörs snart fina ni!

PUSSSS


23 december, 2011

MITT I NATTEN

aa det är fan mitt i natten nu!! Vad gör jag vaken? Ja det kan man ju fråga sig.. jag undrar också faktiskt. Hostar som en galning så jag kan bara inte sova.. Min lilla Stella-älskling ligger i min famn och sover som en bebis som tur är. C-uppsatsen är GODKÄND!! By the way sådär:) Såg ett mess som Anna skickat tidigare ikväll (då jag faktiskt soooov) att vi är godkända.. på vår 38 sidor vetenskapliga kandidatuppsats! Kanske därför jag inte kan sova också, för det pirrar i hela kroppen av lättnad och lycka! Vilken julklapp! Nu ha vi typ INGET kvar i skolan.. ett litet pedagogikarbete som tar en dag typ, sen inget mer.. 3 år av slit är snart över... känns som det just började... Hellvette, jag är liksom sjuksköterska om 3 veckor!!!

och det är mitt i natten nu... KYSS


22 december, 2011

TJENNA VA HAR NI GJORT IDAG DÅ?

Själv så:
-vakna jag av en mardöm vid sju-snåret

-släpa upp Stello på första promenad vid 11 (lyx-hund det där). Hon gick bananas i snön (hon älskar snö). Det kom en 7-årig mongoloid som ville va me. Klart han fick!

-hängde hos grannarna ett par timmar. Fixade fränsar o bryn på frun i huset

-hostar satan och har ont i hela jävla lungpartit på inandningen, så jag misstänker pneumoni, fint lagom till Jesu födelse (eller hur fan det nu är med det där)

-daska i stora plånkan på djuraffärn, så Stella får en fin jul

-åkte hem och dog feberdöden

-och där är jag nu

HÖRRS (hoppas jag)



20 december, 2011

VA ÄRE FÖR JÄVLA FEL PÅ BLOGGER?



Aja, jag vill bara vara snäll och säga att jag finns här! Känner att min blogg sugit disktrasa på sistone förååååt!
I söndags då: bakade massa julgodis med min kära familj. Mamma stressade som satan "in med den i micron, ut med den, in igen, stopp nu äre dags att..." aa ni vet:) bästa mamma! Jag lacka ur på knäcken (som vanligt) "jäääääävla kuuuukknäck, mamma nu får du fan ta över!" Annars gick allt bra;)
Igår då: Vi försvarade vår bebis, c-uppsatsen.. det gick bra, vi är så braaa!
Idag då: jag fixade julisar, och sen kom mina älskade vapendragers på glögg-paket-julmust-vindruvers-chokladbolls-ostbågs-och-massa-sånt-myyyys! LOVE YOU<3

19 december, 2011

JAG VILL SKRIVA MASSA...

men jag är så nedstämd idag.. någon jag älskat har lämnat jordelivet idag. Så jag skriver och berättar mer en annan dag. Pusspå er!

16 december, 2011

DET KOM ETT BREV


<3 <3 <3


JAG DÖR VAD KUL!

Är man KUNG på innebandy eller! Va?? Jag var ju döseriös och minst ett par ungar lär ha blåmärken på smalbena imorgon! Näääärå skämta, jag var rätt schysst, förutom att jag gjorde ett mål på Loke (han var målvakt idag).. men jag ropade direkt efteråt "föörlåååååt Loke" haha. Det var typ jag, två mammor och resten pappor som spelade mot 7-åringarna, vilka ättriga små fighters dom är, riktigt duktiga!!
Och här ska ni få höra årets komplimang: en mamma som satt bredvid min syster på läktarn sa: "du, hon med ljusblå byxorna måste väl vara en storasyster till nån av pojkarna, inte kan hon vara en förälder?" Jennie (min kära syster) ba "ehhhh jag hon är en storasyster men hon är MIN storasyster!" Haha:)

In action. Fotograf: Nellie 3 år.

PUSS PÅ ER


15 december, 2011

INNEBANDYMORSA

haha imorgon ska jag vara innebandymorsa! Loke har avslutning på innebandyn och dom ska ha match mot föräldrarna. Min syster är inte direkt innebandysugen och Lokes pappa jobbar sent så vad gör man inte som moster för sin älskade gudson! Jag älskar sånt där! Hoppas man inte tacklar ihjäl nån unge ba! All in för mej. Tack hej.


JAHADÅVARETYPJULDÅ

på vår älskade brygga vid havet..<3

herregud, jag är inte direkt en julmännska jag.. upp-med-julgränsjäveln-kötta-dit-en-stjärna-på-toppen-släng-på-massa-glitter-så-färdigt-justja-in-med-klapparna-under-granfan-NU! Mysigast är ju bara att få vara med familjen på julen OCH äta ton av julmat:)

Jag trivs bäst på sommarn! PUSS


13 december, 2011

12 december, 2011

HEJ FINA NI!

hoppas ni mår bra! Vi har fixat massa praktiska saker inför examineringen av vårt examensarbete idag. Skööööönt att man kan börja bocka av allt... nu är det inte mycket kvar!!

Nu ska jag och Stella gosa upp oss i soffan och mysa!


11 december, 2011

37 SIDOR C-UPPSATS

är inskickad för allra sista gången! Och vi är nöjda. Vår uppsats är vårt verk tillsammans och vi kommer försvara den så bra vi kan på opponeringen. Haha jag drömde till och med härom natten att jag gick runt och sa "det är en komparativ studie med kvantitav ansats och det finns en signfikans (p=0,000) att de som behandlats med oxycontin/oxynorm har haft mindre illamående än de som behandlats med dolcontin/depolan/morfin.

käraste Anna och jag. Det känns så overkligt att du kommer att flytta härifrån efter examen! Vi kände från dag 1 på sjuksköterskeprogrammet att vi var själsfränder.. och snart är det dag.. aa jag vet inte vad, men iaf 3 år senare och vi ska ta examen tillsammans (och du älskade Em:). Tänk vad mycket vi gått igenom! Glädje, tårar, lycka, smärta, skratt.. ALLT!

*KÄRLEK*


10 december, 2011

SÄMSTA BILDEN JAG LAGT UT EVVVÖR

men jag va ba tvungen! Direkt såhär innan läggdags och avklädning.. tror ni att jag kanske älskar mitt lilla linne en aning? Kanske sådär mycket att man vid varje tvätt tänker "meh vafan jag borde ju kasta det här" MEN så får det ändå åka in i tvättmaskin och man vikert efteråt med omsorg trots bristerna som hål o sånt.

Nä nu injicerar vi Stilnoct intratekalt och ser till att man kan sova inatt, så hörs vi imorgon;)

PUSSGODNATTHEJ


PLUGGLÖRDAG MED BÄSTIS

sista rycket med c-uppsatsen nu! Den ska vara helt officiellt inne på måndag kl. 08.00. Så jag och Anna har suttit hela kvällen och jobbat med korrigeringar. Mitt i allt kom jag på att jag HEELT glömt bort att det var julbord med fina musarna ikväll!! DUMMA mej:(( Jag har haft så mycket att tänka på att jag glömt bort det, och inte hade jag skrivit upp det i min kalender heller! Förlåt förlåt fina ni!

just nu: världens tröttaste

haha när vi kom hem så stack Stella in som en världsrekordlöpare.. jag ba: jaha jag klär väl av mej jacka och skor och grejjer i lugn och ro då. När jag sen tände lamporna hade hon slocknat på sin älskade kudde innan jag ens hade hunnit klä av henne! Tröttfisen:)

En annan sak slog mej ikväll.. om 5 veckor exakt är det min examenskväll! Vad kommer jag att göra då den här tiden? Förutom att jag kommer vara en LYCKLIG stude.. nej jag är ju inte ens student då längre!! Jag kommer vara en examinerad sjuksköterska! En vecka senare börjar jag jobba på ett jobb som jag drömt om och önskat mej länge. Hoppas det blir som jag tänkt..

PUSS


09 december, 2011

HELT SLUT FAN

nu har jag sprungit fram och tillbaka till tvättstugan med sammanlagt åtta fulla tvättkorgar! Roligare kan man ju ha, svettats som en dåre också. Vädret gjorde inte saken bättre. Skitdag. Så, nu har jag skrivit av mej. Ikväll blire bättre!

detta är mina fönster där högt uppe i taket. Rätt mysigt när man är INOMHUS i detta väder och regnet smattrar mot rutorna:)


LEDIG FREDAG

så jävla skööönt! Jag klär mej såhär snyggt och beger mej till tvättstugan, har närmare tre ton tvätt nämligen! Det jobbiga är nu att jag måste gå UT för att komma till tvättstugan, fan vad med massa ny vardagsmotion jag har skaffat mej nu :)
Aja ikväll blir det glögg-drickning för hela slanten hemma hos mej! ÄLSKAR glögg!!
Sen kommer Anna hem igen imorgon så lördagkvällen och söndagen kommer gå åt till att korrigera vår C-uppsats.. men vad gör det när man får umgås med sin älskade vän samtidigt!<3


08 december, 2011

AVSLUTET..

..jag fixade det sista i min gamla lägenhet idag.. kändes overkligt.. när allt var klart gick jag runt och drog mina fingrar över varje vägg (jaa jag hade spritat dom innan) och sa hejdå.. älskade älskade lägenhet.. Jag kommer aldrig glömma oss.. Sen åkte vi och lämnade in nycklarna och jag hoppas att han som ska bo där efter mej kommer trivas!

Jag älskar redan min nya lägenhet.. trappan kommer nog ge mej grymmaste röven till sommarn iaf:) jävlar va jobbigt det är att kuta upp o ner

men puss på er då gullisar!


07 december, 2011

JAG ÄR SÅ JÄVLA LYCKLIG!

ALDRIG mer kommer jag behöva använda denna skylt! ALDRIG! Jag klarade nämligen mitt praktiska prov idag!!! I tre timmar hade jag en bedömande sjuksköterska/lärare som tomtade efter mej och noterade AAALLT jag gjorde (allt hände på min senaste praktikplats). Smått stressande asså! Men vips var det över och en till lärare kom för att bedöma och analysera om jag var en kompetent sjuksköterska.. och det är jag!!! Fick höra så fina ord om mej själv så jag ba "vafaan äre för jävla supersjuksköterska ni pratar om?? Henne vill ju jag träffa!". Närå, men en riktigt schysst egoboost iaf:)


06 december, 2011

LOOOOOVAR

att jag snart ska lägga upp lite bilder på nya läggan! Vill bara få allt PERFEKT först;) Jobbar påt hela tin (när jag inte skriver c-uppsats då).


04 december, 2011

JAHA NEHE DÅSÅ

äre väl dags att fortsätta bära grejer, packa upp och fixa mer, montera upp gardinstänger och tavlor, städa i gamla lägenheten.... ja vi har nog och göra idag också;) Men det är kuuul! Vi har btw sovit förskräckligt bra i nya lägenheten inatt!! Men en sak kan jag säga med att ha blivit med TRAPPA.. jag har så ööööverdjävulskt ont i vaderna efter att ha sprungit upp och ner typ tre miljoner gånger igår! Ville ba dra fram köttkniven och hugga av mej vaderna när jag vaknade! Men sen kom jag på att det vore dumt. Så nu kör vi igen!

Hörs ikväll PUSS!


03 december, 2011

AHHHHH VILKEN DAAAG!

Vi har haft ett jävligt fab teamarbete idag asså! Vi är inte heelt klara med flytten, men det har gått bra iaf, fortsätter och gör klart allt imorgon. Vet ni vad jag hittade nu ikväll när jag höll på o packade upp? Jo ett brev som jag skrivit till mej själv när jag skulle flytta hem från USA och hade ångest.. HÄR får ni läsa vad jag skrev då :"Just nu sitter jag på planet och väntar på att det ska lyfta från New York. Jag känner för att bara resa på mej, ta mina väskor och springa här ifrån. Jag vill vara här, vill inte åka hem till Sverige. Jag vill stanna kvar här, HEMMA i USA. Det är hemskt att ha två hem, två hem på två olika platser i värlen. Och på båda platserna finns människor jag älskar och inte vill vara utan.. NU lyfter vi snart och jag kan inte sluta gråta.. när kommer jag tillbaka hit?"

Åhh vilka minnen! Älskade älskade underbara liv jag hade när jag bodde i New York! Saknar det sååå mycket.. Trots att jag varit tillbaka och hälsat på typ 8 ggr så vill man tillbaka jäääämt! Nu är det två år sen jag var där.. Hoppas jag kommer dit snart igen... Älskade New York<3


NU BLIR DET FLYTT!

Ringde nyss mamma för att kolla om dom var på väg..

Jag: "asså ni kan komma när som helst, jag är klar"
Mamma: "ja vi ska bara äta frukost o så ska jag slänga på lite mascara"
Jag: "määäh idag behöver man ingen mascara vi ska ju bara flytta, man får vara ful idag"
Mamma: "ok då, den som är m i n s t ful får gå och hämta mat sen då?"

haha mamma är så jävla rolig ibland!

NU FLYTTAR JAG!


02 december, 2011

HÖRRNI JAG KLARADE TENTAN!!!!!!!!!!!!!!

Asså jag är så glad att jag spricker snart!!! Fatta vad skönt att aldrig mer skriva en tenta (om jag inte vidareutbildar mej då;)!! Jag har klarat ALLA tentor på hela sjuksköterskeutbildningen!! Aaaa det känns så underbart! Om 6 veckor tar jag examen liksom! Unfuckinbelievable!



Jaha annars då? Här är några bilder min nya lägenhet som jag fotade imorse. Visst är den fiiiiin? Min stora underbara etagelägenhet! Jag har burit grejjer i tre timmar idag så nu är några saker på plats iaf. Imorgon kör vi stor-flytt med alla möbler o allt annat. Så inatt blir sista natten i min lilla älskade lägenhet.. Minnen deluxe<3

Nä nu jävlar är det EM-lottning! Hörs hej.


ÄNTLIGEN HÄNDER DET!

JAG HAR SOVIT EN HEL JÄVLA NATT!! Så himla underbart. Det har inte hänt på flera månader. 9 timmar i sträck sov jag, och när jag vaknade kände jag mej aspigg och det bara pirrade i hela min lilla kropp för att jag kände att jag älskar den här dagen! Haha kanske svårt för er som inte har sömnproblem att förstå hur man kan bli så lycklig för detta... men så är det iaf! Det verkar således som min medicinering funkar.. och hoppas verkligen att detta fortsätter!

Idag har jag massa saker att fixa (älskar att jag är ledig idag), måste lämna in ett färdigt PM, hämta ut ett brev på posten, fixa några ärenden på stan, handla, börja flytta och förhoppningsvis få ett POSITIVT tenta-resultat idag! Återkommer om detta...

Ha en fin dag så länge! KYSS


01 december, 2011

WWW.GEMEJSOLBRÄNDABENNUDIIIREKT.SE

Tack hej.


VAFAN HAR TOMTEN RAKAT SIG PÅ MIN HALLMATTA?




närå det är bara Stella som mördat ett gosedjur! Pju.


HÄMTA NYCKLAR OCH SKRIVA C-UPPSATS

Åhhh idag har jag hämtat nycklarna till min NYAFINAFINA lägenhet!! Men all flytt sker i helgen. Dock gick jag dit ikväll när jag kom hem bara för att titta till den:) Det var skiiinande rent och fint överallt.. längtar tills vi ska sova där första natten!
Sen har vi köttat c-uppsats idag, jag och Anna. Vi tycker typ att vi är klara, så vi skickade in den till vår handledare nu på em. Hoppas på så lite korrigeringar som möjligt!

Imorgon är jag ledig!! Så jävla skönt! Skriver mer då:) PUSSA


30 november, 2011

ÄLSKLINGAR!!

Ni är bäst som hänger här trots att jag är sämst på att blogga just nu! MEN DET KOMMER BLI BÄTTRE JAG LOOOOOVAR! Imorgon får jag nycklarna till nya lägenheten!!!

PUSS PÅ ER<3


28 november, 2011

C-UPPSATS

äntligen får vi skriva examensarbete igen! Att lägga upp tiden som man vill är en stor frihet som gör att jag mår bättre. Vi körde 9-18 idag, fab tid. Egentligen har jag inte så mycket jag vill säga med detta inlägg.. bara visa att jag lever:)

OCH så är jag så glad för att ni fina läsare hänger kvar här, trots att min blogg suger för tillfället!

PUSS PÅ ER<3


27 november, 2011

NO MORE PRAKTIK

så då får man måla naglarna!

Det är ingen bra dag, så vi hörs en annan ok? PUSS fina ni<3


26 november, 2011

VILKEN JÄVEL SA 8 GRADER PLUS?


jag frös i alla fall ihjäl idag! Och nu snackar dom om STORM! Om det blir STORM kommer jag frysa ihjäl igen OCH så kan man ju liksom inte ha utsläppt hår OCH läppglans samtidigt om det blir STORM! Herreguuuud vart är världen på vääg?



(SKÄÄÄÄÄMTA!)


NATTLIGA BESÖK

JO. Men hur gick det med sömnen då? Till en början gick det bra, somnade som ett barn innan Idol ens slutat! Kl 05 typ ringer mobilen, jag flyger upp och ser vem det är och ba "vafaan vill han NU?". Men jag svarade iaf för när kära gamla S ringer den där tiden är det nåt.. "Carro det är kris! Jag och min polare har tappat bort våra jackor med hemnycklarna i, nu står vi ute och fryser ihjäl, kan vi få sova hos dej, allstå jag döööör typ snart!!" Hahaha. Klart dom fick komma! Jag ba "du lägger dej där och du lägger dej där, så, nu ska vi sova!". Jovisst. Han på soffan börjar snarka. Jättehögt. Jättelänge. Jahapp. Han på soffan slutar snarka. Yes! Nu SKA jag somna då. Då börjar det snarka bredvid mej istället. Kör armågen skithårt i magpartit på han, check. Slutsnarkat. Äntligen! Han på soffan sätter fart och börja snarka IGEN. ÄHHMEEEVAIHELLVETTEASSÅÅÅ!!
Haha till slut låg jag bara där och skrattade åt allt! Så jävla komiskt egentligen. Som tur var sov Stella också som en stock:). Men jag var vaken jag. Från 05.00 till nutid. Men det är ok, klart man vill hjälpa vänner i nöd!

Ha en fin lördag! PUSSSS


25 november, 2011

FREDAGSMYSNÅSÅFÖRBANNAT!!


jävlar så sköööönt! Min sista praktikdag är klar och jag blev godkänd med VÄRLDENS finaste ord på slutbedömningen!
Imorgon ska jag SOOOOVA! Nu ska vi MYSA. Hörs imorgon finisar. PUSS


23 november, 2011

JAG ÄR KÄR I MIN LÄKARE


han är kanske världens bästa!!! Vi kom iaf överens om två behandlingsmetoder idag, en farmakologisk och en icke-farmakologisk. Orkar inte skriva exakt VAD! Så nu jävvlar ska jag må bra till jul;)


PUSSS


22 november, 2011

TJAA

fast jag är heeelt slut så mår jag lite bra idag:) För imorgon är jag ledig! Bästa känslan ju! Nu har jag bara två dagar praktik kvar.. FOR-FUCKIN-EVER, tackgodeguuudfördensomsnoddedentiden! På fredag har jag dessutom fått förtroendet att vikariera som sjuksköterska på rikt ett par timmar på eftermiddagen.. Gaaah! Då kommer jag vara helt själv på hela huset och ansvara för 50 patienter!! Hajja ansvar.

älskar min nya mössa från Lager 157!


21 november, 2011

14 TIMMAR KANSKE KAN RÄCKA?

Körde praktik 7-16 idag och därefter skrev vi ihop ett förbättringsarbete, jag och en klasskompis. Bra slut i hjärnregionen nu va.
Så vet ni? Jag återkommer! Anar att jag bara kommer svamla massa skit om jag fortsätter skriva, så jag låter er slippa det;)

Fryser ihjäl gör jag också, sitter med mössa och halsduk på mej inne.. men jag diagnostiserar mej själv bara som trött och slut, för jag äter ju antibiotika och borde inte ha nån infektion på gång. SKITSAMMA. Avslutar ba NU.

PUSS


20 november, 2011

JÄDDRAR I MIN LILLA LÅDJÄVEL VARE HÄNDER GREJJER ASSÅ

eller inte! Haha, idag har jag typ gjort inget. Jo men jag har läst en bok! Haha, fatta jag plöjde en hel bok på tre timmar. Rätt värt. Annars då? Nää jag har inte orkat tona utväxtn än.. tror inte mina dementingar bryr sä heller.. sista veckan nu! Ge mej styrka!


och det här då.. dethär är lite stört! När vi pluggade inför tentan förra veckan så konstaterade vi: "fyfaan om det är nåt man inte vill ha så är det begynnande njurproblem asså! Fan pärs!". Jaha så läste man just att Kurt Olsson kastat in handduken för sista gången och lämnat jordelivet.... och va hade han för fel då? JO njurproblem. Vila i frid nu!


VAD I HELLVEEETET VARE SOM HÄNDE??

JAG köpte en påse karamellkingen idag. VAAAAAA?!? Jag som egentligen hatar sötsaker, kan inte komma ihåg när jag köpte godis senast! Herre. Jag kommer väl äta en halv och sen har jag fått nog.. så om nån e sugen, kom hit da!


19 november, 2011

NO FACE

jag hittade min man idag! Gick på stan o glodde runt, och jag stötte fan på honom i varenda butik! Vi log mot varann varje gång, ingen vågade säga nåt.. Fan Uppsalas snyggaste kille asså, men har aldrig sett fanskapet förr.. Synd att jag inte hade Stella med mej för då får man jämt uppmärksamhet och hon är en orsak att okändingar börjar prata med en..:) Måste hitta honom igen..


kolla söta tröjan som hennes underbaraste dagmatte stickat till henne!

Puss nu!


JORÅ

En liten sten har nu lättat från hjärtat.. tentan är skriven! Förhoppningsvis har jag nu skrivit den allra sistaste tentan på hela sjuksköterskeutbildningen (det kan ju bli omtenta menar jag..)!! Det kändes ok efteråt och jag skrev på allt, man vill, men vågar ju aldrig hoppas innan svaret kommer..
Annars känner jag väl att jag mår lite bättre, lite mindre stress just nu.. men mitt liv känns verkligen som ett pussel och jag har svårt att koppla av när inte alla bitar är på plats. Aja jag ska sluta älta här iaf, och försöka vara mitt vanliga positiva störda JAG:)
Igår kväll var jag bjuden på middag hemma hos min fina barndomsvän, som har en liten POJKE i sin mage! Åhh hon var så fin med den där lilla bulan på magen, och hela hon bara strålade!! Så lycklig för hennes skull! Jag ville lägga ut en bild på henne, men hon ville inte det:) så jag respekterar det.. iaf idag haha;) Underbar posttenta-kväll med min fina vän blev det iaf!


Idag ska jag bara ta hand om mej själv, göra ansiktsmask, färga ögonbrynen, kanske tona utväxten på håret (om jag orkar), kanske luncha och mysa med en vän på stan.. det är så underbart att vara ledig hela helgen och inte ha några direkta planer, bara göra det man känner för. Mysa med Stella såklart också, men det hör ju till:) Fortsätta flyttpacka ska jag göra, inte så långt kvar tills jag flyttar nu! Börjar faktiskt få lite separationsångest att lämna min lilla lägenhet.. guu va med saker som hänt i den och va med minnen man har härifrån! Åhhh!

Nähe här blir det inga barn gjorda! Nu kör vi härliga lördag!

PUSS


17 november, 2011

NU SKA JAG SKRIVA ETT SKIT-INLÄGG, MEN DET BLIR BÄTTRE PÅ SLUTET SÅ HÅLL UT!

jo idag har undertecknad hängt på närakuten efter praktiken. Varfördårå? Joo för att jag har en jävla tumme vilket jag fått en nagelbandsinflammation i (jävligt mesigt ju), så jag var tvungen att få antibiotika liksom! Aaa så jag fick sitta där i flera timmar ikväll och hade den dära "men-för-faan-jag-har-tenta-imorgon-och-har-inte-tiiiiid-att-sitta-här-hjälp-mä-ba"-blicken mot varje läkare och sjuksköterska som passerade. När jag till slut fick träffa läkarn så sa han "ja du måste ju ha antibiotika så jag skriver ut det OCH så får du vänta ett par timmar till så vi får lägga om din tumme".. antar att ni hajja vad jag svara.. "nähärru jag går hem och lägger om tumjäveln själv jag, bra tack tjarrå".

Sen när jag kom hem och skulle ladda mobilen, så funka det inte! PANIK. Hur ska jag kunna vakna imorgon till tentan om jag inte har en mobil att ställa alarmet på?? Har typ 7000 flyttkartonger i lägenheten just nu och där nånstans fanns en gammal mobil som jag ansåg att jag behövde i detta akutläge! Hitta den jäveln till slut och nu hoppas jag den ringer imorgon.. Jo men jag kommer säkert sova inatt.. eller EJ.

Jag är ett vrak.

Det underbara och positiva som hände idag var att jag hade mittbedömningssamtal. Jag fick så mycket beröm att jag inte visste vart jag skulle ta vägen! Ett ex: ni kommer ihåg akut-situationen från förra veckan? Om den sa min handledare: "I den situationen var Caroline en kollega, inte en student. Hon gjorde allt rätt och jag kände mej så trygg med henne. Hematologen ska vara lyckliga att de får Caroline som sjuksköterska. Hon är så kompetent!". Tuppskinn deluxe du!

Nu ska jag pretentaladda om det går.

PUSSSS


16 november, 2011

TENTAPLUGGDAG IGÄÄÄN (SISTA)

Jag har iaf sovit inatt så idag var en "bra" dag. Är så tacksam över alla som hör av sig och bryr sig, ni är så fina<3 Det är absolut inte så att jag är ute efter uppmärksamhet eller nåt.. jag är snarare den som drar mej undan, vill bara vara ensam och skiter i att svara i telefon när jag mår dåligt eller är ledsen i vanliga fall (det ska tilläggas att jag faktiskt oftast är glad, lycklig och positiv.. ni som känner mej vet:). Men nu kände jag att det kanske blir bättre om man skriver av sig. Är ni snälla och bockar av det där då? Tack.

Idag var min lediga dag från praktiken så jag och Emily körde en heldag med tentaplugg! Vi körde igenom typ alla sjukdomar, tillstånd, åkommor man kan ha, plus att vi kanske pränta in halva Fass i minnespartit.

PUSSPÅERSÖTAGULLIGA

Så nu ställer jag klockan på 05.00 och laddar för praktik imorgon. Stryp mä ba.